Клуб "Без грим, без токчета, по пролетни пантофки" 27

• 49 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
За визията на детската група направо ме засърбяха ръцете, ама като знам колко е трудно да пребориш със средностатистическия бг вкус... Единственото решение е спонсор - наш човек. Wink Whistling
   Давай. В събота ще е срещата с шивачката и ще обсъждаме моделите. Тогава ще видим кой и как.

# 151
Място за новобранки има ли?  Sunglasses Следя темата от почти самото начало и все не намирам смелост да се запиша. Предишната (обожавам чорапи, коледни, не коледни, тънки, дебели  Laughing) беше много по мой вкус, като гледам тази няма да и отстъпи въобще.

Крейзи, страхотни оформления правиш винаги!  Flutter

Признавам си, че ако не беше запитването на A m b e r, може би нямаше да се включа, но като майка на момче направо ми стана лошо като видях предишните им костюми.  ooooh! За това се включвам с малко предложение, дано ви допадне!    Hug Панталон или подобни дънки, шал, или такъв, вързан ето така, кецове (предложението на Лу в жълто също е страхотно  Heart Eyes), може и в електриково синьо и бяла тениска с къси навити ръкави. Само не знам как ще се "вържат" с принцесите  Laughing

bouquet

# 152
Amber, трудна задача, мдам.

Евентуално, за да задоволиш принцеския нагон, може да предложиш за девойките туту с клин отдолу, някаква щампирана блузка с дълъг ръкав (нали трябва да е за не много топло време) и кецки или балеринки. И да обясниш, че това е "modern princess outfit".

Примерно така

Тогава дори и по една коронка да си сложат на главата, пак ще е джазово Simple Smile Блузката ще е интересно да е именно с някакъв такъв провокиращ надпис и изобщо не е задължително да пасва с името на групата. И изобщо тоалетът също. Те самите деца са си слънца.

И задължително се подготви със някакъв снимков материал да покажеш, иначе няма да бъдеш разбрана  Wink

P.S. Ето още малко матриал -  със спортно сако отгоре, с райета, със шапка с цвете.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 09:53 от I see you

# 153
  • Русе
  Печатам всичко и подготвям албума за презентация и одобрение.

Варианта с поръчка по каталог отпада. Моето е с невиждани по света размери на горски елф и няма такава конфекция.

Ще наблегна и на факта,че едната песен ще е народна за Рада воевода,която натръшкала 300 момци, което по никакъв начин не се вързва с нежните воланчета. Ама да видим. newsm78

# 154
Ха-ха-ха! Абвър, разсмя ме! Ами няма начин да си вържете тематично тоалетите (особено с изискванията за приказност) с тематиката на песните - освен в главата на шепа луди майки, каквито има винаги. Представям си Райна княгиня, облечена като за бал  Laughing

Дотук видях страхотни предложения, дано битката завърши с победен край за силите на разума!

# 155
A m b e r, при този разнообразен репертоар ще ти е още по-трудно да намериш "златната среда". Whistling

Още няколко идеи от мен - леко хипарско залитане, но понеже дъщеря ми танцува преди няколко дни в такъв костюм съм емоционално пренатоварена в стила на 60те и 70те  Mr. Green

това е универсално, и това, цък, това също може да лесно да се преправи за младежи, цък, цък,  ,

# 156
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Amber, засичала съм те и в други теми и все се каня да ти кажа, ама в Клюкарника много не върви, че там атмосферата е друга- твоето дете е най-страхотното, което съм виждала по аватари и подписи форумски, дано му измислите страхотен костюм, в който да се чувства като слънце  Hug

# 157
  • Варна
Amber, предложенията дотук са прекрасни, аз също бих избрала подобни варианти, но нямам време сега.

Като съвет - наблегни върху това обувките да са еднакви, много лошо впечатление ми правят разнородно подбрани и често несъответсващи на тоалета и помежду си обувки. Абсолютно съм ЗА кецове или гуменки.

Дънките са много добро решение, защото почти всички имат и не трябва да се купуват допълнително.

За момчетата фанелки с дълъг ръкав, който могат да навиват и ако искате - върху тях елек, риза с къс ръкав или вратовръзки.
За момичетата може пак тениска с дълъг ръкав, а отгоре - туника без ръкав, шалчета, големи цветя и т.н.

