Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 425
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Искам да похваля тази пудра.

Страхотна е, кожата ми изглежда чудесно цял ден без да се налага да я нанасям повторно, няма напластяване, стои много естествено върху иначе мазната ми кожа.
Много съм щастлива, че най-после случих на пудра и то на чудесна цена  Joy

И аз трябва скоро да си взема пудра и коректор.Много съм бяла, дано ми пасне някой от цветовете, без да стои като брашно.

# 661

Страхотна е, кожата ми изглежда чудесно цял ден без да се налага да я нанасям повторно, няма напластяване, стои много естествено върху иначе мазната ми кожа.
Много съм щастлива, че най-после случих на пудра и то на чудесна цена  Joy

Супер, отдавна се колебая дали да си я взема Simple Smile
Ти кой цвят си взе? аз мисля най-светлия  да си взема,че съм беличка Simple Smile))

Исках да ви попитам за някой добър коректор?
Видях из темите някъде,че много хвалят на Rimmel  в тубичката.

Благодаря Simple Smile
Ами те са мисля 3 цвята, аз си взех втория нищо че съм с доста светла кожа. Пробвах и първия номер, но според мен беше прекалено бяло и светло и стоиш като чаршаф. Номер 2 никак не е тъмен, дори тройката ще върши работа за светли кожи през лятото. Страхотна е пудрата, горещо я препоръчвам за мазни кожи, пише че не запушва порите.  Simple Smile

# 662
oceanlab, а знаеш ли дали има коректори от същата серия?

# 663
Ами и аз търсих, но не успях да намеря точно от тази серия и си взех ето този

Нямам впечатления за сега, защото само веднъж си слагах. Другата седмица ще дам отзиви когато трябва да прикривам пъпките от МЦ  Joy

# 664
Има коректор точно от тази серия.Даже сега в новата брошура ги има и пудрата и коректора. Peace

# 665
Има коректор точно от тази серия.Даже сега в новата брошура ги има и пудрата и коректора. Peace
Да, има стикче, аз се сещам ама дали е добър ? newsm78

oceanlab, пиши дали си доволна по-натам от коректорчето Simple Smile мерссиии

# 666
Момичета, някой ползвал ли е тази пудра?
http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/pudra.html

# 667
  • София

Много съм щастлива, че най-после случих на пудра и то на чудесна цена  Joy

Супер, отдавна се колебая дали да си я взема Simple Smile
Ти кой цвят си взе? аз мисля най-светлия  да си взема,че съм беличка Simple Smile))

Исках да ви попитам за някой добър коректор?
Видях из темите някъде,че много хвалят на Rimmel  в тубичката.

Благодаря Simple Smile
Ами те са мисля 3 цвята, аз си взех втория нищо че съм с доста светла кожа. Пробвах и първия номер, но според мен беше прекалено бяло и светло и стоиш като чаршаф. Номер 2 никак не е тъмен, дори тройката ще върши работа за светли кожи през лятото. Страхотна е пудрата, горещо я препоръчвам за мазни кожи, пише че не запушва порите.  Simple Smile
Има ли талк в пудрата? Може ли да публикуваш състава, моля  Praynig
  bouquet

# 668

The Baroness,заповядай. Hug
http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2012/02/balclear_puder_hi.jpg

Да, има стикче, аз се сещам ама дали е добър ? newsm78

Нямам си идея. Peace Гледах ги,но като цветове не ме устройват и затова не си взех.

# 669
  • Стара Загора
Тази пудра на Балеа не съм я виждала, а доста често ходя до ДМ (тази седмица 3-4 пъти Laughing ) Следващия път ще я потърся. Моята кожа е смесена. Като изляза и след 2 часа лицето ми е лъснало. Дано с тази пудра не е така.

# 670
Сухият шампоан на Балея не ми харесва. Мирише прекалено силно, на евтин лак за коса или нещо такова. На тъмна коса личи и ефектът му не е кой знае какъв. Вярно, че цената му е смешна, но си е за сметка на качеството. Ще продължа да се охарчвам за Рене Фюртерер, колкото и да не ми се иска  Confused

# 671
  • София

Sassie   bouquet Аз ползвам на Алверде и май ще я потретя  Heart Eyes

# 672
  • Пловдив
И аз не съм доволна от сухия шампоан на Балеа. Ниастина остават бели видими частици по косата, а освен това много мокри струята. С моя сух шампоан не става така... Няма да повторя покупката му.

The Baroness, не разбрах какво ползваш на Алверде? Пудра ли?

И аз съм в търсене на нова пудра... та ще ви следя изкъсо Wink

# 673
Днес отидох до ДМ на Мария луиза да си купя пудричката на Balea, но така и не я открих. Sad
Но пък си взех това:

Много симпатични блестящи частички има, много естествен ми се вижда Simple Smile

# 674
polly_01,сподели после,моля те,как е като трайност и за каква кожа е подходящо кремчето?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт