Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 329
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте!Интересува ме дали някой е ползвал пяната за коса на Балеа http://shop.export-cosmetics.com/images/products/large/Balea_Ext … -Power-Mousse.jpg.Ако някой я е ползвал нека каже дали е доволен,защото обмислям да си я купя Simple Smile
Ползвала съм пяната за обем, гола вода беше...
Доволна съм от гланца за устни на Essence XXL, втори ползвам.
По ваша препоръка си взех и спиралата на Essence, тази розовата Multi Action и от нея съм много доволна, при положение, че съм капризна на спирали, но най-важното е да случиш на "прясна" спирала, за да можеш да прецениш ефектите й, вместо дефектите. Grinning

# 571
На Балеа имам лосиони за тяло, на хубави цени са и съм доволна. За лицето използвам Лумене, не пробвам други, понеже кожата ми е особена и ме е страх да експериментирам. На Римел съм имала спирала, но напоследък спрях да си слагам грим и не съм си купувала скоро.

# 572
Много съм доволна то спиралата на Есенс, 2 в 1 , за обем. Аз също съм капризна, това е първата ми тяхна спирала. Имам възможност да избера дали искам много или по-малко обем, но дори с по-малкото, ефектът е поразителен. Страшно ми харесва. Лилава е опаковката.

# 573
  • на последния етаж
Пак да ви попитам някои от спиралите на Alverde ползвали ли сте? Отзиви?

# 574
Пак да ви попитам някои от спиралите на Alverde ползвали ли сте? Отзиви?

Само тази съм ползвала и бях доста доволна:
http://maquilab.blogspot.com/2010/11/alwerde-schwung-und-prazision-mascara.html Simple Smile

# 575
Вече имам отзиви за двуфазния дегримьор на Alverde. Издържа теста на водоустойчивата спирала, която ползвам и която направо бетонира миглите. В никакъв случай не е нещо особено, но като за цената си става. Определено повече ми харесва от този на Balea. Като сила е маааалко (една идея) по-слаб от Loreal-ския двуфазен.

# 576
Саморедактирам се за двуфазния на Alverde. Първия път се справи с един слой водоустойчива спирала, но снощи така и не успях да изчистя няколко слоя  #Cussing out Така че ако използвате водоустойчив грим, това определено е една безсмислена покупка.

# 577
  • In The Middle Of Nowhere
Много ми хареса тази маска с алое вера на Баlеа. Мисля, че от всички еднократни маски, тази най-много ми допада откъм усещане, консистенция и аромат.  Peace

# 578
Някакви отзиви за тази база за очи Rolling Eyes:

# 579
Ето едно ревю от една от мацките, които пишат тук: http://maquilab.blogspot.com/2012/01/essence-i-love-stage-eye-shadow-base.html

# 580
  • Варна
Саморедактирам се за двуфазния на Alverde. Първия път се справи с един слой водоустойчива спирала, но снощи така и не успях да изчистя няколко слоя  #Cussing out Така че ако използвате водоустойчив грим, това определено е една безсмислена покупка.

Потвърждавам най-лошо изхарчените пари. Грам не чисти нормален грим, а какво остава за водоустойчив. Много съм разочарована. Confused

# 581
# 582
От вчера:

Третият и последният. Наистина много траен цвят, за разлика от блясъка, който изчезва постепенно. И най-важното - не изсушават устните. Лепкави са, но аз не съм имала траен нелепнещ глос. Апликаторът е странен. На мен ми е доста удобен, но колежката ми каза, че бил ужасен. Явно е до устни, защото моите са доста плътни, а нейните - тънички.

И за втори път този лак:

Цветът е Black cherries и ми е повече от любим. Самият лак мисля, че нееднократно е хвален тук - покривен и траен.

# 583

Аз съм гледала няколко клипчета за тази и други бази, в които момичетата ги описват, като не лоши. Другата седмица имам РД и ще се възползвам от намалението в ДМ и ще си я купя, да я пробвам и аз  Peace

# 584
veselina_s_p, пиши и ти впечатления. Дано са добри! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт