Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 373
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Имате ли впечатления от тониращите кремове на Balea и Alverde?
Аз съм с много светла кожа и бих искала да знам хубави ли са светлите варианти.

# 31
Имате ли впечатления от тониращите кремове на Balea и Alverde?
Аз съм с много светла кожа и бих искала да знам хубави ли са светлите варианти.

Аз имам тониращият крем на Алверде. Гъст е, в началото матира, но след това при мен оставя мазен филм( кожата ми е комбинирана все пак).Моята кожа също е светла с жълтеникав тон, при мен не стои изкуствено като маска.

# 32
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
Интересувам се от един фон дьо тен на Алверде, който е като в зелена кутия като компактна пудра, кремообразен.
Някой ползвал ли го е, доволни ли сте от него?

# 33
Три нови душ гела от Балеа. Изглеждат много вкусно Simple Smile

# 34
Здравейте, момичета.
Интересувам се от един фон дьо тен на Алверде, който е като в зелена кутия като компактна пудра, кремообразен.
да, аз, ползвам го месец вече, почти всеки ден, много ми харесва, като много гъст фон дьо тен, след това пудрата става излишна..на мен ми харесва, защото ми пасна на тена, дълготраен е, освен това не ми замърсява кожата и не ми прави пъпки...препоръчвам  Peace

# 35
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
да, аз, ползвам го месец вече, почти всеки ден, много ми харесва, като много гъст фон дьо тен, след това пудрата става излишна..на мен ми харесва, защото ми пасна на тена, дълготраен е, освен това не ми замърсява кожата и не ми прави пъпки...препоръчвам  Peace

Благодаря много за отговора, пчелица работлива !
А с приложената гъбичка ли го нанасяш? Лесно ли става нанасянето? Равномерен ли ти става тена или остава в поричките?
Мисля че има 2или 3 нюанса...

# 36
да това беше странното, след дъъълго избиране на фон дьо тени с хиляди нюанси, накрая избрах този на алверде, просто ми пасна цвета много, а имаше само 2 нюанса,поне така видях, да с гъбичка го нанасям, с пръсти по-добре се получава, но не ми се цапа, ами добре покрива, на мен ми харесва...не ме прави като мумия, просто леко цвят...

# 37
  • Пловдив
Благодаря много за споделения опит!
Може и два нюанса да са. Ще отида тези дни на дневна светлина да тествам и да си взема.
И на мен ми хареса това че има гъбичка и може да се нанася с нея, без да се плескам . И гъбичката после се прибира в кутийката.

# 38
Три нови душ гела от Балеа. Изглеждат много вкусно Simple Smile

Ехааа, мнго вкусни изглеждат! Аз вчера си взех един душ-крем с масла (някакво странно масло от марула, за да бъдем точни), и съм вече влюбена в него. Нови са и те, има ги в две разновидности. Също видях, че има и два нови душ-гела от серията Balea Young, които миришеха много хубаво.

# 39
  • Пловдив
Здравейте,
а някой ползвал ли е маслкот/олио за тяло на Алверде. В туба с дозатор отгоре е. Доколкото видях имаше два вида. Как попиват върху кожата? Имат ли хубав аромат?
Ще се радвам да споделите.

# 40
  • София
М да и на мен много примамливо ми изглеждат новите душ гелчета!  Crazy
Hellinger , верно ли от марула?!  Joy Ей т'ва вече е интересно!  Mr. Green

# 41
И на мен ми е интересн Simple Smile Ако можеш снимай го или покажи някоя снимка от нета Simple Smile А този с марула на Балеа ли е всъщност?

# 42
  • Пловдив
Ако мога да се намеся относно душ гела. Предполагам става въпрос за първя душ гел от Rhabarber-това обаче е ревен, а на маруля.

# 43
  • Пловдив
Представлява ето това- http://www.pharmacy-bg.com/-bilki/reven
В Германия го използват като плод за сладкиши, правят сладко и компот от него. Има приятен аромат.

# 44
Искам да похваля този балсам за устни: Мноооого ми харесва! Peace Мирише уникално- на ванилов сладолед Heart Eyes Crazy и е много приятен за нанасяне, по-мазничък е от Алверде и не е лепкав Peace Предупреждение! alert Ако обичате ванилов сладолед или бял шоколад не го ползвайте на гладно, ще ви се дояде много Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт