Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 806
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • GYM
Добро Утро Hug

Днес съм по-шен, но сигурно има взимане - даване с факта, че вчера не съм тъпкала боклуци Embarassed
Чувствам се олекнала, със сигурност главата ми е по-лека Crazy хремата си отива Party
Тук е зимна приказка, по нищо не личи, че пролет идва Rolling Eyes Тая зима ми се видя страшно дълга, при мен започна в средата на ноември, в Швеция Rolling Eyes омръзна ми пък Crossing Arms
И ние с мъжлето ще излизаме напред-назад, така че, стягам се да пооправя катуна ooooh! За довечера имам от снощните пържолки, салатата ще я измислим Flutter
Хубав ден на всички Embarassed

# 46
Добро утро!  smile3525
Доволна съм от себе си вчера! През деня изядох 6 портокала, вечерта- зелева салата, 1 парче сирене и малко пиле с ориз  eat Можех и още да ям, ама ми се доспа  Stop
Проблем ли е, че вечерям към 22:30 или 23:00? newsm78

# 47
Добро утро  Hug

Аелис, приятна почивка  Hug О, и моят похапва втори път към 11-12-01 часа, когато тръгне да си ляга  Joy Ама и на масата оставя трохи, не само на пода, там поне може да си  ги почисти  ooooh!

velvetvoice, радвам се, че си по-добре  Hug Да не се е обадило нещо хронично, че толкова време те държи  Hug А, нали си заминава, трябва вече  Hug И тук е студ, като че ли преди 2 часа по-малко беше студено  newsm78

dance, поздравления за първият режимен ден  Hug Само да ти кажа, че Ори ни съветва да не смесваме белтъчини от различен произход, телешко и пиле можело, а и яйца и сирене (въпреки, че произхода им е значително различен  Hug)

И нова, дълга работна седмица ни чака. Не започна добре с показанието на кантара  Crazy
Нищо, ще се стягам, даже се потих един час и малко.

Хубав ден, момичета  Hug

# 48
Значи съм сбъркала при пилето с ориз?  newsm78

# 49
А, пилето с ориз си е добре. Първо пилето, после ориза. Сиренцето малко бърка, но много от момичетата не спазват това ограничение  Hug

# 50
Благодаря за съвета  thumbsup, аз нещо съм се объркала, иначе първо пилето изядох, после ориза. Вече ще знам!

# 51
  • в колонките
Здравейте,милички, Hug Hug
 Да се отчета и аз. Grinning.Първо-стуууууд. Mr. Green.Уж 10гр,но усещането е за минусови температури.Утре може и в центъра на Атина да видим бял ден/сняг/ ooooh!.Второ-стачките си продължават. #Cussing out.Трето-готвих къси макаронки с октопод,малко тигрови скариди ще задуша за довечера за салатата,тарамосалата готова взел скъпия и лагана.Вечерята е готова.И халва-това се яде днес тук на чистия понеделник.Имам и каламари,щях да ги пълня,но ме домързя Crossing Arms.Ами друг път ще ги приготвям.Когато е хубаво времето тук гърците излизат по хълмове и планини-дето е високо и хвърлят хвърчило  Grinning,но в тоя студ днес никой няма да излезе.
 ИталианецО показа само 900гр+.От утре ще оправям пораженията.
 Отивам да се разходя из други теми он форума,че ми е сефте за днес.
 Целувки на всички.  love001  love001  love001

# 52
здравейте,момичета! Hug
светла и успешна да ви е новата седмица! Praynig Peace
Аелис,ти с тези божествени ястия,си е всеки ден празник у вас! Hug  bouquet
velvetvoice,много се проточи ти.. Hugв събота ме хвана гърлобол и днес вече носа,главата,цялата аз съм като катастрофирала каруца.. #Cussing out
dance_s,браво за успешния ден! Hug Peaceвсе така да продължаваш!
Jerry F,в събота ще бъда в софия.ще се разберем,ако ти е удобно! Hug
sivila,ех какво меню!какво е тарамосалата? Hug
лека вечер на всички! Hug

# 53
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, да ви покажа Катето на тържеството:

http://www.youtube.com/watch?v=F48449cqgjQ

Тя е щекичката, която в началото е закрита от "Слънцето", а после пее самичка на припева на песничката Wink.

# 54
  • в колонките
БРАВО НА КАТЕТО, малка чаровница е. smile3501 smile3501 .Да е жива и здрава за радост на родителите си. newsm10
 Ина, тарамас=хайвер.Тарамосалатата се прави с 2 суп.лъж.хайвер и 200мл.олио.Разбива се в пасатор.Прибавя се лим.сок,млян кромид и чесън на прах.Но скъпият купил конфекция. Mr. Green,че по-лесно.
 Приятна вечер и лека нощ от мен.
   bouquet  bouquet  bouquet