Цветово момчета и момичета може да са в различни гами.

А слънце може да се щампова на фанелките или да се направи като значка от картон.
И какво ли още не...само да искат.

# 158
  • Кацнала на едно дърво.
Момичета, магазинът, от който купих блузата с райе  Laughing, се казва "Комбобранд" (ама не този на ъгъла на "Шишман" и "Графа", а по-нагоре, все така на "Графа"). Защото преди него има един аутлет, който не си е работа.  Laughing

И една картинка за цвят:
http://www.polyvore.com/senza_titolo/set?id=29139591

# 159
# 160
Мили дами, от дълго време ви се възхищавам с каква лекота съчетавате аутфити! На мен това все ми е слабото място. Сега наистина имам нужда от вашата помощ. Дайте ми някакви предложения с какво да се спретна  Simple Smile за вторият рожден ден на дъщеря ми, които ще е в детски център. Иска ми се хем да е нещо удобно, но в същото време да изглеждам по различно от всеки ден  Simple Smile ...незнам дали ме разбрахте  Simple Smile. Приемам предложения давайте.

# 161
Amber, трудна задача, мдам.

Евентуално, за да задоволиш принцеския нагон, може да предложиш за девойките туту с клин отдолу, някаква щампирана блузка с дълъг ръкав (нали трябва да е за не много топло време) и кецки или балеринки. И да обясниш, че това е "modern princess outfit".

Примерно така
о-ле-ле, ако бях хлапе, заради това туту – розовото щях да орева орталъка ... съвсем сигурно е.  Laughing

Amber, предложенията дотук са прекрасни, аз също бих избрала подобни варианти, но нямам време сега.

Като съвет - наблегни върху това обувките да са еднакви, много лошо впечатление ми правят разнородно подбрани и често несъответсващи на тоалета и помежду си обувки. Абсолютно съм ЗА кецове или гуменки.

Дънките са много добро решение, защото почти всички имат и не трябва да се купуват допълнително.

За момчетата фанелки с дълъг ръкав, който могат да навиват и ако искате - върху тях елек, риза с къс ръкав или вратовръзки.
За момичетата може пак тениска с дълъг ръкав, а отгоре - туника без ръкав, шалчета, големи цветя и т.н.

Цветово момчета и момичета може да са в различни гами.

А слънце може да се щампова на фанелките или да се направи като значка от картон.
И какво ли още не...само да искат.

Да, съгласна съм (слънцата може да се направят и като батик върху най-обикновени тениски).  Това за обувките също е нелоша идея. Ето как би изглеждало.... е,  не е задължително да са гумени ботуши, но наистина, ако се вкара някаква закачка във визията на хлапетата  може доста по-лесно да се постигне търсения ефект.
Пак от нея,
още нещо
Тези „господа” също са много тренди  Laughing  (и не е трудно да се срежат едни по-стари дънки),
удобно за танци,
една-две госпо'йци,
а малката сладурана в средата ми напомня на някаква дребна версия на Мег Райън Shocked Laughing 
и един сайт, от който е видно, че скандинавците си могат ... от малки  Laughing

# 162

До плажа - може би, но в града - не  Naughty

# 163
 Амбар, според мен изобщо не е задължително да толкова силна връзката между името и костюмите. За миналата година предпочитам да замълча. По една значка слънце е достатъчна или жълти тиранти.  
Харесва ми предложението на I see you .

# 164
Дайте ми някакви предложения с какво да се спретна  Simple Smile за вторият рожден ден на дъщеря ми, които ще е в детски център. Иска ми се хем да е нещо удобно, но в същото време да изглеждам по различно от всеки ден  Simple Smile ...незнам дали ме разбрахте  Simple Smile. Приемам предложения давайте.

Не знам какво за теб е удобно, но изхождайки от общоприетото и себе си, бих ти препоръчала син деним, бяла риза/теника/блуза, черно сако и обувки на ток  нещо такова     или така. За по-официално може да се фризираш в самия ден и да сложиш "по-лъскави" обеци  Grinning Дънките може и да са панталон, а официалния елемент да остане в горната част примерно този топ или такъв.
Прекрасен рожден ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт