Режимът на Ори Хофмеклер 16

• 29 800
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • в колонките
ЗдравейтеHug
 ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК и от мен.Тук се работи,за разлика от Родината.Но пък в понеделник не,защото започват Великденските пости.То май само държавните почиват в Бг,частните са на работа  newsm78.Нещо пак става с форума,щото за темите,по които желая да ме информират не са го направили-може да са отишли на Шипка шефовете от бг-мамма. ooooh!
 Италианчето показа +200гр,ама снощи ядох халва с мед и какао като не видяла  #2gunfire
 За довечера се чудя какво да се яде,нещо с малко калории и мазнини ще е,ще се поразходя из сайтовете. Heart EyesНа 1 портокал съм до сега,ще си направя един зелен чай до като дойде време за вечеря.
 Желая на всички приятно изкарване на празника /за който го празнува/  bouquet  bouquet

# 16
честит празник на всички ви! Hug
прекрасни почивни дни!

# 17
Здравейте и от мен  Hug

Сивила, бе и на мен форумът странни неща показваше, прехвърлям се от XP на windows 7, ей оправи се накая  Hug Е. междувременно направих и мушнах лазаня, много калорична  ooooh!
Ми какво да пазнуваме, е, повод за биричка е все пак  Crazy

bimbaaa, да ама на дървените въглища не ходим на месце, а пица   Crazy
И аз съм на твойте см, но при мен 58-59 ми идват множко  newsm78 Тежи ми, не че не съм била 62-3-4  ooooh!

Аелис,  сега, нищо не казваш за тържеството снощи  Heart Eyes

На всички  Hug Heart Eyes
Моят кантар показа любимото число - три петички, значи е време за нови подвизи  Joy
Хубава вечер, момичета  Hug

# 18
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

margita , пак ще е интересно при теб Hug.

ивка27
, и аз това правя - готвя по цял ден Rolling Eyes.Но не ям Wink.Каквото си харесам - запазвам си по малко за вечерята, така нищо не изпускам и съм режимна Flutter.Струва си да потърпим през деня, като знаем , че на вечеря ще хапваме със семейството си Wink.Трудно е първите няколко дни, после става наистина лесно.По празниците е същото - обикновено се празнува вечер , така че и ти ще празнуваш с останалите , и то без угризения;-).

sivila , много обичам халва Embarassed.И аз вчера изкарах на един портокал, така се получи, но пък на вечеря .... ooooh!.

ina15 -  Hug Hug Hug.

Jerry F , нищо не казвам за тържеството, защото не ми остава време да кача клипчето в ютуб Embarassed.Много хубаво беше, постараха се дечицата да ни зарадват и успяха Flutter.Катето каза едно стихче и после пя - куплетите на песента се пееха от всички, припева само от нея - на мама солистката JoyТо утре и в неделя съм на работа, ако днес успея да кача клипчето - ще го покажа.То на стихчето я скриват децата, а и аз нямаше как да мръдна - много хора бяхме, не можех да шавна Rolling Eyes.Браво на кантарчето ти  Hug.

Вчера голямо хапване падна и резултата е на лице - 64.100 Sad.Ще се стягам, ама все ме крънкат за нережимности, каката иска една за довечера, а вчера имаше друга и така нережимности всеки ден ooooh!

Днес съм си у дома с хиляди задачки.Скъпият иска да ме изведе следобед, затова трябва да се органицирам и да съм бърза Wink.

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 19
  • в колонките
Здравейтееее, Hug Hug
  Къде се изпокрихте всички? Хапвате ли хапвате,а после я режима,я Ори били виновни. Heart Eyes.Похвал:обзаведох се най-после с 2 нови зъба. Joy.Остават още 6 парчета. ooooh!.Италианчето показа пак -200гр. #Cussing out.Не съм доволна нито от него,нито от себе си.На последък нещо ми е нервнооо.Но по-късно ще го споделя с вас. Crossing Arms.Леща и фета ще вечеряме,но по-късно,че ние не ядеме рано.От онзи ден имам маго /от Перу са-голями,904гр./,но не ще да зрее. Mr. GreenВсеки ден поглеждам и му се моля,но си е твърдо. Sick.
 Хубава и релаксираща петъчна вечер на всички.  bouquet  bouquet

# 20
Ето ме и мен  Flutter

Сивила, не хапвам аз  Blush пия биричка  Blush  Hug
Честито зъби   Hug
Аз имам мост да слагам на 2, ама скъпо, чакам, но и това някога трябва да стане. Понеже аз ходя при мъжа на моя братовчедка и ми взимат пари само за материалите, даже изобщо ако ми вземат, ама за този  мост трябва да се бръкна около хилядарка  newsm78

Аелис, днес казвам на скъпия, да дойдем да я видим Катето, да ни го каже стихотворението, а и песничката  Heart Eyes Тя сигурно много е пораснала  Heart Eyes

Обземат не някакви идеи италиански да запиша, чудя се, то английския не ми е префект, ама да знаем и друг език, освен любимият ни руски

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 20:25 от Jerry F

# 21
здравейте! Hug
Аелис Hug,свърши ли задачите за днес?аз бях запланувала да оправям катуна,но след работния 3-ти,днес съм пача..
sivila Hug,за мен си познала.от сутринта ям..раздвижвам метаболизма уж.. Embarassed
честити ти зъбки!
Jerry F,италианският ми е любим.но след него,не мога да погледна необходимия английски.зарязах го тотално. Embarassed
лека вечер! Hug