# 55
Привет Hug
Ние сега се прибираме,хапнахме в късния следобед на таверна на морето-морски,после на планина за сладко,поиграхме със снега и сега доволни засядаме пред тв-то Grinning
Аелис,сега ще я видя сладурката. Wink
Тези дни ще заобикалям кантара,че и свеки утре ще ми праща разни вкусотии.Тарамосалата е хайвер и варен картоф,зехтин,лимон и лук,много вкусна.А за лаганата нямам думи,ммм,това си хапвам сега Laughing
Лека вечер момичета Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 22:02 от mery_79

# 56
  • Пазарджик/Лондон
                                                  Честит празник , момичета  Hug!!!

velvetvoice , радвам се, че си по- добре Hug.Позабавлявахте ли се със скъпият ти?Ние все в клуба ходим, геймърстваме Joy.

dance_s, късната вечеря не е проблем, стига да можеш да издържиш до толкова късно - аз още в 18.30 почвам да хрупам Party.Важното при вечерята е да е почти винаги по едно и също време Wink.Ако ти е удобно да вечеряш в 22:30 или 23:00 - прави го тогава, но почти всяка вечер по това време Wink.

Jerry F
, мда, вечерят по два пъти мъжлетата ни, а после ние сме виновни, че имали коремчета Joy.Ох, аз от време на време смесвам  белтъчините - какво да направя, като ми се хапва от всичко Embarassed.Приятна работа Hug.

sivila , и тук е голям студ Sad.Никога не съм хапвала октопод Rolling Eyes.Сигурно е вкусно, след като го приготвяш Wink.Благодаря ти за хубавите думи за Катето Hug.

ina15 ,то и всеки ден различно омръзва Joy.Скъпият вчера умолително ме попита кога ще му направя боб Confused.

mery_79 , има време за кантара Hug.Наслаждавай се на празниците Hug.

Казах на Катето снощи , че ще ви я показвам, тя много доволна.Вчера я снимах с едно смешно цвете на главата, а тя ми вика :"И тази снимка да покажеш" Joy.Обича да се показва детето, на мама се е метнало Joy.

Днес почивам, и скъпият също, ще го ударим на релакс - следобед ще отскочим до клуба, после ще вземем Катето от градинка, ще я водим на свеки / стига да не е ангажирана нещо, че днес и тя има празник Wink/ и  ще отидем в китайския ресторант - вчера си направихме резервация Wink.

Ставам, да свърша това- онова.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 57
Честит 8ми март   bouquet  bouquetмомичета - бъдете здрави, щастливи и много обичани жени Heart Eyes Heart Eyes Весел празник  Hug  bouquetАелис да ти е живо и здраво Катето много е сладка    love001 Hug Пожелавам на всички един прекрасен ден пълен със много усмифки и красиви моменти  love001 newsm51    love001 newsm51

# 58
Че този празник не си ли го изпратихме заедно с Дядо Мраз в Сибир  Hug Heart Eyes

Аелис, браво на сладураната  Heart Eyes  Hug Защо не я запишете нещо на солфеж, пеене, да се развива хубавото дете  Heart Eyes  Време й е, а и талант  има  Hug  Приятно изкарване довечера  Hug

Ели, и на теб хубав ден с много емоции  Hug

Мери, и аз заобикалям кантара, отдавна не сме те чували  Hug

sivila, ми тук е -6, студ, е сега за един ден може да се поглезите  Hug

dance, как е режимчето при теб  Hug

На всички много  Heart Eyes

Айде, няма ли да се стопля, аз вече резервирах и платих моренцето, от 03.06 сме за 7 дни в Слънчев бряг.
Ако питате защо толкова рано веднага отговарям, на 6 съм на конференция в Слънчев бряг, на 6-8 някъде в Созопол, а на 3 съм родена, там да го празнуваме. Ще има дебелеене, закуска и вечеря резервирах, не ОИ  ooooh!
Кантарчето не показа хубави неща, да си гледа работата  Crossing Arms

Хубав ден, момичета  Hug

# 59
  • в колонките
Здравейте,милички  smile3525 smile3525
 Имаме си сняяяяг в центъра на Атинаааа  newsm44 smile3534.Не бях го виждала от няколко години.Вятърът е силен 18-20м/сек.Корабоплаването е забранено днес и утре.Сутринта ходих до едно от север.предградия на Атина.Ами ужас -вятър,сняг,мокро,нямат ток хората от нощес. smile3511.Камерите и хладилниците се размразяват-лошо за магазинерите.Пих едно студено кафе и се прибрах направо у дома.В офиса да стои девойчето до 15ч и да си ходи.
Мери_79,ти  как се чувстваш с тоя сняг и тая снежна виелица  Hug.Основата на тарамосалатата е това,дето писах-хайвер и олио.Като добавки в нея се слагат не само картофи.Може и сух хляб,грис,пюриран грах и моркови- зависи от вкуса на човека.На мен лично не ми

харесва-мазна ми е,но татко ми обожава тарама - тя се приготвя и в България.Рецептата не е гръцка.Аз я зная от баба ми.
Иначе с италианеца не се разбираме особенно,но ще си оправим отношенията,щото при мен иначе не става-ще ми се увеличи кр.захар.
   love001  love001  love001 снежни целувки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт