Юнчето заедно с теб се весели, щом щастлива си ти - тема 16

• 24 521
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna, München
Зизуна, то и мен моят всеки път гледа шийката, и е мн неприятно  Confused newsm78 . И той е от частната клиника в мюнхен, кабинета му е на центъра, успокоява ме че  доста добри отзиви има от него, иначе ми е мн сух  и мен ме е страх да го питам нещо свързано с бебчо. Мн,мн не обяснява като нямаш оплаквания. Явно такава им е тука процедурата. И аз така се успокоявам, само още 2 пъти и после в болницата  Peace

# 631
Честит празник, момичета! Много любов, здраве, леко раждане пожелавам! Връщам се да ви чета!

# 632
Зизуна,много е неприятна тази работа!Просто му откажи следващият път.Едва ли ще има проблем ако категорично кажеш,че не желаеш подобни проверки.А дано сега всичко е наред! HugИ да не забравя-много хубава рецепта пусна за рулото.Ще я пробвам. smile3521
Чин,не си самичка.И ние сме у форумо. LaughingА,иначе,аз съм добре.Междукрачието,както го наричате Joy,ме съсипва.Боли ме зверски вече повече от месец.Миналата седм.случайно видях(нали нямам добра видимост напоследък Wink),че от едната страна на пубисната кост имам някакво подуване.По спешност си дойдох и се прегледах при моя д-р,който каза,че нямало повод за притеснение(но не ми каза какво е всъщност,а и аз така се зарадвах,че не питах повече Embarassed).После,обаче,минах заради малката през личната ни,която поиска да го види и доста категорично каза,че според нея е херния(щом при натиск се прибирало)и ме прати да ме погледне коремен хирург.Е,отидох при някакъв случаен д-р във ВМА и той отхвърли възможността за херния.Но пак не каза какво би могло да е.Каза,че не знаел. Rolling EyesТа-т.седм.съм пак при моя гинеколог и ще питам пак.А и ми се струва,че май се е поувеличило.Някой има ли подобен проблем?
Другото,което ми се случи е,че са ме отписали от ЖК.Заради необаждане(както се изразиха).Предният мес.ми записаха час,но не отидох заради грипната епидемия(специално им звънях да питам и ми казаха да не ходя;говорих лично с д-рката)и сега им звъннах за час за следващият мес.,т.е.сега.Били ме отписали,да съм си вземела ново направление и пак щели да ме запишат.Ако ви кажа как се ядосах..... smile3511Сега не знам да се занимавам ли въобще(не че пак ще отида на същото място)или да си пускам всичко платено.Та това е около мен.Дано не съм ви отегчила...   bouquet
Лонита,честит рожден ден и от мен!!! newsm51
Ваче,Шунка,може ли и аз да се включа в групата ви за отворените врати в Т.Киркова?
Цвети,мн.смешна случка имах с този д-р преди години. LaughingБяхме си записали часове за профилактичен преглед с една приятелка,но никоя от нас не го познаваше.Леле като пристигна този човек-красив,висок-и никоя от нас не искаше вече да влиза да се прегледа.Беше много смешно-дълго се разправяхме даже коя да влезе първа. JoyВсе така добре ли изглежа? Wink
Деска,не остана много време!Още малко и търпението и усилята ти ще бъдат възнаградени! Hug
И,момичета,никакво "пускане"на бебета не се позволява до поне 36-37седм.!Така че-стискайте краката и не пускайте. Joy(незнам защо,но точно това ми хрумна)
Елдра,честито!Чудесно е,че резултата е добър.

