Шумни съседи

• 130 596
  • 537
  •   1
Отговори
# 75
Полицаите при висок шум нищо не вършат, обаждали сме се многократно.
Идват казват им два лафа и като си тръгнат онези набзуват музиката пак на макс.
Кога ще почнат да глобяват идиотите в тази държава и аз незнам вече  #Cussing out

# 76
Полицаите при висок шум нищо не вършат, обаждали сме се многократно.
Идват казват им два лафа и като си тръгнат онези набзуват музиката пак на макс.
Кога ще почнат да глобяват идиотите в тази държава и аз незнам вече  #Cussing out
Пари мила всичко в този живот е ПАРИ  Wink дай им да се почерпят и ще ти обърнат цялото внимание на света в България няма полицай те са толкова лесно поткупни  Peace  и с крадците имат връзки делят си знам го защото такива хора са ми го казвали  Wink

# 77
  • Талант на 2012,2013 г.
tochiica , най-напред си оправи правописа, моля...

И след това обвинявай полицаите. Ти била ли си свидетел на вземане на подкуп? Защото така на сляпо не се говори. И не поставяй всички полицаи под един знаменател...Те имат правила по които работят. Никой не може да нахлуе в нечий дом, просто ей така, защото на нас ще ни е изгодно. Защото и аз съм една от потърпевшите от шумни съседи.

# 78

И след това обвинявай полицаите. Ти била ли си свидетел на вземане на подкуп? Защото така на сляпо не се говори. И не поставяй всички полицаи под един знаменател...Те имат правила по които работят. Никой не може да нахлуе в нечий дом, просто ей така, защото на нас ще ни е изгодно. Защото и аз съм една от потърпевшите от шумни съседи.
няма да се занимавам с глупости Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 21:29 от tochiica

# 79

няма да се занимавам с глупости Simple Smile

Защо така грубо? Помолили са те учтиво.  Peace
И кое точно е глупост? Да обосновеш думите си ли?  newsm78
извинявам се за спама  Peace

# 80
Аз пък мисля,че трябва да го има и обратния вариант- при фалшиви сигнали да глобяват тоя,който ги е дал. При нас беше обратното,викаха полиция без причина, полицаите идват,виждат ни по пижами и си тръгват...

# 81
Аз също страдам от такъв проблем...тези нашите съседи са много зле.Имат около 14 кучета.Всяка нощ лаят и подлудяват другите кучета и се получава един ужас.. ooooh!

# 82
Тия са ненормални Shocked да си направят дете като искат нещо да им вие  Rolling Eyes

# 83
Аз също страдам от такъв проблем...тези нашите съседи са много зле.Имат около 14 кучета.Всяка нощ лаят и подлудяват другите кучета и се получава един ужас.. ooooh!
Това е направо ненормално, 14 кучета в апартамент?! Незнам как издържате, пескали ли сте жалба срещу тях и ако да има ли някакъв ефект? Питам, защото моята приятелка също е луднала от съседи, само че с 4 кучета. Пуска жалби в общината, но досега ефект никакъв.

# 84
  • Талант на 2012,2013 г.
Тия са ненормални Shocked да си направят дете като искат нещо да им вие  Rolling Eyes

Не е нормално да се отглеждат толкова кучета, но не е нормално и да сравняваш куче с дете и да твърдиш, че детето вие...

# 85

Не е нормално да се отглеждат толкова кучета, но не е нормално и да сравняваш куче с дете и да твърдиш, че детето вие...
Joy ми добре де плаче много често ... а и аз не сравнявам куче с дете прости исках да изтъкна че си нямат други грижи вместо да си "отгледат детето" (което едва ли имат) те гледат 14 песа Rolling Eyes но както и да е  Joy вместо само да коментираш коментарите ми си гледай работата  Simple Smile

# 86
  • Варна
Нямам такива проблеми понеже и да дойде края на света няма да усетя  Mr. Green Много дълбоко спя и доста хора съм оставяла да спят по съседи понеже не могат да ме събудят hahaha

# 87
решението от шумните съседи е просто да сменим адреса:), няма оправия

# 88
Мдааааааа, сменяш адреса и попадаш на още по- шумни съседи   Sad
При мен така се получи. Е, не че се преместих заради съседите, но сега се сдобих с отвратителни такива, които са много Ентелигентни и поради това не чуват като им правиш забележки, а когато се наложи и да им се развикам се държаха като ни лук яли, ни лук мирисали...
Няма оправия с подобни твари   #Cussing out

# 89
а в новите блокове , незнам дали ви се е случвало,поради скапаната отдушна система, като готвят цялата миризма влиза у нас през отдушника(аспиратор)и трябва и аз да включвам за да го отведа...редовно у нас мирише на наденци, пържени мекици и тем подобни...

Общи условия

Активация на акаунт