Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 54 963
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • В светлината на слънцето
По принцип студио се води просторна стая с кухненски кът плюс място на хранене, тоест малка или по-голяма трапезария. Абе нещо като дневните в съвременното строителство, където в една голяма стая е наблъскано всичко: и хола, и кухнята, и трапезарията. Би трябвало и в Албена това да означава. Във Фламинго Гранд това означава. Като там конкретно опциите са доста широки - може да е стая плюс спалня, което вече се доближава повече до апартамент. В други хотели не знам, не съм почивала в студио на друго място. newsm78
За Алтея като си говорих с управителката и тя ми каза, че в басейните няма детски пратер. Тоест най-обикновен басейн е, с детска част. Доколкото помня май каза, че има някакво освежаване на стаите, но честно - не съм сигурна за това. Просто не харесвам хотелите в гората и много не се задълбочих. За басейна обаче съм сигурна.

# 736
  • при моите любими
Ох този Ком и аз съм го харесала, но май нямат вариант за 2+2. Трябват ми хотели със стаи 2 с обща врата. Моля кажете ми кои хотели в Албена имат такава опция.

# 737

Общи условия

Активация на акаунт