# 633
Честит празник мили майчета,бъдещи и настоящи!Бъдете най-вече здрави,обичани и любящи майки и жени   bouquet  bouquet  bouquet
За мен също днескашния 8ми март е по-вълнуващ от който и да е до сега,а и Александър го отчете като празник за мен сега..преди сме го отчитали като празник на майките ни.
Понеже той преди 4ас отиде на работа,днес е нощна,си празнувахме цял ден,Като под празнуване имам предвид шопинг и ранна вечеря навън,ама на мен първото ми носи такава радост винаги... Mr. Green ,обожавам дрехите ... обичам да купувам не само за мен,а и за него,вече и за бебето.Естествено накрая едвам се прибрахме,много ме заболя опашката и кръста..седнала даже не можех да седя.А през цялото време си мислех как вие изписвате темата и как ще наваксвам после  Laughing,Александър каза,че съм обсебена от форума..защото често ви споменавам Simple Smile .Макар на повечето да не съм ви виждала физиономийките даже на снимка(ама пък ви знам коремите  Grinning) ви чувствам много близки  Hug
Стискам палчета на всички,които са при доки утре.
Чин живот без гъби супер Simple Smile А за новата заявка-хммм,ако иска професионални снимки би трябвало да се отнесе също професионално към ситуацията,т.е. да си ПЛАТИ.Ами ако той поиска от нея примерно един нов ПС3(нищо че си има Simple Smile ) тя дали ще му го даде,така заради добрия тон?!?!Разбирам,че Слав го приема като развитие в негоеата област,но все пак дори и стажантите студенти,коагто работят във фирма заради трупането на опит,получават някви дори и символични парички.В случая той не е студентче,което си търси къде да се упражнява. Нагла е...видях,че си й писала..дано се сети,че тя е лирическата героиня.
Деската браво,че въпреки психологическата преграда,която са ти поставили докторите,ти успя   bouquet .Ти се пазиш и си стриктна,така че всичко до края ще е добре,вече няма да го мислиш.
За сега това,като се сетя за още пак ще ви пиша.

# 634
Елдра, браво за хубавите резултати.   bouquet Гледах по новините за ситуацията в Гърция, на Фидосова тази картинка ще и се струва като пролет...

Августа, на мен не ми се е случвало такова нещо, потърси второ мнение. Според мен е хубаво да се запишеш на ЖК.

РаО, е много хубаво сте си прекарали с Александър. Дори не желая да се сеща, за мен е по-добре да знае възможно най-малко... за мен.

# 635
Зизуна, то и мен моят всеки път гледа шийката, и е мн неприятно
Иси, то и моят е сухар, и не ще да обяснява, утре ще ходя с мъжо за подкрепа!

И да не забравя-много хубава рецепта пусна за рулото.Ще я пробвам.
Като я пробваш щракни някое фото, че аз все забравям. Пак да напомня - блата се надува доста, затова сместа трябва тънко да се разстеле по тавичката.

Елдра, браво за изследванията! За снега и тук е така, хем свикнали със сняг, ама една снежинка да има и почват да карат с 20, при което половинката се нерви...

За вечеря спретнах една импровизирана салатка с булгур:http://en.wikipedia.org/wiki/Bulgur и едно гуакамоле, ммм вкусно

# 636
Честит празник и от мен, мили дами!
Бъдете много обичани, желани и глезени!
Моят мъж приготвя вечерята днес по случай празника и така успях да се класирам и аз да ви драсна някой ред.
За жалост все не успявам да ви изчета навреме и съответно да ви драсна някой ред, но се надявам като спра да ходя на работа в началото на април, да ви се реванширам подобаващо   bouquet
За отворените врати и аз бих се присъединила, ако има желаещи за след 4-ти април, че дотогава съм плътно на работа.
За вагиналния преглед - и на мен ми го правят всеки път, за да измерят шийката. До миналия месец всичко беше наред, но миналата седмица се оказа, че матката ми се е свила и шийката се е скъсила с цял сантиметър  Sad
Това е от мен засега.
Приятна вечер на всички и само хубави неща да ви се случват оттук нататък!

# 637
Дочетох ви, но забравих поне три четвърти от прочетеното, че съм поуморена Simple Smile
Станах рано, Стефан също стана с мен (което беше много мило, той е много труден на ставане), подари подаръка, който е приготвил за мен: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183548_1600627901 … 227_4523288_n.jpg - пихме кафенце и хванах автобуса за София. На семинара с Гру Нюландер се видях с другите момичета от обученията за консултанти, беше много вълнуващо, защото рядко имаме възможност да се видим на живо. След това ходихме в една пицария да хапнем заедно и се върнах.  Румен също ми честити празника, много емоционален ден!
Да ви кажа, преди да съм забравила, че утре сутрин "На кафе" ще участват Хедра и Яна - една от моите най-близки приятелки консултантки, която роди своята Калина преди месец, а аз днес имах възможността да я нагушкам много (страхотно миришат бебетата!!!). Така че можете да гледате, ако искате Simple Smile
Теди, добре дошла!  Hug Доста път с влак те чака  Simple Smile
Утре ще пиша повече...Лека и спокойна вечер!

