Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 546
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
А другият им лосион за почистване на грим добър ли е

По-горе писах, че съм доволна.

Аз съм използвала и еднофазното на Balea, също е добро.

# 451
  • In The Middle Of Nowhere
На кратък курс днес в ДМ избирайки душ-гел се сетих за захаросания, който обсъждахте по-напред и реших него да взема Наистина мирише супер.

Освен това един крем-пилинг Дано да е добър.

И околоочния рол-он взех/забелязвам, че на оригиналното описание на немски има много повече инфо за продукта отколкото на бг/.

# 452
И околоочния рол-он взех/забелязвам, че на оригиналното описание на немски има много повече инфо за продукта отколкото на бг/.
Peace Когато ми се налага да си купувам от БГ старателно си отлепям етикетчетата на водна баня!

# 453
Peace Когато ми се налага да си купувам от БГ старателно си отлепям етикетчетата на водна баня!

И аз мислех това да направя, но така или иначе като не знам грам немски не видях особено смисъл  Rolling Eyes Само заподозрях, че определено са изредени повече свойства на продукта, докато на бг се изчерпват обикновено само с подходящо за еди каква си кожа и край...

# 454
  • София
angeles, ексфолиантът е много хубав, но това при положение, че обичаш такъв с по-едри частички, защото този е такъв.  Peace

# 455
angeles, ексфолиантът е много хубав, но това при положение, че обичаш такъв с по-едри частички, защото този е такъв.  Peace

И аз установих същото след малък тест на ръка и останах приятно изненадана, защото точно такива харевам по-грубички  Wink

# 456
  • София
Да похваля и тук това масло за тяло, лимитка.
За много суха кожа се води и наистина е така.
Ръцете ми бяха ужасно изпръхнали и с две намазвания станаха меки и гладки.

# 457
  • София
На кратък курс днес в ДМ избирайки душ-гел се сетих за захаросания, който обсъждахте по-напред и реших него да взема Наистина мирише супер.
И аз така направих! Hug
След работа ще го изпробвам, даже! Heart Eyes

# 458
Честита Нова Година!  bouquet
Много хубава тема, искам да попитам някой ползва ли моливи за устни на RIMMEL и знаете ли на  каква цена са горе долу?  благодаря Peace

# 459
Здравйте и честита нова година и от мен!

Включвам се с едно въпросче - еднофазният дегримьор на Балеа чисти ли водоустойчив грим? Виждам, че малко по-назад е обсъждан, но не е споменавано. На опаковката не пише, но все пак ако сте го пробвали споделете опит, защото двуфазният въобще не ми хареса, а ползвам вооустойчива спирала  Rolling Eyes

# 460
Здравйте и честита нова година и от мен!

Включвам се с едно въпросче - еднофазният дегримьор на Балеа чисти ли водоустойчив грим? Виждам, че малко по-назад е обсъждан, но не е споменавано. На опаковката не пише, но все пак ако сте го пробвали споделете опит, защото двуфазният въобще не ми хареса, а ползвам вооустойчива спирала  Rolling Eyes

Не. Имам само един водоустойчив молив за очи, и не се справи с него. Иначе като дегримьор е хубав, но не е за водоустойчив грим.

# 461
sonya83, благодаря ти за бързия отговор!  Hug Прочетох го и тази сутрин на път за работа минах на спринт през ДМ да си взема пак двуфазния по неволя, а в бързината съм грабнала еднофазния  ooooh!

И за да не е спам - мъж ми вече 2-ра седмица използва имиващ гел Balea, ето този: http://www.amazon.de/Balea-Men-Fresh-Waschgel-Pack/dp/B005FW1IWM и е супер доволен.

# 462
  • Плевен
досега съм ползвала масло за тяло алверде макадамия, алверде мандарина, балеа какао - алверде мандарина е абсолютно много по-добро от другите - много се надявам пак да го има, или ако не - алверде да пуснат нещо още по-добро - например шоколад с кафе  Simple Smile
/ nasito8988 ако може да си изчисти кутията за лични съобщения/

# 463
Вчера погледнах демакиаторите на Балеа, след като ги похвалихте тук. Но те бяха мн малко - само 100мл, а струваха почти 5лв  Rolling Eyes Това излиза доста по-скъпо от много по-добри марки. Само такава разфасовка ли има?

# 464
veselina_s_p, Балеа нямат други демакиатори, но мернах на щанда на Есънс отново два вида и ми се стори, че са по-големи разфасовки. За съжаление бързах за работа и профучах покрай тях, та не ги загледах. В сайта пише, че пак са двуфазен и ойл-фрий.

Общи условия

Активация на акаунт