Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 54 960
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
caso, аз направих резервация през кол-центъра. Извинявай, ако съм те подвела!

Dezzzi, ние сме там от 21.07.
Много държах на Нона, но няма места нито за юли, нито за август за 5 нощувки.  Sad
Дано само времето е с нас и морето да е спокойно.

# 661
Много ви благодаря Simple Smile Току що резервирах чрез Кол центъра за хотел Ком ултра ол инклузив !Много е странно всичко това с различните условия ...този кол център не е ли част от Албена все пак?
До колко дена след като съм направила резервацията ще ми изпратят мейла с банковата сметка ?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 16:33 от cazo

# 662
  • Plovdiv
И аз резервирах Славуна, платих 30% и ми казаха до края ма май че трябва да платя остатъка. А вие казвате един месец преди престигане?

# 663
И аз резервирах Славуна, платих 30% и ми казаха до края ма май че трябва да платя остатъка. А вие казвате един месец преди престигане?
Аз преди малко резервирах през офиса във Варна. Оттам ми казаха, че трябва да платя 30% сега и един месец преди заминаване (ние заминаваме на 21.07), значи до 21.06 ще трябва да платя остатъка и ще ми изпратят ваучера. И миналата година процедирахме по същия начин.

# 664
  • София
И на нас ни казаха за 1-месечен срок преди тръгване да внесем останалите 70%.

# 665
  • Монтана
На мен ми искат до една седмица след резервация да платя цялата сума.Нормално ли е това?

# 666
  • Монтана
как е фейсбук профила на Албена?

# 667
  • В.Търново
как е фейсбук профила на Албена?

http://www.facebook.com/profile.php?id=1429866465#!/AlbenaResort

# 668
  • Пловдив
Ние в Съни платихме 50% седмица след резервацията , останалите 50 трябва да платим 2 седмици преди датата на пристигане (и да напомним за изискванията си Mr. Green).

# 669
На мен ми искат до една седмица след резервация да платя цялата сума.Нормално ли е това?

А ти откъде правиш резервацията? Може би това има значение.

# 670
  • София
Записвам се и аз към албенските фенове. Отдавна не съм почивала там, миналото лято отскочихме само за един ден да се порадваме на плажа и ми се видя много подходящо за почивка с малко дете.
Изчетох цялата тема и докато се натуткам да избера хотел (в крайна сметка се спрях на Нона) май вече е резервиран целият. Планираме да ходим първата седмица на август и май ще звънна в кол центъра да ме ориентират дали има нещо свободно за тогава.
Гледах и в сайта на Бутик травел, обаче там на албенските хотели не излизат цени newsm78 Това ще рече, че вече са изчерпани свободните стаи или им е някакъв бъг в сайта?

# 671
  • София
Защо не гледаш в сайта на Албена АД или направо в офиса им?Ние първо отидохме в Солвекс,но явно фирмите не могат да осигуряват толкова бързо инфо за свободните стаи и ни казаха,че за периода,който искаме имат само 5 дни,което хич не ти устройваше.Отидохме в офиса на Албена АД и там след един тел. разговор  ни осигуриха желания ни брой нощувки.

# 672
  • София
Точно в сайта на Албена проверих първо, но ми дава, че за някои от избраните дати няма свободни стаи. И понеже не ми се налучква да видя кои са точно тия дати, мисля да се обадя направо в кол центъра, пък дано там ме ориентират.

# 673
Айде и аз в Албенската тема  Mr. Green
За периода който ни интересува двойни преходни стаи има само в Ралица ***, Магнолия и Орхидея.
Давайте акъл кое да изберем, че до утре трябва да направя резервацията.

# 674
Точно в сайта на Албена проверих първо, но ми дава, че за някои от избраните дати няма свободни стаи. И понеже не ми се налучква да видя кои са точно тия дати, мисля да се обадя направо в кол центъра, пък дано там ме ориентират.
Директно се обади. Но може би ще трябва да те разочаровам, че за Нона няма места през юли и август. Аз вчера се обаждах и за пет нощувки няма свободни стаи. Затова се спрях на Славуна. Предложиха ми още Вита парк, Магнолия и ако искам още предложения за втора линия. Но това пък мен не ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт