Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 32

• 52 560
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  Сестрите и любимите жени не са равнопоставени-нито като чувства/те са много различни/,нито като права,първо това е според мен и после другите неща. Отричането на този прост и очевиден  факт си го обяснявам само със силното предпочитане на даден образ и с желанието той винаги да е бял и оправдан,с нищо друго.Това е все едно да казваш на черното бяло. Но както казах,стига толкова.

# 376
Здравейте дами, аз съм от тези, който не харесват Нихал, изгледах филма всички сери  и не я разбрах, тя просто му се натрапи, той по един или друг начин се чувства задължен на това семейство, а любовта към Бихтер е истинска, колкото и да не вярват някои!Показателно е на края на филма на гроба той казва,''СБОГОМ ЛЮБОВ МОЯ''!
Съгласна съм PeaceПоказателното за мен,че Бехлюл обичаше Бихтер дори когато беше с Нихал е
сцената в парка(мисля,че беше предпоследният епизод).Ден преди сватбата се нахвърли да целува Бихтер.Също и изненадата му за рождения ден.Тя му определи среща в хотел и той отиде,но....беше много изненадан от това,което видя Shocked

# 377
# 378
Добре, по твоята логика, Нихал не трябва да му държи сметка, защто му е като сестра, но Бихтер може, зазщото му е любовница. Аз питам като се обърнат нещата - когато Бихтер отново бъде снахата, а Нихал - любимата, тогава Бихтер ще има ли право да му държи сметка?  newsm78

# 379
  emely, и аз съм на твоето мнение,как си обяснаваш думите на Бех накрая за Нихал?

Добре, по твоята логика, Нихал не трябва да му държи сметка, защто му е като сестра, но Бихтер може, зазщото му е любовница. Аз питам като се обърнат нещата - когато Бихтер отново бъде снахата, а Нихал - любимата, тогава Бихтер ще има ли право да му държи сметка?  newsm78
     Нихал може да пита защо я е излъгал,защо се е прибрал,но не и настървено да иска да разбере сам ли е,с коя е,къде е приятелката му и т.н.За тази сметка и разпит става дума,тя прекали   и  премина границата,не го разпитваше като сестра,а като ревнива съпруга.
    След това като се обърнат нещата Бихтер няма да има право и тя да го разпитва най-обстойно.Позициите,в които се намира сега Нихал и после Бихтер не позволяват това,затова се стигна и ще се стига до сблъсъци.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 23:39 от charovnica

# 380
  emely, и аз съм на твоето мнение,как си обяснаваш думите на Бех накрая за Нихал?
ако ми припомниш с видео,ще съм ти благодарна. Hug HugНещо не го намирам точно този момент.Върнах се до 76-ти епизод.Сега ще търся в 79-ти.Вече не помня репликите... newsm78

# 381
ако ми припомниш с видео,ще съм ти благодарна. Hug HugНещо не го намирам точно този момент.Върнах се до 76-ти епизод.Сега ще търся в 79-ти.Вече не помня репликите... newsm78
  Съвсем накрая на 79-ти епизод,преди финалните надписи,дано съм ти била от полза  Peace

# 382
Намерих го Party Party

# 383
# 384
  • Пловдив

Тая вечер беше сладур от всякъде Бехлюлчо.
А Берен - страхотна игра и тя.

# 385
# 386
На въпросния момент(който се оказа в 74-ти епизод) Бехлюл си признава,че Бихтер много му липсва.Бихтер му казва-"И аз те желая,но тук не може.Знаеш какво да правиш за да стане това.Да оставиш Нихал"

# 387
Аз също не се стърпях и изгледах сериите напред и уж само да погледна, а така се случи че ги изгледах докрай  Simple Smile
Аз също съм на мнение, че Бехлюл обича Бихтер, повече отколкото Нихал. При Нихал я няма тази страст, тази лудост... всичко е умерено и монотонно и независимо, че към края той упорито отбягва Бихтер и и показва и казва всячески, че я е преодолял, за мен това не е така. Просто накрая му дойде малко повече от Бихтер и като сложим и факта, че човекът си е до голяма степен страхливец, той виждаше в нея опасност, тъй като тя стана неконтролируема и обсебваща. Това го уплаши и леко отблъсна и се втурна към Нихал, която му даваше спокойствие и сигурност. Но той не престана да се вълнува от Бихтер, не престана да я обича. Дори си мисля, че даже и се надяваше, че отношенията му с Бихтер ще останат същите независимо от женитбата с Нихал.Аз мисля, че той искаше тази женитба просто, за да си осигури спокоен, осигурен живот, както и да не бъде вече свободен за непрестанните предложения за "бягство". За мен той искаше връзката му с Бихтер да продължи, но да си остане завинаги тайна.

# 388
  • София
Аз също не се стърпях и изгледах сериите напред и уж само да погледна, а така се случи че ги изгледах докрай  Simple Smile
Аз също съм на мнение, че Бехлюл обича Бихтер, повече отколкото Нихал. При Нихал я няма тази страст, тази лудост... всичко е умерено и монотонно и независимо, че към края той упорито отбягва Бихтер и и показва и казва всячески, че я е преодолял, за мен това не е така. Просто накрая му дойде малко повече от Бихтер и като сложим и факта, че човекът си е до голяма степен страхливец, той виждаше в нея опасност, тъй като тя стана неконтролируема и обсебваща. Това го уплаши и леко отблъсна и се втурна към Нихал, която му даваше спокойствие и сигурност. Но той не престана да се вълнува от Бихтер, не престана да я обича. Дори си мисля, че даже и се надяваше, че отношенията му с Бихтер ще останат същите независимо от женитбата с Нихал.Аз мисля, че той искаше тази женитба просто, за да си осигури спокоен, осигурен живот, както и да не бъде вече свободен за непрестанните предложения за "бягство". За мен той искаше връзката му с Бихтер да продължи, но да си остане завинаги тайна.
Много точно казано, напълно подкрепям твоя анализ

# 389
leonoel,по същия начин виждам и аз нещата. Peace

Нихал ще става все по-обсебваща и тепърва ще държи сметка на Бехлюл .В един момент на Бехлюл му писва и и казва"Стига!Като не ми вярваш не се жени за мен.Да се свърши!"

Ето го момента в края:

Общи условия

Активация на акаунт