Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 9

• 78 393
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Шумен
Баталните сцени приличат на тези от филма 300 - на забавен каданс и с хвърчаща кръв из въздуха

# 706
Много земна личност е Мерием- естествена непринудена...много е сладка и на видеото и на снимките Hug

# 707
  • Атлантис, Галактика Пегас
Много земна личност е Мерием- естествена непринудена...много е сладка и на видеото и на снимките Hug
Може би затова й се получават сцени с нацупване и неприкрито учудване.  Mr. Green Детинските изблици.  Mr. Green

# 708
  • В тъмната гора.
Мерием определено трябва да спре да хапва толкова турски специалитетчета. Разликата от идването и в Турция до сега е от 7 до 10 килограма.

# 709
Мерием определено трябва да спре да хапва толкова турски специалитетчета. Разликата от идването и в Турция до сега е от 7 до 10 килограма.

Ами като не й дават да си спортува на спокойствие...  hahaha

# 710
Много слаба компютърна графика имат...  Sad Толкова е ... ох не я знам думата на български, на руски би звучало така кустарное производство, айде преводачи включете се, горе долу- нископосано домашно производство.  #2gunfire Joy

# 711
  • В тъмната гора.
Много слаба компютърна графика имат...  Sad Толкова е ... ох не я знам думата на български, на руски би звучало така кустарное производство, айде преводачи включете се, горе долу- нископосано домашно производство.  #2gunfire Joy

Аз вчера се пробвах да превеждам изказванията на руските ядрени физици. Едно време го знаех отлично, една украинка с три - четири писма на месец от по 5-10 листа за 3-4 години ме беше научила безпроблемно да се справям с падежите.

# 712
Мишел, помагай тогава, падежите не са никъв проблем, въпрос на точния превод.  Mr. Green Просто в момента в акъла ми такава празнота, гледам и спя... ами то така си е след две нощни днес дори имах проблим в една институция щото не съм с ясен ум.  Crossing Arms

# 713
Много слаба компютърна графика имат...  Sad Толкова е ... ох не я знам думата на български, на руски би звучало така кустарное производство, айде преводачи включете се, горе долу- нископосано домашно производство.  #2gunfire Joy

Занаятчийско производство. Непрофесионално.

# 714
Прословутото Уики...
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B0
 Peace
Не искам да споря, но нито Махидреван нито Гюлфем не са били официални съпруги.
История не се учи от Уики-то,...както и да е,за съпругите имах предвид предхождащите 9.Хайде потърси ги в Уики. Peace

# 715
Прословутото Уики...
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B0
 Peace
Не искам да споря, но нито Махидреван нито Гюлфем не са били официални съпруги.
История не се учи от Уики-то,...както и да е,за съпругите имах предвид предхождащите 9.Хайде потърси ги в Уики. Peace
Уморих се да споря с теб. Официална съпруга- Хюррем. До преди нея не се женил, не са имали обичай, от момента когато в плен попада съпруга на един от Султанове и я карат да прислугва гола- след което султанове не са се женили официално, за да не дават на враговете коз- съпруга- честта си. Теб като всички мъже избива на спор с жена.  
Лично аз приключвам. Хубаво образоваш но все го даваш грубо и еднострано, казах вече и преди дразнещо това - Сашка.  
Ще отговоря с любимия ми виц на тема мъже жени...
.Ева пришла к Богу и говорит:
- Господь, у меня проблема!
- Какая проблема, Ева?
- Господь, я знаю, что сотворена тобою и дан мне этот прекрасный сад, все эти чудесные животные и эта уморительная змея, но я всё равно несчастна.
- Почему, Ева? - спросил голос свыше.
- Господи, я так одинока и мне до смерти надоели яблоки.
- Хорошо, Ева, в таком случае у меня есть решение. Я сотворю тебе мужчину.
- Что такое мужчина, Господь?
- Это будет такое испорченное создание с кучей вредных привычек. Он будет лживым и тщеславным, но будет сильнее, быстрее тебя и ему будет нравиться охотиться и убивать. Он будет выглядеть глупо в возбуждённом состоянии, но так как ты жалуешься, я сотворю его таким образом, что он сможет удовлетворять твои физические потребности. Он будет туповат и будет увлекаться такими детскими забавами, как драки и игры с мячом. Он не будет слишком умён, так что ему будут нужны твои советы, чтобы правильно думать.
- Звучит замечательно, - ответила Ева, иронично подняв бровь. - В чём подвох, Господь?
- Ну... ты получишь его при одном условии.
- И каком же, Господь?
- Как уже говорилось, он будет гордым, высокомерным и самовлюблённым... Так что тебе придётся позволить ему верить, что он был создан первым. Просто помни, это наш маленький секрет... Ну, ты понимаешь, между нами, женщинами...

Приятен ден.   bouquet

Занаятчийско производство. Непрофесионално.
[/b]
Благодаря, точно така си е.   bouquet

# 716
# 717
Недей тогава...Хубав виц, в уики-то ли го пише,липсва ми Джейн-6....Пак не си го разбрала за предхождащите девет съпруги.Лек ден ти желая.

# 718
Корделияnewsm10 smile3525

А, ако някой не е виждал Господ  Wink, ето:

Joy rotfImao rotfImbo

# 719
Корделия  thumbsup tooth
 наистина няма смисъл от спор, имам усещането, че Ибрахим приема "Сашка" прекалено лично  newsm78 защо ли

за предните 9- предполагам става въпрос за съпругите на предишните 9 султани  Peace
е все някой трябва да е пръв  Wink

Общи условия

Активация на акаунт