Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 54 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Пак аз да се включа  Laughing. Ралица май е най-добре и там сте Ултра all, т.е ще може да хапвате и на плажа в Хавана бар и на обяд да не бързате да се прибирате, както и кафе, напитки, сладолед.Други 2 хотела са само AI, и нямат такава екстра на плажа.Разлица май е на-отдалечена от плажа, но ако ходите с влакче или автобусчети сутрин ще сте явявате по напред.Орхидея има хубави детски басейни с разни уреди и пързалки вътре, докато Магнолия има дълги водни пързалки  и май е по-подходящ за забавление за по-големите деца( над 7-8 г).Магнолия и Орхидея имат обща анимация доколкото знам.Ако не търсиш евтин варинат, Ралица мисля,че е по-доброто решение. Разгледай снимки на сайта на албена на хотелите -3 те да добиеш престава и питай мами, които са ходили там.

# 676
Ами то разлика в цената почти няма.
Орхидея и Магнолия са 91 лева на ден единичните стаи, а Ралица е 111.
Но мислим да поостанем 2 седмици, което предполага да изберем възможно най-комфортното от трите.
И аз клоня към Ралица за сега, ама в басейна на Магнолия ми останаха очите Simple Smile
За Ралица казват, че  анимацията била много добра.

За Орхидея четох адски противоречиви мнения...

Та съм в страшна чуденка.

# 677
Айде и аз в Албенската тема  Mr. Green
За периода който ни интересува двойни преходни стаи има само в Ралица ***, Магнолия и Орхидея.
Давайте акъл кое да изберем, че до утре трябва да направя резервацията.

А колко са големи децата ви, имайте предвид, че Ралица е далече от плажа, а автобусите са доста пълни и няма винаги място в тях, ще ви се наложи да походите доста.

# 678
  • Варна
За периода който ни интересува двойни преходни стаи има само в Ралица ***, Магнолия и Орхидея.

ти за кои дати се ориентираш че на мен ми дава че са заети

# 679
  • София
Ние сме в Ралица за една седмица от 15-ти юни. За пръв път ще ходим на Албена. Решихме тази година да е само за опипване на почвата, но според коментарите тук, както и препоръките на много наши приятели, вероятно догодина основното ни море ще е там.

# 680
  • В.Търново

А колко са големи децата ви, имайте предвид, че Ралица е далече от плажа, а автобусите са доста пълни и няма винаги място в тях, ще ви се наложи да походите доста.
И да се има предвид,че тръгват късно бусчетата,поне за нас е така.Първия беше към 9 или 9:30ч.Ние още в 9ч. сме на плажа.Който е свикнал да ходи по-навреме на плаж няма да може с бусчатат.А и те наистина се напълват бързо и гледката от ревящи бебета ,блъсканица кой да се качи първи е ужасна.

# 681
Децата са едно на 12, едно на 5 и едно на 3.
Много е далче от плажа, вярно е, ама ако трябва мъж ми ще ни кара с колата пък после ще идва пеша... ако нямам друг вариант пък ще дремем на басейна  Tired
Искаме 14 дни от 20 юли.
Всички хотели на първа линия са заети за периода.
Направих резервация за Ралица, за да не изпуснем и това предложение, а докато дойде време за плащане ще разгледам останалите курорти.

Давам си сметка разбира се, че съм закъсняла зверски, ама имахме някакви по-други планове, които естествено се провалиха  Confused

# 682
Здравейте,да питам някой резервирал ли е от тази агенция ?

http://www.adventurestory.bg/hotels/hotels_bg/sea_hotel/Hoteli_Albena.html

Цените за хотелите са по-ниски, но дали са ги актуализирали?Иначе разгледах за агенцията ,пише - "Адвенчър Стори е лицензиран български туроператор с Удостоверение за Регистрация за Туроператор N PK-01-6649 и има сключен Договор по чл.42 от Закона за туризма с ЗД „Евроинс АД".

А цените наистина са приемливи за повечето хотели.

# 683
mandy2, по-вероятно е да не са актуални цените, както беше случая с Китт, помниш.  Simple Smile
Силно се съмнявам никому неизвестна агенция да може да си позволи цени по-ниски от на всички останали туроператори.

# 684
  • БГ
mandy2, цените в сайта на Адвенчър са преди последната промяна, от 29 март, направена в сайта на Албена, не се заблуждавайте от "евтините" цени, те са за неактивен период, единично настаняване. Възможно е да са договорили някакви отстъпки или да са пропуснали последната актуализация?!   newsm78

# 685
Да , може и така да е.Но все пак пуснах линк ако някой не е резервирал още може да пробва при тях.Тъкмо ще имаме отзиви и от тази агенция.

# 686
Айдеее, резервацията е направена.
Ще бъдем в Ралица от 20 юли до 2 август.
А следващата година ще гледам да съм по-бърза и да се наредим на първа линия.

Благодаря ви, момичета за помощта и съветите  Hug

Специални благодарности на mama bube   bouquet

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 11:59 от Никси

# 687
  • София
Никси, радвам се за вас.Дано останете доволни и желая само здраве,слънце и прекрасни емоции.Ние ще сме от 01 август така ,че по плажа може и да се засечем! Simple Smile)

# 688
Здравейте, направили сме един много амбициозен план за лятото и затова не мога да си позволя кой знае какъв хотел - предложиха ми Доростор за 80лв. само закуска две свързани стаи. По принцип такова ни е изискването - две стаи и само закуска. Притеснява ме обаче хотела - ясно, че не мога да очаквам много за тази цена, но все пак има доста гадни снимки в нета - обновяван ли е въобще? Шумно ли е? Има ли някой, който е бил там наскоро? Ако този съвсем не става, къде да се пробвам...?

# 689
Това е най- отвратителният хотел в Албена, никога не бих нощувала в него  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт