Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 785
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

sivila , да кажеш как е щерката Hug Hug Hug.Сигурна съм, че всичко ще е наред Hug Hug Hug.Да поздравиш италианеца от мен Wink.

elli107 , то истинската почивка е такава, без нет Wink.Хубавко си си прекарала, супер  bouquet.И режимна си била - заслужаваш аплодисменти smile3501 smile3501 smile3501.Успя ли да въведеш ред у вас?Аз като съм цял ден на работа и вечерта заварвам лудница, а като съм нощна - все намирам чинии навсякъде, че и трохи ooooh!.Голямата ми дъщеря се опитва да помага, но татко й я праща да си ляга рано- рано, и той си седи на компа, и си похапва и аз разбирам какво, като се прибера Joy.

ina15 Hug!

dance_s , добре дошла при нас Hug.Много е лесен режима, трудно ще ти е само първите няколко дни, после ще си много доволна от факта, че ти е така лекичко през деня Hug.Успех ти пожелавам Hug.Ако имаш въпроси - насреща сме Hug.

Jerry F , ами аз къде съм бляла, като си предложила пловдивската среща newsm78?Много хубавко ще направим да си организираме една такава Party.Аз от 11 април някъде ще съм в отпуск, ако искате - да се организираме Wink.Наистина, чистенето край няма ooooh!.Сигурно вече си на Витоша - да си прекараш хубавко Hug.

Чак довечера съм на работа - сега ще пооправя у нас, следобед ще полегна, но след това ще надзърна във форума Wink.

Кантарчето показа 63.200 , бива в сравнение с вчера Wink.

Ставам, до после.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 31
Добро утро, момичета!
Аз съм малко нередовна в писането, но съм редовна в яденето  newsm64
Аз не съм се теглила, защото не искам да се отчайвай, когато няма добри резултати затова просто си въртя вечерите, денем карам на плод и ми е леко и на тялото, и на душата.
Лично на мен добре ми се отразиха почивните дни, че не бях почивала от много време, за съжаление е към края си почивката.
Радвам се за всички вас, че в някаква степен сте си отпочинали и вие....

# 32
Лесно е, ако има от къде да си купиш плодове! На работа съм 14 (може и повече) часа, в магазина срещу нас имаше 2 портокала и нищо друго, друг път са заредени с плодове ooooh!! Има още 2 сергии ама още не са отворили, не се знае дали ще отворят изобщо! Чакам евентуално свеки да мине да ме види та да си заръчам от пазара да донесе нещо!  Mr. Green Тия хора в Лозенец явно в неделя не ядат нищо!  newsm78 Ама аз не се давам лесно! Все ще намеря начин да си взема някой друг плод!  Sunglasses

# 33
днес е денят за прошка!
Понякога правим грешки без да ги искаме, осъзнаваме и мислим, но е човешко да се греши, благородно е да се прости, казват по-мъдрите от нас.
Да ги послушаме и да си простим, за да дадем възможност на Любовта да обсебва мислите и душите ни постоянно, да озарява дните ни и да стопля нощите ни.
 Hug Hug Hug

# 34
  • в колонките
БЛАГОДАРЯ newsm51 newsm51 newsm51
 на всичките момичета на Ори.Страхотни сте.
 Сутринта се е приземила в 4.30ч наше време.Човекът я чакал на летището и закарал до хотела.Пътуването било страшно изморително и изтощително.Оф.Поолекна ми,след 2 седмици пак ще вдигам кр.захар като се прибере. #Cussing outДа не си майка на тоя свят.Кантарев показваше сутринта +200гр,но в тази ситуация не му обръщам внимание.Днес пак набивах бадеми и 2 мандарини.За вечеря ще бъде нещо нискокалорично.
 Още веднъж сърдечно благодаря на всички,Марге,и теб броя.Не мога да ви изброя всичките,sorry,но сте страхотни.Вашите хора са късметлии с вас.
 Приятна вечер желая.
 smile3525 smile3525  love001  love001  love001

