Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 51 767
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
charovnica,много са ти хубави постовете , не се нервирай

# 46

[. Ти си тази, която коментираш чуждите мнения, без дори да имаш достойнството да ги цитираш. Просто защото така ти е по-удобно.

Това е последното, което имам да ти кажа.

Не се главоболи да ми отговаряш, моля!
   Засегнала си се ,че не съм споменала,че разсъждавам върху твоето велико умозаключение и съм накърнила авторските ти права? Направо ме разсмиваш,благодаря.
   Не съм го цитирала,защото беше помолено да не се прави това,за да не стават големи чарфаши,а не поради целене засягане на невроятната ти личност.Освен това коментарът ми е през един след твоя,така че за всеки е видно за какво се отнася.Злобата ти е много зле прикрита,владей се повече,очевидно имаш сериозни проблеми.Бих те посъветвала да потърсиш помощ,защото явно не си особено добре,ако това пък е същността ти,още по-жалко за теб.
   DIDIASK,благодаря за   подкрепата      bouquet

# 47
всеки има право на мнение и не хубаво ,когато не харесваме чуждото,да почваме да се нападаме.Всички тук сме се събрали да коментираме филма и героите.Запазете добрия тон.

# 48
моми4ета да запазим добрия тон нека сме приятели  Peace Peace Peace

# 49
  • до една звездичка
Ох, айде запази си невероятно блудкавите и посредствени анализи за теб, моля!

Не цитираш не защото така "било решено", а защото това е твоят стил на коментар. Не ти стиска. Предпочиташ да плюеш върху чуждите мнения, без да имаш доблестта да ги посочиш.

Важното е, че на финала те топлят няколкото постни адмирации на шепата верни привърженици на култовата ти, неповторима творческа мисъл!  Wink Laughing

моми4ета да запазим добрия тон нека сме приятели  Peace Peace Peace

Съгласна съм. Чак приятели може и да не ставаме във форума, но това е последното, което имам да кажа на събеседничката си.

# 50
  • Пловдив
charovnica аз като по стара фенка от форума ти , че внасяш спокойствие във форума. Знаете моята теза за
вятъра. Като свърши филма, ще се преброим наново.

# 51
Забелязвате ли, че когато се възроди спор всички през глава се втурват в него? Интересно.

# 52
      Аз се стремя към запазването на добрия тон и не искам никого да засегна,но когато някой явно безпричинно  ме обижда и си търси поводи за нападки няма как да му остана длъжна.Извинявам се за резкия тон,но не позволявам такова отношение, на мен също не ми е приятно,надявам се с това темата да е изчерпана,а ако не е си има модератори за целта.

Ох, айде запази си невероятно блудкавите и посредствени анализи за теб, моля!

Не цитираш не защото така "било решено", а защото това е твоят стил на коментар. Не ти стиска. Предпочиташ да плюеш върху чуждите мнения, без да имаш доблестта да ги посочиш.

Важното е, че на финала те топлят няколкото постни адмирации на шепата верни привърженици на култовата ти, неповторима творческа мисъл!  Wink Laughing

Като не ти харесва,не чети,никой не те задължава. Аз лично от теб не съм прочела нито един стойностен коментар,напиши нещо,с което да покажеш що е то задълбочено мислене,а не само да показваш колко богат на обидни епитети  е речника ти .Аз не плюя,а аргументирано показвам друга гледна точка,която не твърдя да е вярната и единствената. В момента ти си тази,която точно плюе и не може да преживее факта,че съм се осмелила да не съм съгласна с великите ти изказвания,защото ти си коя по-точно? С какво ти си повече от всеки един тук,не само аз,че се опитваш да даваш тон и да наставляваш? Ако проблемът е до едното цитиране може да се обясни човешкии да наистина има такова решение,кой доколко го спазва е отделно ,но не тук става дума за някакъв неверотен яд,че съществува друг,освен теб.
   Съжалих,че си позволих да разсъждавам върху думите ти, не съм вложила нищо,което да заслужава такъв отзвук. Живей си и се радвай,ти си невероятна,неотразима,по-по-най и каквото още там ти харесва.Искреното ми възхищение от теб,поздравления. smile3501
    mariana51   bouquet, благодаря.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 15:06 от charovnica

# 53
Снежка, помня те от темите за "Листопад"! Hug
И аз теб. bouquet Hug
Постът ти, за мен, отново е много точен. Wink

Забелязвате ли, че когато се възроди спор всички през глава се втурват в него? Интересно.
Да, особено в случая, когато не става въпрос за филма.

Чаровница, моля те не продължавай. Praynig

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 14:48 от Snejka

# 54
  bouquet

Какво е правила Фирдефс в тази болница?  newsm78
Ти не гледаш ли филма. Обясниха много добре.

Не е нужно на въпр. да ми отговаряш с въпрос.Ако не ти се прави,просто подминаваш!!!

Snejka,благодаря ти!   bouquet

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 14:47 от Деянова

# 55
записче
благодаря за темата.
чета ви с удоволствие!
е някои постове просто гледам да пропускам...

# 56
  • Sofia
Може на някой това дето ще напиша да му се стори смешно, но не мога да се въздържа.От началото на филма детайлно следя образа на Бихтер(много ме грабна), с времето разбрах защо.Толкова много от мен намирам в нея, ако щех едни физиономии дето прави, едни по-резки движения има - абе много си приличаме(е аз не съм толкова хубава  Simple Smile).Това ме накара да видя коя зодия е-естествено моята-Риби Simple Smile.
Мисля, че за това толкова добре си играе ролята-тя е точно за жена Риби-ние сме такива, наистина търсим опора, но сме и склонни и да залитнем в грешна посока, често сменяме настроенията си, а пък и ни проличава всичко на очите,абе много сложни и многопластови сме и слаби понякога.

# 57
  • sofia
Леле-Леле , Къванча е моята. Ами сега  Joy
Катрин, това е в квадрата на шегата !

# 58
# 59
Като заговорихте за зодии, и аз погледнах и се оказа че и при мен Къванч е моята и то с 4 дни разлика. Ех, че хубава зодийка си имаме Laughing

Мисля обаче, че Бих няма нищо общо с ролята си, защото като съм гледала клипове с нея изглежда мила и нежна - нищо общо с персонажа и във филма. Има и невероятен заразяващ смях, които така и досега не съм чула във филма Grinning

Общи условия

Активация на акаунт