# 638
Остана ми време да поседна... сюрпризирах фемили-то със страхотна вечеря,а те останаха искрено  очаровани  Heart Eyes
Бъни  Naughty не се давай на едно гърло!Прави гаргара,смучи нещо... практически почти всичко можеш - Стрепсилс,Трахизан...чайове с мед и лимони,много лимони!
Зизунка,този май много грубо те е бръкнал  Thinking Аз бих отказала такъв преглед на моя отговорност... Иначе на мен също не са ми правили такъв,до мин.седмица след онова слузестото...
С предната бременност до 9ти месец също не са ме гледали вагинално.
Елдра,Чин,Зверче - браво за хубавите резултати  Hug
Цветич,хапвай плодове на воля!  Mr. Green
Честит рожден ден на Лонита   bouquet
Ани2,задължително ще гледам Гала утре  Party Радвам се,че си си изкарала добре деня,предвид ядовете ти напоследък.
Ох,дано не съм пропуснала някой,ама сигурно ....
Между другото ми направи впечатление,че много мами,записани на 1ва страница - никога не съм ги виждала да пишат  Rolling Eyes така ли е,или съм се заблудила?

# 639
Ана2 наистина съм изумена от подаръка ти.Уникален е,а мъжът ти е много талантлив,не само заради изработването,а и идеята,невероятно. Naughty .Аз също шях да казвам за Гала утре,но ето че съм забравила...добре че ти отбеляза..и аз ще гледам със сигурност,но после в нета,че утре мен ме чака пътуване до Сф.

# 640
Честит 8-ми март, мамчета!
За сега само ще чета, за да се включа по-късно ... Докато ви изчета, май ще пиша чааааак в новата тема ooooh!
Лека вечер!:bouquet:

# 641
Да ви кажа, преди да съм забравила, че утре сутрин "На кафе" ще участват Хедра и Яна - една от моите най-близки приятелки консултантки, която роди своята Калина преди месец, а аз днес имах възможността да я нагушкам много (страхотно миришат бебетата!!!). Така че можете да гледате, ако искате Simple Smile

Ей от миналата седмица започна новата рубрика - за бебетата. Яд ме е, че съм на работа, но ще го гледам интернет, като се прибера.
Ана2 наистина е много хубаво, че си имала такъв стрхотен ден след лошите, за които сподели   bouquet

Браво и честито на всички, които имат хубави резултати днес. Ние ще се гледаме отново чак през април.  Sad но пък след това ще се ходи при офталмолог и при лекаря, който ще ме изражда в Т.Киркова - присъединявам се и аз към групата за отворените врати, но през април  Peace

Лека и дпокойна нощ без болежки  Heart Eyes

# 642
АНА, страхотен подарък!

Момичета, лека и спокойна нощ ще ви пожелая!

# 643
Бъдете горди и уверени жени,
бъдете смели в мечтите и начинанията си,
покорявайте  с красотата си !
И не забравяйте, че нашето призвание
е да правим света по-добър!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!  bouquet  bouquet  bouquet

П.С.ВРЪЩАМ СЕ ДА ВИ ЧЕТА И ПО КЪСНО ЩЕ ВИ ПИША ПАК  Hug

# 644
И аз да завърша деня с нещо позитивно. Днес пих кафе с една приятелка в едно от кафетата в центъра на Виена. Дойдоха две жени с бебоци и двете момченца, видимо по-малки от една годинка. Поръчаха си кафе и торта и като си седяха и двете се разголиха и започнаха да кърмят, толкова спокойно и естествено, сякаш е напълно нормално и се случва всеки ден на всякъде. Хората около тях реагираха положително, нямаше ехидни усмивки или натрапчиви погледи. Май само аз се опулих и то защото едната мама използваше силиконово зърно, такова виждам за първи път и ми беше интересно. Свиха ми шапката, поклон им правя. Прибирайки се попаднах на това видео от Ла Лече лигата и реших да го споделя с вас:

Общи условия

Активация на акаунт