Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 51 767
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
Yulichka, напълно съм съгласна с теб, че подбудите и причините за действията на Аднан и Бехлюл в двете ситуации са коренно различни. Аз имах впредвид какъв бе изхода от тях за Бихтер.

Аз харесвам Бихтер, не мисля, че е копие на г-жа Фирдефс. Смятам, че не е меркантилна и не се блазни от парите и социалния статус на Аднан.
Най-лошото нещо, което можеше да й се случи бе да се влюби в безотговорния Бехлюл.
Crossing Arms

# 16
# 17
Аднан трябваше да си даде сметка относно брака си.
Като зрял мъж изборът ,който направи - съпруга,почти на годините на дъщеря си,както
и разочарованието и съмненията относно чувствата им - трябва да понесе последствията.
Той не  осъзна основното,че Б в него вижда липсващият и баща и материалната осигуреност.
Ако той беше вдовец с две деца и мизерна заплата ,дали Б щеше да го "обикне" ?!!!
Богатите също плачат !

# 18
В анкетата гласувах, че Нихат е излъгал Пейкер от страх. Незнам от какъв страх. Може би това, че тя може да го издаде пред някой, или от страх какви ще бъдат последствията от цялата тази ситуация в която той попада правейки съдружие с баща си.

# 19
# 20
# 21
# 22
# 23
  • Stara Zagora, Bulgaria
Къде може да гледам серията от снощи?

# 24
  • Pleven, Bulgaria
Според мен ако Бихтер сега поиска развод Аднан не само ще се съгласи без условия,но и ще и даде колкото маже повече за да е осигурена и да не и липсва нищо,защото се чувства виновен.А за анкетата гласувах от страх,защото той се страхува това да не провали брака и отношенията му с Аднан,но и да не попречи на тези с баща му.Но Арсен е с доста проницателен ум и се усети,че може да направи нещо против тях

# 25
# 26
  Здравейте,много се е писало снощи.Анкетата лично на мен не ми допада,мисля,че трябваше да бъде за Б и Б,сега се развиват техните взаимоотношения.Като дойде ред за Нихал съм убедена,че ще има с какво да я сменим.Въпросът за Нихат-ясно е,че той предава Аднан и е съвсем безсмислено да се пита защо лъже Пейкер-защото знае,че върши нередни неща,то е толкова ясно,че повече няма накъде. Много добре разбира какво става и никакви оправадания няма за него.Аднан го измъкна и му подаде ръка,направи го съдружник,а той го предава.Извод-не вярвай на никого и никакви емоции в бизнеса,ако не си безпощаден,ще те унищожат.Нихат прости на баща си,кръвта вода не става,а и явно парите го блазнят сериозно-алчен е.
  Постъпката  на Аднан-ужасна.Не мога да си обясня как не й зададе най-логичният въпрос-има ли друг?  Толкова е наивен спрямо всички,че чак изглежда глупав,да се озънае малко,уж човек с опит,пък явно му липсва сериозно.
   Бихтер каза,че мрази всички,защото всеки я притиска.Това изказване беше импулсивно,не може от него да се вадят генерални заключения. Знае,че майка й ще каже да се върне,наставления,упреци и т.н.,мъжът й я иска и проявява насилие,Бех я кара да се примири с положението/негласно/ ,въобще чудна картинка. Тя търси подкрепа в Бехлюл,но той определено не й я даде,само донякъде,не й каза да не се притеснява,че ще са заедно и т.н.Страх го е,не е осмислил ситуацията.То не е само на думи да казваш,че обичаш,трябват и дела,а той определено не  е готов.
   Бихтер е самотна не защото не е използвала потенциала си от хора,а защото никой не е доказал,че е заслужил доверието й.Майка й ли,сестра й ли,някой от къщата,приятелка? Освен това е човек,който лесно не се доверява и аз напълно я разбирам-тя се предпазва от предателство и да не бъде наранена. Паралел-нима Нихал се доверява на някого и се вслушва в нечии съвети,тя защо не използва потенциала си? Освен това става дума за дълбоко лични неща.Не може да допуснеш някого да рови в душата ти,ако не го обичаш и не си сигурен в него на сто и десет процента.Бихтер няма такъв човек.Бехлюл е нейният остров на спасението -от самотата,от самата нея,където може да бъде себе си без фалш и страх.Тя ще се върне заради него и това ако не е раздаване,здраве му кажи. Бихтер е същият този остров и за Бехлюл-където може да покаже истинското си лице,не това на вечно усмихнатия плейбой,а на замисления,страдащия и несигурен младеж. Жалко е ,че любовта не му помага да порасне и да се отърси от страховете си,но и той не полага усилия в тази посока.
   Аднан -обвинявам го за постъпката му,но в същото време ми е мъчно за него-всички без изключение го лъжат и предават,а той е като един слепец-Бихтер,Бехлюл,Нихат,Нихал-за срещата с Елиф.Въобще пълна идилия. На всички тях е направил добро,като на първо място е Бехлюл,а те как му се отплащат-с неговите пари нае вила,за да се среща с жена му -от това по-голямо лицемерие здраве му кажи  Sick

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 12:48 от charovnica

# 27
благодаря за темата   bouquet

# 28
На Аднан въобще не му идва наум,че Бихтер може да му изневери.
Защо Бехлюл се страхува да се обвърже?
Бихтер търси спасение при Бехлюл, а как да се спаси от самата себе си?
Бешир,омръзна ми да го гледам само да слухти и дебне,просто държанието на част от прислугата е непристойно,абсолютна просташщина.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 12:26 от Slawena

# 29
На Аднан въобще не му идва наум,че Бихтер може да му изневери.
Защо Бехлюл се страхува да се обвърже?
Бихтер търси спасение при Бехлюл, а как да се спаси от самата себе си?
Бешир,омръзна ми да го гледам само да слухти и дебне,просто държанието на част от прислугата е непристойно,абсолютна просташщина.
  А трябва да му дойде наум  с тази млада жена, а и дори да не беше млада.Винаги половинката може да е криввнала от пътя,никой разумен човек не трябва да изключва тази възможност,колкото и да обича.
   Как ще се спаси от самата себе си- с помощта на любовта-искрената,всеотдайната и разбиращата,която счита,че е намерила при Бехлюл. Ако той й окаже безрезервна подкрепа ,тя ще се измъкне от блатото,в което започва да затъва. Тази подкрепа тя ще търси докрая от него.
   Бехлюл не може да поеме отговорност за себе си,какво остава  за друг човек.
   Също не съм съгласна,че Бихтер не обича никого,напротив-обича майка си,сестра си/защити я пред Нихат/,Бехлюл.Към Аднан вече не мисля,че й останаха някакви чувства, оттук нататък ще си  е жива мъка да е с него.Търси в него бащата,но той ясно й показа какво вижда и очаква от нея,тя просто не може да му го даде. Любовта е смисълът на нейния живот,когато я загуби,ще се откаже.  Освен това никого не обсебва сега,в момента всичко е взаимно.Предполагам,че ще прояви такива черти,когато той се опита да се дистанцира от нея,но да се говори единствено за някакво сляпо желание за притежание от нейна страна, е доста повърхностно. Музиката снощи,когато двамата отново бяха заедно духом,макар и разделени физически,го доказва. Тази музика въведе и четвъртия участник в любовния многоъгълник-Нихал с нейните терзания и безрезервната любов на Мадмоазел към нея.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 12:23 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт