Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 521
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за отговорите Simple Smile Този тониращ крем изглежда интересно, може би ще се пробва Simple Smile

# 406
  • In The Middle Of Nowhere
Vesseto, не този, друг беше сякаш за по-млади кожи и в малко по-различна опаковка. Иначе за този помня все негативни коментари, май твоя положителен е първия. ...аз пък не запомних какво точно пишеше на онзи за да открия снимка в нета  Rolling Eyes...

# 407
Аз също съм доволна от тониращия крем на Balea Peace

# 408
  • In The Middle Of Nowhere

Тази маска мирише мноого вкусно  Heart Eyes

# 409
Много харесвам декоративната козметика на essence и catrice. Доста сполучливи неща имат, а и цените са доста приемливи. Последното нещо, което си купих е тази спирала на essence, която просто е невероятна!!! Сега съм си поръчала от един сайт дуо сенки на catrice, но още не съм ги получила. Предполагам, че няма да ме разочароват!

violet@, да те попитам и аз за спиралата - прави ли "кукленски мигли" или по-скоро естествен вид? Аз в момента ползвам Essence Multiaction спиралата, тази, която има етикетче bestseller, но определено не е моята спирала, та искам да се ориентирам преди да си взема друга тяхна.

Днес си я взех УНИКАЛНА Е!!! Наистина, моите мигли са едни невзрачни, а с нея.... Утре ще се снимам без нея и с нея и ще ви покажа да добиете по-голяма представа.

# 410
  • Sofia
Много харесвам декоративната козметика на essence и catrice. Доста сполучливи неща имат, а и цените са доста приемливи. Последното нещо, което си купих е тази спирала на essence, която просто е невероятна!!! Сега съм си поръчала от един сайт дуо сенки на catrice, но още не съм ги получила. Предполагам, че няма да ме разочароват!

violet@, да те попитам и аз за спиралата - прави ли "кукленски мигли" или по-скоро естествен вид? Аз в момента ползвам Essence Multiaction спиралата, тази, която има етикетче bestseller, но определено не е моята спирала, та искам да се ориентирам преди да си взема друга тяхна.

Днес си я взех УНИКАЛНА Е!!! Наистина, моите мигли са едни невзрачни, а с нея.... Утре ще се снимам без нея и с нея и ще ви покажа да добиете по-голяма представа.

И аз си я купих, прави миглите много хубави, но на мен в края на деня започна да ми се рони и малко се размаза под очите, при вас как е? Аз днес за 1 ден я пробвах.

# 411
  • Плевен
благодарности за темата - влизам да похваля маслото за тяло на алверде с мандарина и ванилия - то си е с масло от какао и масло от шеа- много приятно за кожата и бързо попива/ понеже за подаръци искам да купувам нещо такова , та взех и маслото от макадамия и шеа - не е лошо, но след като съм ползвала това с аромат на мандарина, е малко невзрачно/ много ми се иска да си взема и масло от какао на балеа - с аромат на какао, но като му гледам състава с тия парабени/ и бутилпарабен/ - не, че доскоро цял живот не съм ползвала вредна козметика / и се чудя още за маслото на балеа  Thinking / алверде ще имат ли скоро друго масло за тяло ?
иначе на алверде съм си набелязала много неща и по малко ще се изпробват непременно  Embarassed

# 412
На мен не ми се рони, но аз си слагам само на горните клепачи

# 413
  • София
Аз ползвам миглоизвивачка и някои спирали ми се ронят след като си подвия миглите.
Момичетата, пробвали въпросната спирала, ползвате ли миглоизвивачка?
Весе, аз чакам обещаните снимки!  bouquet

# 414
Аз не използвам миглоизвивачка.
Ето и обещаната снимка Simple Smile на живо е по-добре  Embarassed

# 415
  • Варна
Червилата на Essence заслужават ли си парите,че съм си харесала две -In the nude и all about cupcake.
Лаковете им имат страхотни цветове и при мен с основа и топ лак са доста трайни.

# 416
но искам да е кафява и се колебая за тази:(има я в кафявао)

Някой ползвал ли я е? Моля Ви дайте ми съвет.

Имах я тази спирала. И аз исках кафява и си я взех, защото цвета беше точно какъв търсех. Много скапана спирала  Tired Въобще не се забелязва на миглите  Rolling Eyes Никакъв обем, плътност, цвят, просто все едно си без спирала. Изхвърлих я след първото ползване  Tired

Взех си ето тази спирала в кафяво. Харесва ми  Peace Не е нещо велико, но все пак ми прави миглите хубави и подчертани. Кафява спирала ползвам не много често и за това не ми се даваха много пари за нея. Тази е добро решение за мен  Peace Само четката е малко по-специфична и трябва да си налучкаш кой вариант ти стои най-добре.

П.П. Как си правите тези снимки в близък формат на грима? Аз се пробвах с фотото, но нищо не се получи.

# 417
Червилата на Essence заслужават ли си парите,че съм си харесала две -In the nude и all about cupcake.
Лаковете им имат страхотни цветове и при мен с основа и топ лак са доста трайни.

All About Cupcake е невероятно Simple Smile Ето го:

http://maquilab.blogspot.com/2011/04/essence-lipstick-in-53-all-about.html

# 418
П.П. Как си правите тези снимки в близък формат на грима? Аз се пробвах с фотото, но нищо не се получи.
С включен макро режим на снимане Peace

# 419
С включен макро режим на снимане Peace

Ами и с него пробвах, но пак не ми се получиха нещата  Rolling Eyes Иначе си правя страхотни снимки, като снимам нещо друго. Може да пробвам със стойката.
И как разбирате дали хващате с обектива, това което трябва  newsm78 Като трябва да снимам сама себе си, не виждам какво се включва в снимката...

Общи условия

Активация на акаунт