# 35
привет мили момичета  Hug   bouquet Hug, днес е сирни заговезни-денят за прошка и напълно  newsm10подкрепям ina15 за това което казва да си простим и дадем възможност на любовта да обсеби мислите и душите ни  Heart Eyes newsm76, аз днес ходих при мама и при кумовете-естественно и на църква- Praynig, мила Аелис аз имам голямо момче което не ми прави пакости  Wink а си имам котенце което е много игриво и то ми прави-кочинка Winkи аз чиста постоянно(не ми тежи) Joyцялата къшна работа аз си я върша Crazy-моя любим и той обича да седи на компа Hugдобре дошли на всички новички Hugпожелавам мн. минусчета thumbsupbimbaaa Hug  love001Jerri Hug sivila Hugпиши как е детето  love001 от мен спокойна и хубава вечер на всички мн. Hug Hug Hugи  love001

# 36
Здравейте  Hug Hug Hug
Благодаря на всички за милите думи и подкрепа още веднъж   bouquet
Отивам да се запиша в 90-дневната и дано да я започна и завърша добре, а лятото живот и здраве ще се преоткрием с Ори  Crazy
Поздрави и целувки на всички!

# 37
Много студено стана нещо днес, аз по Витоша не можах да се стопля, даже и от един баир.

Аелис, е, у нас само трохи има под масата.  Особен скъпият, как не можа мястото му да е чисто  Laughing Лека и безпроблемна работа  Hug

Ехо, Ина, Велвет искате ли среща в Пловдив април някъде. А, ние от София можем ли да се замъкнем до Пловдив ?

Сивила,  ти кога щеше да идваш към Пловдив  Hug
Радвам се за щерката, стискаме палци и за връщане  Hug

Вив, много минуси с нея, сега се връщам в тренировките да изтегля от линковете ти  Hug

Ели, то и ние сме големи, уж слуша синът, ама тинейджърска му работа, на настроения  Wink
И аз чистя постоянно, но понякога събота и неделя не мога да смогна, от ходене по Витоша, тренировки, хубави книжки  Wink

dance, аз съм в Студентски град и раничко отварят сергиите, е освен ако не е много студено, да си пазят от замръзване стоката  Thinking

bimbaaa, да, свърши почивката, сега Великден чакаме, аз нали съм на ненормирано работно време и не държат да съм там от 9 до 17, но друго си е да знаеш за няколко почивни дни  Hug

Момичета, да ви попитам, да иска някой да му подаря две гири по 1 кг
Нали си купих по 2 кг. и не ги ползвам тези, а и почват да му мърморят, че заемам място   Joy

Да ви пожелая хубава, празнина вечер  Hug

# 38
Jerry F и в Люлин отварят рано и сергии и големи магазини, но в Лозенец явно и помръзва (освен мен- отварям в 8:00) Laughing. Поне се сдобих с портокали благодарение на свеки!  Embarassed
Много бих се зарадвала на твоите гирички! Мисля да почна домашни тренировки, а определено нямам време да обикалям по специализираните магазини!  Rolling Eyes

# 39
  • GYM
Привет Hug
Прощавайте и бъдете простени  bouquet
Момичета, аз още боледувам, но ще взема вече мерки и ще попия някакви лекарства Tired
Сивила, изпуснала съм палцестискането за вчера, радвам се, че е минало благополучно  bouquet
И у нас е вечно като на бойно поле, но не му издирявам - така и така аз чистя, правя го като имам настроение, пък като изчистя, се задържа не повече от час ooooh!
Идеята за пролетна пловдивска среща е страхотна, с удоволствие подкрепям  bouquet
И за да не е тотален спам поста ми - пека пилешки пържолки с лук във фурната, имам салата от цвекло и моркови. Заела съм се сериозно със себе си, че кантара прехвърли 57, а това ми е максимума на максимума ooooh!
Джери, и на мен биха ми дошли добре твоите гири, но денс ме е изпреварила Hug подарявай ги, и без това е по-близо  bouquet
Хубава вечер, момичета  bouquet

# 40
и аз съм във възторг за пловдивска среща! Hug
дано и sivilaда се е завърнала!
velvetvoice,оздравявай! Hugти колко си висока?а за теб и постигането на желаното тегло,съм повече от сигурна!
всички май се въртим и стремим около едни и същи кг.ми.
dance_s,добре дошла! Hug
viv-miv,успех в 90-дневната! Hugсподеляй тук резултати. Praynigаз нали ще я включвам в цялата диет к,омбинация..
elli107, bimbaaa, Hug
Аелис,леко дежурство! Hug
приятна и топла вечер на всички! Heart Eyes

