Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 51 785
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Aз също се записвам да ви следя Simple Smile

# 62
# 63
Защо постоянно трябва да има спор в тази тема?  newsm78 Постоянно се нападате.
Сякаш не сте пораснали,а сте все още в 2-3клас и се карате за куклите си.
Коя от коя е по-добра.  Stop
Когато се регистрирах тук веднага ме оплюха,че съм малка,но и вие не давате признаци на пораснали хора. Въздържайте се!
Интересно ми е да чета тук,но напоследък няма нищо друго освен злобни нападки.  Sick Naughty

# 64
Запис!

Гласувах,че Нихат го е страх.И като гласувах за страха,нямам предвид,че може да го издаде,да му се сърди или нещо от сорта.По скоро мисля,че го е страх да не се превърне в баща си и Пейкер да го погледне с други очи. Поне аз така мисля.

Относно новата тема-страхотна е.Благодаря!

А относно дамите,които още на първите страници решиха да ни посрещнат със заядливи постове..........не знам какво да ви кажа-грозно е!  Embarassed

# 65
Аз пък реших да започна филма от начало докрай, за да мога да съм по пълна и отчетлива в аргументите си. Сега пиша по спомени и впечатления от последните серии. След като изгледам всичко ще дам и аз едно по-обширно мнение. Не, че някой го интересува, но аз  все пак искам да кажа защо не осъждам Бихтер. И за всички персонажи по отделно ще дам мнение. Аз мисля, че така е най-добре. Докато гледах сериите по Бтв, не началните, отскоро, направо плюех като змия по Бихтеер и Бехлюл и всички, които ми бяха неугодни. След като четох мнения тук, и гледах последните серии съвсем по друг начин започнах да разсъждавам. И за пореден път се убеждавам, че нямаме право да съдим хората, ако не сме минали по техния път.
Аз не искам да се караме момичета, достатъчно интелигентни и големи сме вече. Всеки има свое мнение и всички трябва да го уважаваме.   bouquet

# 66
Отговорих с Друго в анкетата,защото смятам че причината не е в нито един от отговорите.Според мен Нихат се поддаде на емоциите.В един момент Аднан фаворизираше Бехлюл,който рядко се отбива във фирмата,за сметка на Нихат,който усилено и всеотдайно работи.И точно в този момент,когато се чувстваше най-слаб го грабна баща му на къс пас,изманипулира го майсторски и в един момент ,когато Пейкер попита,Нихат си даде сметка колко нередно нещо е направил.Имайки предвид,че все пак Аднан му прехвърли дял от фирмата. PeaceИ сега как да и каже на Пейкер,като сам пред себе си му е трудно да осъзнае защо аджеба ухапа ръката,която го храни.
Промених си отношението към аднан след снощната серия.
Има грешки,които са непростими,независимо колко съжалява човек след това.Пддаде се и той на емоциите ,прав е да се чувства зле и така нататък и така нататък,но все пак нищо не го оправдава.

# 67
  • Пловдив
На Аднан въобще не му идва наум,че Бихтер може да му изневери.

Така мисля и аз. Тя му е непрекъснато пред очите, дето се вика. Майка й, сестра й, къщата, децата, фондацията - с това се изчерва светския й живот. На почивки и ваканции - с него. За да предположи, че миличката му съпруга би могла да върти любов под носа му, със собствения му племенник, би трябвало да има морал колкото техния горе-долу.

И аз се чудя- толкова ли Аднан няма житейски опит да се досети, че има нещо гнило newsm78 Обяснявам си го само така: като човек натоварен професионално, гледа на живота си извън работата като острова на спокойствието, където се отпуска и релаксира. Затова не се напряга да анализира, да следи, да се съмнява дори, приел е по презумпция, че всичко е наред и има безрезервно доверие на любимите си хора. Затова и го правят на глупак.

# 68
Отговорих с Друго в анкетата,защото смятам че причината не е в нито един от отговорите.Според мен Нихат се поддаде на емоциите.В един момент Аднан фаворизираше Бехлюл,който рядко се отбива във фирмата,за сметка на Нихат,който усилено и всеотдайно работи.И точно в този момент,когато се чувстваше най-слаб го грабна баща му на къс пас,изманипулира го майсторски и в един момент ,когато Пейкер попита,Нихат си даде сметка колко нередно нещо е направил.Имайки предвид,че все пак Аднан му прехвърли дял от фирмата. PeaceИ сега как да и каже на Пейкер,като сам пред себе си му е трудно да осъзнае защо аджеба ухапа ръката,която го храни.

Напълно подкрепям Peace. Това е и моето мнение. Аз мисля, че бащата на Нихат просто го улучи в "особено" настроение. Сега вече лека-полека Нихат започва да си дава сметка, какво прави и това адски го плаши, поради простата причина, че много добре си дава сметка, че е нередно, но от друга страна стои ангажимента му към баща му, както и факта, че се чувства недооценен от Аднан, в моментите, когато се появава Бехлюл във фирмата.
Интересно ми е какво ще се случи по-нататък именно в тези взаимоотношения и дали Нихат ще съумее да запази гласуваното му доверие.

# 69
svetla ,точно това имах в предвид когато писах поста си,  bouquetно не съм многословна,който ме е разбрал добре,който не здрав да е Grinning

# 70
  • Варна
Гледам филма за удоволствие и не се задълбочавам талкова в истинския живот ,кое е реално и кое НЕ.
Не знам кой за какво се бори в тази тема. Shocked

# 71
  • Пловдив
Гледам филма за удоволствие и не се задълбочавам талкова в истинския живот ,кое е реално и кое НЕ.
Не знам кой за какво се бори в тази тема. Shocked
Това е най-хубавият пост,
който съм прочела от 10 дни.

# 72
# 73
Никъде в последните 1,2 теми не виждам някакъв сериозен конфликт/както беше с личните нападки и обиди за нечий произход/ ,за да бързаме да призоваваме за мир на всеки трети пост.Няма как да няма сблъсък на мирогледи - колкото очи,толкова истини.

В по-предните ми постове ви бях писала,че четох за бъдещ общ проект на канал Д с Къванч и Берен отново.Някой да има инфо по въпроса?

# 74
Аз,също мисля,че Аднан няма житейски опит.Той е обичал много първата си съпруга и сигурно не имал друга сериозна връзка преди да срещне Бихтер.Не го оправдавам за снощната постъпка,но не го и осъждам. Да ви попитам повечето ,от вас са омъжени ,ако така отхвърляте мъжете си,те как биха постъпили

Общи условия

Активация на акаунт