Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 9

• 78 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Гюлнихал- първата съпруга на султана

Офффф,омотах се- това е новото име на Мария- с Гюл ... нещо беше newsm78 newsm78 Embarassed Mr. Green Mr. Green срам и позор- не мога да превключа Grinning

Тинче Hug Hug  мерси  Peace

# 316
Е, браво на Мерал- т я какво иска- да спрат сериала ли newsm78
То и в най демократичните и цивилизовани страни си е скандална темата Mr. Green
А аз се чувствам ощетена- искам да гледам любовният живот на султана- обърнаха прожекторите към харема,интригите ,борбите игричките...всички буйствате за образа на Хюрем- а къде е образа на султана Praynig ooooh! newsm78
Много съм разочарована- искам по вече да наблегнат на образа на Сюлейман- той е поет,той е бил влюбен, той е бил мъдър и какво ли не- защо ми го спестяват newsm78 Показвайки неговата любов може би и Хюрем ще е показана в друга светлина newsm78
не знам- но знам ,че искам да гледам влюбения султан- но в жена  Peace а не в мъж Mr. Green
всъщност- защо не  Mr. Green да видим Халит как ще изиграе и този образ Heart Eyes Joy
Но аз направо съм разочарована от спестяването на любовните сцени Cry

Ibrahim благодаря за превода Hug

Lilims, напълно подкрепям разсъжденията ти. До сега само интригите м/у жените в харема показват, сега остава и гей наклонностите на мъжете да осветлят и наистина ще се простим с представите си за великолепния султан. Също и прекаленото демонизиране на образа на Хюррем вече става досадно. Това ли е било основното, което се е случвало в двореца?  
Не знам за колко епизода е предвиден филма, но до сега образът на султана сякаш не го развиват толкова, колкото на мен ми се иска и колкото съм очаквала.  

Ibrahim, благодаря, че и ти внасяш яснота за случващото се около филма. Но залитането в тази насока, която се коментира в статията, ако разбира се не е журналистическа спекулация, няма да се отрази добре на гледаемостта на филма и от това всички ще изгубим.

# 317
ха сега истинско изпитание за фенките на Халит / и аз сред тях/ 100 процентовия мъж със съвест, по когото хлътнахме изведнъж трябва да влезе в ролята на гей.В една от старите теми за 1001 нощ някой беше написал, че не си го представя точно в такъв образ. Но Халит освен супер мъж мечта, е и супер артист, така че сигурно може да го изиграе, но няма логика- досега той се държи като истински мъж и отношенията му с Ибрахим бяха показани точно като братски. Освен това съм чела, че по момченца си е падал бащата на Сюлейман- Селим и Роксолана многократно го е подмятала на Валиде султан. Сюлейман си е баш адам. Аз така мисля.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 318
Освен това съм чела, че по момченца си е падал бащата на Сюлейман- Селим и Роксолана многократно го е подмятала на Валиде султан. Сюлейман си е баш адам. Аз така мисля.
Az samo citirah scenariskata...pak i Suleyman si e bil malko konte(na savremenen ezik metroseksualen),osven zakoni,toy vavel i dosta promeni v sarayskite porqdki na obli4ane i etiket.Vednaj kogato ba6ta mu Yavuz Sultan Selim I go vidql kazal-"Sine ti ako se obli4a6 taka ,maykati kakvo 6te oble4e."

# 319
  • София
 Joy

# 320
 Grinning Grinning
Той и сега във филма с по 10 тоалета на серия hahaha hahaha Joy Joy

# 321
# 322
ООО, за три години всичко за Халит е изровено от нета  Grinning
Знаем я тази снимка Peace
Една наша геджеманка се добра и на живо до него Peace

Снощния колаж Peace Grinning

# 323
ееее, объркахте ми чувствата. Отивам да гледам 1 епизод на Binbir gece. И без това отдавна не съм го гледала.

# 324
ееее, объркахте ми чувствата. Отивам да гледам 1 епизод на Binbir gece. И без това отдавна не съм го гледала.

Снощи го започнах отново 1001 нощ - до 4 серия стигнах Joy Joy Joy

# 325

Ibrahim, вече става зловещо  Twisted Evil Twisted Evil
Не ми харесва посоката  Sick Sick

# 326
Grinning Grinning
Той и сега във филма с по 10 тоалета на серия hahaha hahaha Joy Joy

Но всичките до един му отиват!    bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 327
Чок гюзел- всички тоалети му отиват - и цветове и бижута...Peace

# 328

Ibrahim, вече става зловещо  Twisted Evil Twisted Evil