Юнчето заедно с теб се весели, щом щастлива си ти - тема 16

• 24 511
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, званнах ж Тина Киркова. Казаха - Елате без записване, ще ви вземат. В 1 часа е.  Party

# 706
Здравейте тумбачета!
И аз незнам дали бих кърмила навън,но ще видим като дойде времето.
Витамини пия Прегнакеар от началото и съм много доволна,но по едно време ги нямаше в аптеките.
Ана2 подаръка наистина е страхотен.
И аз снощи получих букет и подарък,но не от мъжо ами от свеки  Embarassed ,а пък аз даже и едно цвете не и подарих Rolling Eyes

# 707
Мисля че решението на Ани2 със слинга за кърменето на обществено място е много добро решение

# 708
Така.. ходих до магазина, купих си един клин за 18лв, а после го видях същия за 9,   Close сготвих кюфтенца и мусака, заредих миялната и сега чакам да чукнем 49-50 страница, та да пусна темата и да седна да поуча.

Картинките и снимките, които ми дадохте са много красиви, но ще ги запазя за следващата тема.   bouquet

# 709
ЦВЕТИ, стискам палци Дани да е здрав! И междудругото- браво както за твоята нагласа, така и за тази на мъжа ти!
БЮТИ, и аз днес никак не съм в настроение- тия гнусни хиени в тая загъбена държава ни вдигнаха колата пред Шейново, въпрейи 2-та СМС за синя зона, мизерници, умрях от студ, докато стигнем до каказателния паркинг (всичко ми беше в колата)  #2gunfire На Пламен му написаха и акт, понеже не си  оставя магарето в калта, та сега възразявах срещу него
Да дам отчет за прегледа- вече съм +19  #Crazy, бебка е 900 гр., взеха ми пълни изследвания и чакам резултати, дано всичко е наред  Praynig Обаче засега сме седалищно, бебка е застанала напреки newsm78. Освен това трябва някъде да се запиша на ЖК, за да ми издаде някой болнични, защото личната не може, аман от тъпа бюрокрация #2gunfire
ОРИКС, аз отдавна пия обикновения ПРЕГНАКЕЪР, имам предвид- само него, без нищо друго!
ВАЧЕ, ти кога си на преглед?

# 710
Аз също ще пробвам еко пелените. Моя приятелка така процедира и мисля да не чета много и директно да питам каква марка ползва. Пък ако не се получи, здраве да е.

# 711
Здравейте!
Най-после малко време да видя как вървите с коремчетата.Та накратко за нас:бяхме на ЖК в понеделник-не знаем пола,но решихме и да не го гледаме за пол вече,да остане изненада.Отговаряме на 26 г.с. и съм качила още 2кг,което не знам дали е добре или зле.  newsm78
От началото на бременността съм качила 4кг и то само на коремчето,притеснявам се дали не е много малко.Иначе си оставам на ФК и Магне Б6,каза,че ФК е било хубаво до края на бременността да се пие и ще пия.
На шофьорския ме скъсаха и сега чакам втора дата,задявам се да е следващите две седмици,че да не се надуя изведнъж.Моля се да мина тогава  Praynig

# 712
Кити, по-положиелно мисли. Важното е, че бебка е добре, ти също. В крайна сметка си успяла да отидеш на лекар, това е важното.
Болнични, направление за раждане и т.н се издават само от АГ, при който си се записала на ЖК. Фиктивно се регистрирай, ако не искаш да ходиш там.  bouquet

# 713
Аз пак се занимавах с глупавия ни държавен бюрократичен апарат  ooooh!
Изгубена кауза, просто е невъзможна цялата система - НОИ-мои глупости на търкалета. Не можеш да получиш това, което ти се полага по закон. Книжни плъхове, за елементарни неща не искат да ти обърнат внимание, държат се сякаш си им длъжен с нещо  #Cussing out Аман вече!!!
Кити, горе главата, гледам, че си имала и ти подобни отношения  Laughing
Отдавна не се бях ядосвала така! Close

# 714
chin не е задължително да си записана на ЖК. Аз ходя в частен кабинет /и двата пъти/.
Всички документи ми ги издават от там. Предния път само за направление за хоспитализация /за самото раждане/ ходих при личната. Но можеше и без него да мина.. то като тръгне хоспитализират по спешност и никой няма да върнат  Peace Всички болнични и останалите документи са ми от частаната.

# 715
И кому е нужно да се ядосвате за такива неща? Я, си свиркайте и гледайте по-отгоре на нещата. Навсякъде е така, просто не си позволявайте за такива неща да се тормозите, има много по-важни неща. Да сме живи и здрави...

Имам въпросче, не е свързан с бебета и бременност, но пък някоя от вас може да знае.
По лична карта се водя, че живея в друг град. Слав иска да си сменя адресната регистрация и двамата да сме писани, че живеем на едно място.
Ние нямаме брак, сега какво трябва да направя? Да отида до общината на квартала, в който живея, да подам молба за постоянен адрес и регистрация ли ? Как стават точно нещата? Явно трябва да го свърша скоро това нещо, че после и лична карта ще трябва да сменям.  newsm78

M@я, да, но все пак си записана на ЖК, дори и на частно. Доколкото разбрах, Кити ходи при личната си лекарка да и следи бременността.  newsm78

# 716
  • Sofia
"Oryx" много ти благодаря за информацията. Просто вчера доктора от ЖК ме изненада с тази информация за плацентата. Аз веднага звънах на моята АГ по телефона и по принцип тя каза да не се шашкам, ама нали знаеш .... Rolling Eyes В момента ходя на работа и се надявам да не ме сложат да лежа че направо ужас Twisted EvilАз съм човек които малко не го свърта на едно място и вечно тичам и бързам за някъде. Но ако се наложи ще си полежа и това е. Само всичко да е ОК

# 717
Чин, аз преди години правих същото. Отива се първо в кварталната общината и там подаваш молба, минаваш през 2-3 гишета, колкото да ти вземат някой лев  Laughing
И след това с един наръч документи заминаваш да подаваш документи за лична карта  Peace

Сега може да е опростена системата, но преди време беше бая обиколки, но става за един ден де  Naughty Grinning

# 718
Орнелка, благодаря много. Добре, че поне общината е до нас. Не знам после в кое районно ще ме пратят да си вадя документи, но най-вероятно там, от където и Слав си е изкарвал...

# 719
Чин, пак кварталното. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт