Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 54 981
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ужас, и аз с такова впечатление оставам ....  Дайте идеи къде да резервираме? Добротица ми е харесвал винаги... той как е?

# 691
Добротица е супер  Peace

# 692
Айдеее, резервацията е направена.
Ще бъдем в Ралица от 20 юли до 2 август.
А следващата година ще гледам да съм по-бърза и да се наредим на първа линия.

Благодаря ви, момичета за помощта и съветите  Hug

Специални благодарности на mama bube   bouquet
Браво, улучили сте "десятката" от трите предложения. Особено за децата (анимацията).  Peace
Не съжалявай за басейните на Магнолия. Многобройните и страхотни басейни на комплекса Ралица-Ралица Супериор са много, много по-добри. Близо са и може да ги ползаваш всички по избор.  Hug

# 693
  • В светлината на слънцето
Naneto, Доростор е с добро местоположение и ...толкоз. Хотелът не е обновяван отдавна, така че по-добре си харесайте друг. Добротица е добър вариант, но надали вече ще намерите места - опитайте все пак, но отдавна е пълен за най-предпочитаните периоди. От подписа ти видях, че си с две малки деца. Не знам колко добър е варианта в този случай на свободно изхранване. Имай предвид, че в Албена 90% от хотелите са на ОИ или УОИ. Не че няма заведения, но клиентелата е доста по-малко (заради ОИ), отколкото на места, където да речем свободното хранене и ОИ е 50:50%. Това ще рече, че сигурността за качеството на предлаганата храна е леееко съмнително, тоест по-често има застоели продукти. Цените не са твърде страшни, но и не са особено ниски. Не във всички заведения има добра храна като за деца, а и не навсякъде е вкусно. Това го казвам от опит - ние обичаме вечер да се отбиваме на кръчмичка, нищо че сме на ОИ, така че горе-долу опит със заведенията в Албена имаме. Впечатленията ми не са особено приятни честно казано.
Това, което си мисля, че може да проверите е хотел Калиопа. Той е буквално на плажната ивица, дели го само пешеходната алея. Клиентелата е предимно скандинавци, които не харесват варианта ОИ. Затова хотелът се предлага във вариант нощувка със закуска или нощувка със закуска и вечеря. Няма включени напитки. Но е малък и ако изберете стая към розариума ще имате тишина. Иначе към алеята и към басейна е малко по-шумно със сигурност. Ако го вземете с нощувка, закуска и вечеря поне ще имате за децата топла и гарантирана храна. А обядът винаги може да се измисли. Моите през лятото почти не обядват, карат само на млека, плодове и сладолед. А това може да си го купите и от близкия базар, който е само на две крачки от хотела. Не помня как стоеше въпроса с чадърите, а и не съм питала. Но точно пред хотела е свободната зона и ако си имате свой чадър просто нямате грижи, а и не мислите дали ще сте на първа, втора или пета линия, просто защото винаги сте на 2 педи от морето. Попитайте за този хотел, при всички случаи е по-добре от Доростор. Peace

# 694
В Калиопа нямаше свободни двойни стаи за периода юли - август.

# 695
Ние се гласим за " Орхидея". Засега само хубави думи и положителни отзиви.
 Предложиха ми и нормална цена за 6 нощувки в края на август. В Мирамар  цената е умножена X 2. За 5 нощувки - 1400 лв. Много ни е. Така, че Обзор отпадна категорично, и ще сме Албенци таз година!
Сега обаче един приятел  ще идва с нас -  тоест ставаме 3 възрастни и 1 дете. Чакам отговор за апартамент или някакви преходни варианти.
Много важно условие за нас е прясната храна и достатъчна, разбира се....а всички ходили там, казаха, че храната е на ниво!

# 696
Е, баш всички не са казали така, питай Рая-Никол  Mr. Green

# 697
  • София
Е трима възрастни и дете, няма как да сте в една стая.В Орхидея има свързани стаи, но ще ви таксуват една двойна стая +1 еденична, щом толкова държите този приятел да спи при вас,че и в свързана стая.  Rolling Eyes...той и сам да се настани пак щя е заплати тази стая стая като еденична , но няма да сте в един общ апартамент ( ако може така да се кажат 2-те свързани стаи).

Ние се гласим за " Орхидея". Засега само хубави думи и положителни отзиви.
 Предложиха ми и нормална цена за 6 нощувки в края на август. В Мирамар  цената е умножена X 2. За 5 нощувки - 1400 лв. Много ни е. Така, че Обзор отпадна категорично, и ще сме Албенци таз година!
Сега обаче един приятел  ще идва с нас -  тоест ставаме 3 възрастни и 1 дете. Чакам отговор за апартамент или някакви преходни варианти.
Много важно условие за нас е прясната храна и достатъчна, разбира се....а всички ходили там, казаха, че храната е на ниво!

# 698
Е, баш всички не са казали така, питай Рая-Никол  Mr. Green

Стига де   Heart Eyes, вече се повтарям...пък и Огнена стихия и тя не беше очарована доколкото помня, ама що все мен споменавате   Mr. Green

# 699
# 700
  • София
Такааа, аз доникъде не я докарах с нашата резервация. От Нона ми казаха, че изобщо няма места в началото на август, в околните подобни хотели - също.
Проверявам сега трите Лагуни, има места и в трите и се чудя. Най ми харесва Лагуна Бийч естествено, ама тя и цената е най-сериозна. Mr. Green Другите две уж не са много далеч от плажа, но така на картата не мога да преценя. Може ли някой да каже? Изобщо не ги помня къде са тези хотели.  Embarassed
Помня, че по-напред в темата имаше отзиви за тях и сега ще ги потърся, но пак приемам съвет. Hug

# 701
Соник, близо са Лагуните до плажа. Маре е почти на една линия с Орлов и е свързана с Гардън.
Всъщност Гардън е най-отдалечен - трябва да прекосиш цеееелия розариум  Mr. Green

# 702
  • София
А голямо ли е разстоянието между Маре и Гардън? Защото сме с малко дете и не знам как ще ни понесе постоянното движение между двата хотела (доколкото разбрах гостите на Маре ползват басейна и ресторанта на Гардън Thinking)

# 703
Ееееееее / прочетете го с много измъчен глас..../
Убихте всичко детско в мен.....днес бях сигурна, че ще сме там, след много колебания....
да ми дадете някакви идеи newsm78

# 704
А голямо ли е разстоянието между Маре и Гардън? Защото сме с малко дете и не знам как ще ни понесе постоянното движение между двата хотела (доколкото разбрах гостите на Маре ползват басейна и ресторанта на Гардън Thinking)

Не.
Струва ми се, че май имат и топла връзка двата хотела.

Общи условия

Активация на акаунт