Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 51 790
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Не си права, аз искам да отвори вратата, но не съм чак от мразещите връзката - просто не одобрявам измамата. Wink

# 91
Аз искам да я отвори.

# 92
Някой знае ли как се казва арията от вчеращната серия?За подсказка,когато Бехлюл седеше в градината на къщата на брега.

# 93
Независимо дали ще я отвори или не, все още никой няма да научи за истината...........
но ако някой знае нека каже с ББ какво става или поне кой епизод оригинслен е, ще си го намеря...

# 94
Незнам,Нихал каква и е работата да се бърка Бехлюл къде е и с кой.Някой беше писал,че не се надувала,тя направо щеше да се пръсне от надувки.

# 95
Независимо дали ще я отвори или не, все още никой няма да научи за истината...........
но ако някой знае нека каже с ББ какво става или поне кой епизод оригинслен е, ще си го намеря...
Аз вече гледах - ББ: не я отвори, защото Нихал повика Бехлюл по име и Бихтер разбра, че е тя и хукна да се крие и да се обажда на Бехлюл.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 21:21 от Snejka

# 96
# 97
@Дари@, anastasiq1, Andji77, B12, bugsy, BuHnpoma, bzsa, denimira, dennii, ema153, eva_merry, filippanora, hotlips13, kristinia, Mirela__, nameika-31, natti_, nedkaangelova, nelka123, Pamelita, Polikseni, ruiv1959, siiisiiitooo, sillveto82, Snejka, tblagoeva, timothy, titi_smile, t_lady, yav4e_mrav4e, ивка27, мармир, мери шели, Надя*, Светланка, Сиската_, Хенриета-Анна, ЧуШлИвО ЛюТе, Щастливата, _Sylvia_, _Ани_ (+ 11 Скрит/и) и 53 Гости преглежда(т) тази тема. БалконЯ е пълен Wink

# 98
Ша го срутят, да слизат долу и да пишат. Laughing

# 99
Кажете какво става в следващата серия че ще се пръсна от любопитство Partyжесток финал беше Simple SmileАА вече сте писали,може ли линк да я гледам някъде newsm78

# 100
filippanora,арията е от"Любовен елексир" от Доницети

# 101
# 102
Много силна серия,артистите така хубаво си играят ролите,че направо изтръпваш.

# 103
Страхотен финал.Иначе не очаквайте някаква развръзка - Бих няма да отвори вратата,защото ще чуе гласа на Нихал,викаща за Бехлюл.Ще се окрие в къщата докато дойде Бех/ще му се обади по телефона/,той ще кресне на Нихал С ПРАВО. Ще се върне с нея в Истанбул,докато Бих ще го чака в къщата.Напива се и тръгва също към Истанбул,за да разкрие на Аднан,че има връзка с Бех.Катастрофира,междувременно Бех отива при Елиф,за да й вдигне скандал,която след заминаването му се отравя с хапчета. И така.... няма да разказвам повече.

Да се върна на главните букви - Намирам Нихал за изключително Нахал-на.Не толерирам подобно отношение и бъркане в личния живот на доведения си брат. Чувството й на притежание я прави една малка глупачка и досадница.Много дразнещ персонаж е за мен.

# 104
             Никога не си позволих да коментирам Нихал - учудвам се , че Вие тази постъпка я намирате за похвална...!?
      Разбрала Нихал , че Бехлюл е наел къща , не я уведомява че е в Турция , камо ли край Истанбул и тя хоп  на вратата ...Възмути се на Елиф , че рови в личното пространство на хората , а тя какво прави...!?  Тя падна на нивото на прислугата - не е и за първи път , досега я оправдавах с младостта и , но за тази постъпка не мога да намеря оправдание...  
      Собствения ми мъж съм знаела къде ми изневерява , но никога не се унижих да отида - какво ще постигна освен да унижа и себе си...!?  Винаги съм казвала на приятелките си , които са искали да хванат съпрузите си в изневяра - какво ще постигнеш , ако не живееш добре с този мъж , разведи се , защо трябва да изпадаме в подобни конфузни ситуации... А и да добавя , не съм искала да го хващам , защото  ми е било под достойнството да деля общо имущество и да правя децата си свидетели на това в съда ... Оставих му всичко и подписах , че е изплатил издръжките на децата ...Смятам , че така постъпват гордите жени..., макар , че гордостта е грях спрямо нашата религия...!?

Общи условия

Активация на акаунт