Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 361
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
беби, видях, че си от фирмата вносител на Есънс - онзи ден писах с въпрос дали ще се внасят новите неща (серията грижа за лице и новите гримчета), и ми отговориха, че няма. Факт е и че от доста време нямаме нова лимитирана серия. Ше има ли пак? И изобщо ще се внасят ли нови продукти?
Ще има нови продукти през април месец,холограмни лакове,металически моливи,нови дълготрайни гланцове(на мястото на гланцовете за обем) и доста други неща.А за лимитирани серии има Фейри тел и Блек енд уайт.Но за съжаление малко клиенти (от мойте) ги зареждат.

Странно, аз точно за тях питах... Както и да е, супер, че ще има новички неща, мерси!
Сега видях, че пускат и пролетна ЛК, и тя ще е просто божествена, дано поне нея я заредят в ДМ!
http://beautytas.wordpress.com/2011/03/01/news-essence-blossoms- … A6-trend-edition/

# 16
Здравейте и честита нова тема!! Wink

Да попитам за мнения относно тези продукти с Q10 на Balea:

Лосионът за тяло е за нормална кожа, а има и за суха, ако не се лъжа, два са вариантите... Интересуваме също и околоочният крем с Q10 (но не намирам хубава снимка) Извинявам се, ако вече е коментирано, аз не успаях да открия коментари за тези продукти...

Е, има ли доволни?? Simple Smile
Има  Mr. Green , аз ползвам околоочния от 6 месеца  Peace

# 17
Хубави ли са капсулите за лице?
Гледам, че Alverde имат такива, май с роза бяха. Balea също имат.

# 18
Хубави ли са капсулите за лице?
Гледам, че Alverde имат такива, май с роза бяха. Balea също имат.

На балеа сините ги бива - малко гадничко миришат, ама иначе овлажняват много хубаво. Аз ги използвах като нощна терапия и на сутринта кожата ми беше свежа.

# 19
Някой ползвал ли е спирала за обем на Римел, която да е по-добра от Volume Flash?

Ползвала съм Glam eyes, Volume Flash Maxx(не струва), Lash Maxxx, но за мен най-добра си остава Volume Flash( червената опаковка)

# 20
Babybuba, благодаря!
 Аз на Римел съм ползвала само тази в черната опаковка (бях очарована от нея) и розовата (Макс Волюм флаш - абсолютен боклук).
Най-вероятно пак ще си взема на Римел, но нали си обичам експериментите - смятам да пробвам с извитата четка...

# 21
Днес си купих околоочния с Q10 и веднага го пробвах.Кремчето е леко,леко стяга и добре овлажнява Peace

Здравейте и честита нова тема!! Wink

Да попитам за мнения относно тези продукти с Q10 на Balea:

Лосионът за тяло е за нормална кожа, а има и за суха, ако не се лъжа, два са вариантите... Интересуваме също и околоочният крем с Q10 (но не намирам хубава снимка) Извинявам се, ако вече е коментирано, аз не успаях да открия коментари за тези продукти...

Е, има ли доволни?? Simple Smile
Има  Mr. Green , аз ползвам околоочния от 6 месеца  Peace

Хей, мерси за отговорите, момичета  Heart Eyes

Мисля да пробвам околоочния, а също и серума...за него няма мнения, но аз ще споделя Mr. Green

# 22
  • Somewhere far away
Имам малко тъп въпрос, но.... околоочния за какво точно се използва?

# 23
Ами използва се около зоната на очите, тъй като там кожата е много по нежна и изсиква специални грижи. Въпреки това аз си използвам крема на Алверде и като околоочен. Но смятам да си взема и някакъв по специален, че забелязвам първи бръчки вече  Confused
Отзиви за някакъв, който заличава бръчки  Mr. Green, ако може да е на Алверде  Laughing

# 24
  • Somewhere far away
А докато го слагаш не дразни ли на очите?

# 25
А докато го слагаш не дразни ли на очите?

Как да ми дразни очите?

Не ми дразни, но много зависи от крема. Например съм си почиствала спиралата с едно тоалетно мляко на Афродита. От него ми щипеше на очите, също и като си мажех очите и миглите с маслиново масло, само че започваше да ми щипе и пари след 5-10 мин. Ако някой продукт не ти понася, ще се зачервиш и подуеш или ще се разминеш с парене.  Peace

# 26
Здравейте момичета,поздравления за прекрасната тема Simple Smile
2 въпроса имам- от къде взимате тази козметика на Балеа ме интересува главно. Ще кажа защо-живея в средно голям град и няма никъде,а имаме доста на брой големи вериги супермаркети.Търся в магазини за козметика-няма.Ако е верига магазини пак споделете.
И 2-ри въпрос-нещо по-евтино от Низорал шампоан да знаете за страшно упорите себорея?

bouquet   благодаря

# 27
  • Somewhere far away
от веригата DM. Ако я нямате във вашия град, значи няма да намериш и Балеа.

# 28
от веригата DM. Ако я нямате във вашия град, значи няма да намериш и Балеа.

за жалост я няма.........Да му се не знае,ще бъде при някое ходене в София Simple Smile Благодаря

# 29
И 2-ри въпрос-нещо по-евтино от Низорал шампоан да знаете за страшно упорите себорея?
Ами аз малко се отклонявам от темата, за което smihesorry , но ти препоръчвам нещо много ефективно при мен - Себорал форте (има и само Себорал, но е по-слаб). Има го по аптеките и не е скъп - около 2-3 лв. Нанася се с памук (течно е) след баня. Има и бонус - косата расте по-бързо от него. Дано съм могла да ти помогна!
Иначе има и една много готина темичка, която ти предлагам (ако не си попадала на нея) - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=552716.0

Общи условия

Активация на акаунт