Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 54 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Такааа, аз доникъде не я докарах с нашата резервация. От Нона ми казаха, че изобщо няма места в началото на август, в околните подобни хотели - също.
Проверявам сега трите Лагуни, има места и в трите и се чудя. Най ми харесва Лагуна Бийч естествено, ама тя и цената е най-сериозна. Mr. Green Другите две уж не са много далеч от плажа, но така на картата не мога да преценя. Може ли някой да каже? Изобщо не ги помня къде са тези хотели.  Embarassed
Помня, че по-напред в темата имаше отзиви за тях и сега ще ги потърся, но пак приемам съвет. Hug
Ти на първа линия ли държиш? Ако да, попитай за Славуна. Аз резервирах там в края на миналата седмица. Но пък  е скъпичко. Sad
П.П. За Нона няма места през целия юли и август.

# 706
  • София
Принципно предпочитах да е първа линия, но и втора е ок (5 минути ходене не е чак такава драма).

Славуна я гледах, но ме притесняват 2 неща - струва ми се далечко от центъра и пешеходната алея + цените са доста високи (като гледам отговарят на Лагуна Бийч, която е по-добра като местоположение).

Сега прочетох мненията в миналогодишните теми и ми се струва, че Лагуна Маре е ок, особено като се има предвид цената. Остава и другата част от компанията да го хареса и ще резервирам Grinning

# 707
Аз също съм чувала хубави работи за Лагуна Маре,нищо че са в един ресторант с Лагуна Гардън.А и цените са по-добри от другите Лагуни.А и тази година за Маре имаше някакви подобрения в стаите.

# 708
  • София
И още едно питане, несвързано с хотелите. Как са цените в курорта, има ли малки магазинчето, откъдето да си купим например сладолед, вода или други напитки? Мисълта ми е, ако тръгнем да се разхождаме по алеята и решим да се черпим семейно сладолед, ще ни одерат ли кожите? Mr. Green

# 709
И още едно питане, несвързано с хотелите. Как са цените в курорта, има ли малки магазинчето, откъдето да си купим например сладолед, вода или други напитки? Мисълта ми е, ако тръгнем да се разхождаме по алеята и решим да се черпим семейно сладолед, ще ни одерат ли кожите? Mr. Green

Магазинчета има, но не е евтино (аз си купих по спешност лакочистител за 2,50лв, а иначе струва 0,70лв)
Сладолед има на корем в инклузива.

# 710
  • София
Да,сетих се за минерална вода Девин розов етикет,че като си купихме някаква бутилка на реална цена от Варна се почувствах добре и ми олекна,че иначе бяха наистина безумни цените на мин.вода.Иначе сме сядали с приятели от друг хотел на пицария и не беше чак ужасно.По-ужасно стана като на масата ни се настани пияна рускиня и цяла вечер не можахме да я отлепим от мъжете ни. Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 09:29 от Inkа

# 711
  • София
Да,сетих се за минерална вода Девин розов етикет,че като си купихме някаква бутилка на реална цена от Варна се почувствах добре и ми олекна,че иначе бяха наистина безумни бяха цените на мин.вода.Иначе сме сядали с приятели от друг хотел на пицария и не беше чак ужасно.По-ужасно стана като на масата ни се настани пияна рускиня и цяла вечер не можахме да я отлепим от мъжете ни. Mr. Green
Joy
Благодаря ви за отговорите Hug

# 712
Има магазинчета и заведения за персонала, където цените са повече от нормални.  Peace

# 713
Такааа, аз доникъде не я докарах с нашата резервация. От Нона ми казаха, че изобщо няма места в началото на август, в околните подобни хотели - също.
Проверявам сега трите Лагуни, има места и в трите и се чудя. Най ми харесва Лагуна Бийч естествено, ама тя и цената е най-сериозна. Mr. Green Другите две уж не са много далеч от плажа, но така на картата не мога да преценя. Може ли някой да каже? Изобщо не ги помня къде са тези хотели.  Embarassed
Помня, че по-напред в темата имаше отзиви за тях и сега ще ги потърся, но пак приемам съвет. Hug
Аз ти препоръчвам хотел Боряна. На първа линия е, близо е до центъра, хубав е. Поне до миналата седмица имаше места, аз резервирах от 22 до 30 август за 4 възрастни и 1 дете без проблем. Ходили сме и последните години в Елица, също е супер за семейства с деца. Може и малко повечко лукс, но пък е по-евтино. Успех!

# 714
Търся мнения за хотел Алтея   Rolling Eyes не успях да намеря почти никаква актуална информация ...

# 715
Има магазинчета и заведения за персонала, където цените са повече от нормални.  Peace

Доколкото си спомням, миналата година персоналът в Добротица се хранеше в ресторанта на хотела. Магазинчета по-евтини може и да има някъде, но поне ние не сме попадали на такова.
В Добротица в момента е малко вероятно да успееш да резервираш. Аз още в края на февруари го направих и на следващия ден спряха хотела за продажби в България за юли и август.
Честно казано точно в Албена с деца и без ол инклузив не ми се вижда много добър вариант. Наши приятели без деца почиваха в Камелия само със закуска, щото не искали да се хранят в един и същи ресторант всеки ден. Цените бяха сносни, но пък не бяха останали никак доволни от условията. На заведения бяха ходили основно в Кранево.

# 716
Ха вижте пек какво направих Албенци-пуснали "Last Minute Специална оферта!" - Хотел Лагуна Маре / Малибу 4 * - All Inclusive

* 48 лв - настаняване на човек на ден в стая без балкон

http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/111/

А в сайта на vizit.bg  - 41 лв.   :

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=11362

# 717
Търся мнения за хотел Алтея   Rolling Eyes не успях да намеря почти никаква актуална информация ...

Няма климатик в стаята.
На нас не ни го препоръчаха от агенцията.

# 718
Тази година Алтея вече има климатици

# 719
Търся мнения за хотел Сенди Бийч (бивш Орлов) в Албена...

Общи условия

Активация на акаунт