# 41
  • GYM
Ина, кинта и шейсе съм Rolling Eyes, всеки килограм ми личи Sad А и така съм успяла да си приспя метаболизма, че от няколко дни отчитам само покачвания на кантара( за съжаление не намирам емот, който се застрелва) Трудно ми е да тренирам с натежалата глава и запушен нос, въобще #2gunfire

# 42
Още час и петнадесет минути до голямото плюскане!!!!!!!!!!!!!  newsm68 newsm44
До сега 6 портокала, отдавна не бях яла толкова плодове!  Crazy

# 43
  • в колонките
 Hug Hug
 Хубаво ще е да си спретнем една среща,но ние за Великден ще си ходим за около седмица само.Трябва да уважим нашите,свеки и малко при дъщерята.Тя живее сама,не ще мърморенето на дядо си. ooooh!.Въпреки,че нашите са много близо,майка ми идва да я вижда,а госпожицата не ходи.Но пък лятото сме за 15 дни-възможността от моя страна е по-голяма.
 Вие си направете срещата,сигурна съм,че ще си изкарате прекрасно.
 Аз ще се предвижа към спалнята,че изминалата нощ я изкарах на дивана в хола в очакване на телефона. Praynig.Пък утре ще ида до офиса да поработя 2-3 часа до обяд.Тук не е работен ден понеделник,че е началото на Великденските пости.Яде се специален хляб-лагана /нищо особено,но се яде само на чистия понеделник/.Та скъпият ще ходи да се реди на опашка за лагана.
Хайде да изчезвам аз вече.За вас:  bouquet  bouquet

# 44
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

bimbaaa , и аз закачих три почивни дни покрай празниците - обикновено не ми се случва Wink.

dance_s , около мен има плодове - и до работата ми, и до нас има два магазина за плодове, така че съм добре Rolling Eyes.Радвам се, че си успяла да си намериш, браво на свекито ти Wink.Иначе трудно ли ти беше цял ден на плодове?Може и да ти е било, но само в началото е така, ще видиш как после ще ти е по- лесно Hug.

ina15
, все ги забравям тези празници - на работата от колежките чувам , че е едикакъв си ден Embarassed.Та вчера не съм се простила с никой, а каквато съм откровена - много е вероятно да съм засегнала доста хора, макар и не нарочно  Embarassed.Ооо, ще се организираме за пловдивска среща, забавно ще е Wink.

sivila
, права си, не е лесно да си майка - много изживяваме нещата ние, това си е самата истина.И твоите хора са изкарали късмет с теб Hug.Ооо, значи лятото ще ни е втората пловдивска среща Wink.Приятно похапване на хляб - лагана / не знам какво е и по- добре, че ще ми се дояде Joy/.

elli107, излиза , че почти всичките ни мъже са едни и същи Joy- кой какво прави, те на компа Joy.Поне са ни пред очите Joy.На мен пък много ми тежи чистенето - всеки ден / ако не съм на работа де / търкам и после пак е мръсно Sad.Само готвенето не ми тежи - ако имаше кой да ми чисти , по цял ден щях да готвя Joy.То май излиза , че е по- добре, че няма кой да ми чисти Joy.

viv-miv , успех с 90- дневната Hug.Моята първа братовчедка, Гергана, свали с нея 13 кг., но беше много стриктна, никакви изключения не правеше.

Jerry F, хубавко ще стане да си организираме срещата Wink.Ооо, прибрах се и оправих трохите - тя щерката всичко оправила, преди да си легне, ама скъпият има навик да хапва втори път към 23 ч., че стои до късно на компа Confused.

velvetvoice , като оздравееш ще се вземеш в ръце и всичко ще си дойде на мястото Hug.Много воля има у теб, нищо , че си кинта и шейсет Joy.Те миньончетата са много ценени, както казва фолк певицата Мария :"Всичко хубаво е в малка опаковка" Wink.

Прибрах се, след малко ще се разхвърлям и ще се метна на кантарчето Flutter.Не беше леко дежурство, ама мина.Пак за пари говориха на рапорта, взе да ми омръзва Sad.Голяма грешка беше това да зависим от здравната каса - вече не говорим за здравето на хората, а колко пари е заработило отделението Sad.Спирам, че то не само в здравеопазването е хаос.

Ще полягам - един сняг се сипе, сигурно ще натрупа Rolling Eyes.Не иска да си отива зимата Rolling Eyes.Скъпият иска да поизлезем следобед, дано не е много студено.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

Общи условия

Активация на акаунт