# 22
Здравейте

Аелис, лека работа, каза, че си днес и утре. Винаги съм искала да работя като другите почиват, но професията ми е друга  Hug

Ина, то аз английския цял живот си го уча, все по някой курс записвам  Crazy

Нещо компютърът пак прави проблеми,  newsm78, нов е, мощен е, доста даже. Но някакъв проблем има.
Правих една нережимност по Селма, онази с мед и сливи. Големичка си стана и ще трябва да си я ядем   Crazy Да се оплаквам пак понеделник

Хубав ден, момичета  Hug

# 23
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Работна съм, минавам набързо Embarassed.

Jerry F , пиши на лични коя нережимност точно прави, че тя Селма има много Joy.Идвайте, че Катето ще порастне още повече и няма да е толкова интересна Joy.Хващай скъпият ти, а ако се дърпа - мятай се на влак или автобус и ще ти изнесе един концерт, стига само мен е тормозила Joy.Вчера успях да кача клипа на компа, сега остава и в ютуба да го кача и после показвам Wink.Мда, днес съм цял ден, утре - нощна Rolling Eyes.

sivila , поздравления за новите зъбки, и другите ще станат Hug.Дано вече не ти е нервно Hug.

ina15 , вкъщи успях вчера да въдворя полуред Joy.Все нещо остава недовършено, много неблагодарна работа е това къщната Rolling Eyes.

Много прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Пълно е отделението, лудница Crazy.

Ще ви наглеждам.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 24
  • в колонките
Мили момичета, Hug Hug
 Изпратете малко положителна енергия,че щерката вече пътува за Шанхай-Китай.Притеснено ни е на Москва /Шерметово/ дето ще прави смяна на самолета.Руснаците не са като европейците на митницата-мнооого ми е нервно до като отлети от Москва.А и пътят е страаашно дълъг и уморителен.Иначе италианеца отчете сутринта -500гр,но утре ще покаже повече,щото сега ми е притеснено и набивам бадеми-количество неограничено.
 Хайде оставям ви,мислите ми са объркани,не съм в кондиция.Приятен ден на всички.
     bouquet  bouquet

# 25
привет и от мен мили момичета  Hug Hug  bouquet  bouquet, нямаше ме и ето имаме си нова темичка  Party благодарности на Аелис  Heart Eyes Hug аз бях на балкана- вила "Леденика" за 3 дни и там нямах нет, но пък почивката ми беше пълноценна и режимна(много съм сериозна-учудващо) Wink sivila миличка не се притеснявай полета  ще мине без проблеми  newsm10 yes Flowers Bouquet Kissing Heartизпращам ти мнооооого положителни вибрациииии-бъди спокойна Hug Hug Hug, мили момичета аз сега се залавям за къщната работа почвам да  newsm79 wash 1ironing  chef(заварих малка кочинка)- Flutterбързо ще оправя...за сега от мен много   love001и  Hug Hug Hugбъдете здрави и усмихнати Heart Eyesна всички Hug Hug Hug

# 26
  • Пазарджик/Лондон
sivila , всичко ще е ок, не се тревожи  Hug Hug Hug.Ще палцестискам всичко да е наред и дъщеря ти да пътува безпроблемно Hug Hug Hug Hug.

# 27
sivila,изпращам ти цялата си положителна енергия и заряд! Hug Praynig Peace
прекрасна вечер на всички! Hug

# 28
Добро утро на всички!!!   Nature Sunny Rolling Eyes
Четох ли четох и най- накрая се престраших и аз да я пробвам тази диета Rolling Eyes! Изглежда ми лесна и приятна, пък да видим! Много ще се радвам да се включа при вас и да се подкрепяме! Имам доста килца за сваляне , но с постоянство всичко се постига!
Отивам да си взема плодове, пък довечера ще го мисля!!
Лек и режимен ден на всички!   bouquet

# 29
dance, добре дошла  Hug не е страшно  Hug
Успех, Сивила доста е свалила с нашето режимче.

Сивила, стискаме палци на щерката  Hug Всичко ще е наред, то нали веднъж гърмя там, втори път няма  Hug Е, ама ще разказва хубави спомени от Китай.

Ели, и аз хващам днес гората, а зарязвам всичко тук  Whistling Писна ми закуска, обяд, вечеря, чинии до безкрайност  ooooh!

Ина, правилно си го определила, след 4 почивни дни и у нас е катун  ooooh! Скъпият само си седи на компа  Crossing Arms

Аелис,  о, ще дойда да я видя хубавицата  Heart Eyes. Аз споменавах и за среща пролетта в Пловдив, ама никой не ми обърна внимание. Лека работа довечера  Hug

До сега чистих, е, то край няма това. Значи винаги побеснявам, уж всичко съм изчистила и изневиделица някой пльосне много мръсна чиния в мивката.
Стига съм се оплаквала, мисля по Витоша малко да отида, казват, че ще се разваля времето.
Кантарът нещо пак си знае неговото -57  Blush

Хубав, неделен ден,  Hugмомичета

Общи условия

Активация на акаунт