Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 559
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Аз си правя обикновена снимка и изрязах очите, това е Simple Smile
добре че не си взех кафявата. Беше малка и затова се отказах аз.

# 421
Споделям моя опит с Alverde - фен съм на всичко, което е щадящо откъм химикали и вредности.

1. Мляко за почистване на грим и лице с роза. Малко е гъсто и установих, че оптимално се ползва, когато размажа на лицето и клепачите с кръгови движения и чак след това го обирам с памук. После измивам с вода или направо измивам с вода без памука. Силно подхранващо е.

2. Пудра с перли - много лека и придава фин блясък. По-добре се нанася с четка отколкото с апликатора, който е в кутийката. Но има ефект само въху ФДТ, иначе почти не се забелязва, но и аз не обичам да слагам по много.

3. Черен молив за очи - доста е мек и трудничко се маха, заради което не е и много прецизен, ако търсите финна линия.

4. Руж - твърда консистенция и леко оцветява,  нанася се лесно с четка до получаване на желаната наситеност

5. Душ гел амарант - мирише на йогурт, много вкусно Simple Smile Лесен и приятен за ползване.

6. Олио за тяло с пачули и боровинки. За мен изключителен продукт. От години ползвам вместо химикални лосиони естествени растителни масла. Кожата ми стана уникално мека, хидратирана и свежа - дори масажисти са ми казвали изумени, че рядко се среща толкова мека и гладка кожа. Някои от вас може би знаят, но пачулито е аромат-афродизиак и... гарантирам, че има ефект и в това олио Wink Най-важното при маслата - попива по-бързо отколкото чистото масло от гроздови семена например, защото консистенцията му е доста по-водниста и лека. Става и за масаж и за след баня. Препоръчвам го!

Надявам се да съм била полезна!

# 422
  • Sofia
manisha , благодаря ти за включването. На мен лично ми беше много полезно мнението ти, заплюх си няколко неща. Перлите и маслото за тяло ще тествам със сигурност.

# 423
И аз и аз. Мисля да си взема следващия път олиото. Благодаря ти, че сподели с нас Hug

# 424
И аз благодаря! Мисля да пробвам душ гела Simple Smile

# 425
  • В къЩи.
От къде мога да поръчам продукти на Алверде?

# 426
Някой ползвал ли е някой от околоочните кремове на Балеа, Алверде ...?

# 427
  • София
Момичета помагайте купих си душ гела от тази серия и много ми хареса затова реших да си взема и боди лосиона, но вече в два ДМ го търся и го няма.Имате ли представа дали изобщо го има в БГ? Thinking

# 428
Nicimici, има го Peace Аз моя го купих от Sky City Mall

# 429
  • София
Nicimici, има го Peace Аз моя го купих от Sky City Mall

Ей супер, Жаки много ти благодаря,ще се ходи до там значи   Peace

# 430
  • In The Middle Of Nowhere
Някой ползвал ли е някой от околоочните кремове на Балеа, Алверде ...?

Аз наскоро ги оглеждах околоочните, но никой не си избрах. Имам някакъв спомен ако не се лъжа, че имаше отзиви за един околоочен рол-он на Балеа и търсих отзиви, но не намерих. Така, че ще се радвам и аз да чуя препоръка з а някой такъв.

# 431
Аз днес си взех един, утре ще го снимам (не намерих снимка в нета) и ще ви кажа отзиви. Колкото може от един път.

# 432
Имам този и този   много съм доволна и от двата.

# 433
Здравейте,
взех си олиото, за което писа manisha и страшно много ми харесва. Попива бързо и ухае мммммм. Определено ще повторя покупката. manisha, благодаря!   bouquet
Относно околочен крем на Балеа, имам този синия, което е показала Smokey, използвам го не много често (все пропускам тази процедура Crazy), но съм забелязала, че има ефект при уморени очи. Апликаторът му е метална ролчица и се нанася доста добре. Освен това не ми дразни очите или около очите. Нося лещи и не усещам дразнене. Hug

# 434
  • In The Middle Of Nowhere
Точно към него съм се ориентирала и аз, мисля следващият път него да взема. Благодаря ви за мненията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт