Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 439
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Да, този, който е показала V_N_G също е хубав, но аз него го ползвам лятото, зимата леко ми изсушава кожата (аз съм със смесена такава). Затова мисля, че за суха кожа не би бил най-удачният вариант.

veselina_s_p, мисля, че без отмиване нямат нищо  newsm78
Иначе с отмиване съм ползвала алверденско почистващо мляко с роза - справя се добре с фдт.

Всъщност сега се сещам, че съм мяркала по стелажите почистващи мокри кърпички (даже май пак от серията с роза), които би трябвало да са без отмиване.

# 646
  • София
Взех си днес сухия шампоан на Балеа, който беше коментиран назад. Наистина е много хубав  Peace Направо ме е яд, е не съм го открила докато бях с дълга коса.

# 647
  • Sofia
Момичета, утре по случай 8 март дали ще има някакво намаление?

# 648
Да, в ДМ ще има 20% намаление, но май само на декоративната козметика. Освен това ще дават талон за 15% намаление за сметка над 20лв до края на март  Peace

# 649
  • Пловдив
Момичета, утре по случай 8 март дали ще има някакво намаление?

Да Peace https://www.facebook.com/dmBulgaria

veselina_s_p  изпревари ме Hug

# 650
Харесах си това червило на Римел - дълготрайната им серия. Има ли доволни?! Хубаво ли е - трайно ли е, разтича ли се?!

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 23:20 от elhi4ka

# 651
Аз имам две червила на Риммел, от две серии - хидратиращо и дълготрайно. Много ми харесват и двете  Peace Усеща се много приятно кремообразно на устните, цвета е плътен и наситен. Дълготрайно е колкото тези на МаксФактор примерно. Е, не става да ядеш и пиеш и да не си личи, но дълготрайността му е задоволителна  Wink

# 652
# 653
Момичета, дали можете да ми препоръчате продукт за защита на косата преди преса и сешоар?

# 654
Момичета, дали можете да ми препоръчате продукт за защита на косата преди преса и сешоар?

Аз използвам балсам без отмиване на Орифлейм. Той е под формата на спрей и ми харесва, защото ефекта е хубав, мирише страхотно и се нанася много лесно  Peace Един от малкото продукти, които наистина ми харесват на тази марка. Има няколко вида, аз използвам този за обем.

# 655

Аз използвам балсам без отмиване на Орифлейм. Той е под формата на спрей и ми харесва, защото ефекта е хубав, мирише страхотно и се нанася много лесно  Peace Един от малкото продукти, които наистина ми харесват на тази марка. Има няколко вида, аз използвам този за обем.

Благодаря ти, но аз имах предвид да е от марките в ДМ.Така че чакам и други предложения  Praynig

# 656
  • на последния етаж
Виждали ли сте някъде този балсам (аз повече от месец го търся, но в няколко магазина не го откривам)?

# 657
Виждали ли сте някъде този балсам (аз повече от месец го търся, но в няколко магазина не го откривам)?

Няма го, явно е било лимитирана серия  Cry Жалко, по-вкусно нещо не беше докосвало устните ми.

# 658
Искам да похваля тази пудра.

Страхотна е, кожата ми изглежда чудесно цял ден без да се налага да я нанасям повторно, няма напластяване, стои много естествено върху иначе мазната ми кожа.
Много съм щастлива, че най-после случих на пудра и то на чудесна цена  Joy

# 659
Искам да похваля тази пудра.

Страхотна е, кожата ми изглежда чудесно цял ден без да се налага да я нанасям повторно, няма напластяване, стои много естествено върху иначе мазната ми кожа.
Много съм щастлива, че най-после случих на пудра и то на чудесна цена  Joy

Супер, отдавна се колебая дали да си я взема Simple Smile
Ти кой цвят си взе? аз мисля най-светлия  да си взема,че съм беличка Simple Smile))

Исках да ви попитам за някой добър коректор?
Видях из темите някъде,че много хвалят на Rimmel  в тубичката.

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт