Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък на тази карта така и не мога да разчета имената на хотелите. Поне на Санди бийч. Виждам, къде е плажа, но кой точно е хотелът, че ви се струва далече?
Ние сме там от 1 до 10 юли.

# 226
  • Пловдив
Миналата година бяхме в Орлов, плажът никак не е далече, най-много 5-6  мин пеша. Ако трябва да избирам между Лагуните и Санди, залагам на Санди б.
Понеже гледам сте обсъждали миризмата около Лагуните, от един вид храст е Mr. Green Mr. Green, който точно там има в изобилие. По време на цъфтежа му, започва да мирише, и...да, малко напомня на урина, на канализация - не. 

# 227
Миналата година бяхме в Орлов, плажът никак не е далече, най-много 5-6  мин пеша. Ако трябва да избирам между Лагуните и Санди, залагам на Санди б.  
Абсолютно  Peace
Плажът само изглежда далеч.

# 228
Ето извлечение от нашия договор:
"Ако не е упоменато друго, размерът на депозита е 30% от общата цена. Потребителят внася депозита в момента на подписването на договора. Окончателно плащане: 30 дни преди датата на пътуване, ако не е упоменато друго.".
Проняма на цените е заложена само при заплащане на пътуването- при покачване цените на горивата, изменение на таксите, свързани с пътуването.

# 229
  • БГ
Аз пък на тази карта така и не мога да разчета имената на хотелите. Поне на Санди бийч. Виждам, къде е плажа, но кой точно е хотелът, че ви се струва далече?

Увеличи, до колкото е възможно картата с лупата. Хотел Калиопа е хотела на първа линия със зелените покриви, неговото продължение навътре към комплекса е х-л Сенди бийч, на тази карта е със старото си име - Орлов. Трите корта и бъбрековидния басейн, отляво на х-л Калиопа, са на Сенди-то. Прекият път до плажа с чадърите на Сенди е от дясно на табелата на х-л Калиопа.   Peace

# 230
Ето я пак картата за разпределението на плажовете:
http://albena.bg/bg/pages/hotels-beach-zone.html/

И аз благодаря за линка! Peace

# 231

Увеличи, до колкото е възможно картата с лупата. Хотел Калиопа е хотела на първа линия със зелените покриви, неговото продължение навътре към комплекса е х-л Сенди бийч, на тази карта е със старото си име - Орлов. Трите корта и бъбрековидния басейн, отляво на х-л Калиопа, са на Сенди-то. Прекият път до плажа с чадърите на Сенди е от дясно на табелата на х-л Калиопа.   Peace
Да, сега го видях. Наистина на картата изглежда далеч...

# 232
Момичета, да ви питам - някой да има отзиви в х-л Гергана?

# 233
  • София
Гергана е много хубав хотел и май си отговаря на 4-те звезди,ама си е само за чужденци лятото резервиран/и то още от октомври миналата година/.И ние се интересувахме от него,ама българите сме недостойни за него Mr. Green

# 234
Гергана е много хубав хотел и май си отговаря на 4-те звезди,ама си е само за чужденци лятото резервиран/и то още от октомври миналата година/.И ние се интересувахме от него,ама българите сме недостойни за него Mr. Green

Shocked Уау!  #Crazy Мерси за инфото все пак.. Егати не съм очаквала, че това е възможно.

# 235
  • София

Shocked Уау!  #Crazy Мерси за инфото все пак.. Егати не съм очаквала, че това е възможно.

Извинявайте, че се намесвам в разговора, но и българина е човек, ако знае от къде и как да резервира. Аз лично се научих и оферти за Гергана по немските сайтове има колкото искате.
Цена за края на юни - 7 нощувки - 2 възрастни и едно дете - 486е - което е много добре според мен., Цена за средата на юли - 608е, Цена за средата  на август - 658е

# 236
brayan__ , наистина са добри офертите.
Би ли споделила от къде, може и на лични Wink

# 237
Ами на лични!  Crossing Arms Тука, тука, да видим за какво иде реч! Mr. Green Peace

Браян, тези оферти не са ли предназначени за германци, т.е. как се осъществява плащане и т.н.? newsm78

# 238
Judy, нашият договор е същия.
Питах те, защото беше споменала, че ползвате фервуарски цени, ако платите до края на месеца.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 09:18 от Mama Svetla

# 239
Момичета, да ви питам - някой да има отзиви в х-л Гергана?
Сигурно се повтарям и предни години съм писала в темата. Ние почиваме вече 5 години в Гергана, хотела не е само за чужденци Simple Smile Резервирам от тук, не през чужд туроператор.

Общи условия

Активация на акаунт