Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • БГ
Ха вижте пек какво направих Албенци-пуснали "Last Minute Специална оферта!" - Хотел Лагуна Маре / Малибу 4 * - All Inclusive

* 48 лв - настаняване на човек на ден в стая без балкон

http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/111/

А в сайта на vizit.bg  - 41 лв.   :

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=11362

Това са оферти само за Великденските празници!    Peace

Ilein, има много мнения за х-л Орлов, както в тази, така и в миналата тема! Голям плюс тази година е новото обзавеждане!    Peace

# 721
Кажете си мнението - Нона, Елица или Боряна? Анимацията къде е най-добре - разбрах, че Нона и Елица са заедно.

# 722
Ееееееее / прочетете го с много измъчен глас..../
Убихте всичко детско в мен.....днес бях сигурна, че ще сме там, след много колебания....
да ми дадете някакви идеи newsm78

Почти от този порядък на цените - Ралица***  Peace

# 723
Направихме резервация за Алтея - 50 лв ОИ, дете до 12 г. безплатно - за август става въпрос.

# 724
Търся мнения за хотел Сенди Бийч (бивш Орлов) в Албена...

В страницата на Албена във ФБ са пуснали днес нови снимки на няколко хотела, един от които е Сенди Бийч. Стаите и баните в последния са напълно подновени. Изглеждат много добре! Ако чуя това лято хубави отзиви за този хотел, другото може би там ще ходим. И за това лято горещо ми го препоръчаха от една агенция.

# 725
Anita_79, и аз направих резервация за Алтея преди месец, но за юли месец - 45 лв на човек на ден ОИ! Стаите са ги климатизирали тази зима, а и чух доста добри отзиви, единствения недостатък е, че е на около 800 м от плажа...  Simple Smile Което за мен не е проблем!

# 726
Аз също харесвам хотелите в парковата зона, може би ако сте с бебе ще е по-трудно с придвижването

# 727
  • В светлината на слънцето
Това лято управител на "Алтея" ще бъде управителката на "Орлов" от миналото лято. Peace

# 728
Не се притесняваме от разстоянията ... синът ми е на шест, издържа на ходене ... освен това има и автобусче на половин час, а и сме с кола ... надявам се в Алтея храната да е хубава и да е що годе спокойно и чисто, не държа на луксове.

# 729
Ние миналата година почивахме в Алтея.Стаята беше чиста,на 3 етаж,към хотела нямам забележки.Местоположението му е много добро,аз много харесвам парковата зона.Но ресторанта беше ужасен,нямам думи да го опиша  и именно заради него все още се колебая и не резервирам.Някъде четох,че за тази година е освежен,но колко?Храната беше добра,особено тортичките и плодовите пити.За тази цена става.Може би съвсем целенасочено са сложили тази управителка,да посъживи прекрасната база.

# 730
  • В.Търново
Не се притесняваме от разстоянията ... синът ми е на шест, издържа на ходене ... освен това има и автобусче на половин час, а и сме с кола ... надявам се в Алтея храната да е хубава и да е що годе спокойно и чисто, не държа на луксове.
Нали знаеш,че автобусчетата тръгват към 9-9:30ч. за плажа,ако не ви се струва късно е ок!Но ако сте от ранно ходещите на плаж ще ви е късен този час на тръгване,после става тъпканица в бусчетата...

# 731
Нали знаеш,че автобусчетата тръгват към 9-9:30ч. за плажа,ако не ви се струва късно е ок!Но ако сте от ранно ходещите на плаж ще ви е късен този час на тръгване,после става тъпканица в бусчетата...

Така е, ние за цялата почивка неможахме нито веднъж да се качим на автобус,а чакахме на Ралица

А може ли някой да ми обясни какво точно помещение е студио. Случвало ми се да чувам, че е студио по-голяма стая с малка масичка за четене със стол и лампа, а за мен това си е просто стая.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 21:49 от maria_2103

# 732
Toгава някой може ли да ми обясни разликата в цената между Алтея и Орхидея примерно.
И двете са далечко от плажа, и двете са ***, басейн, ОИ.
Липсата на климатик за мен беше добро обяснение, но ако вече има климатици, на какво се дължи?

# 733
В един сайт имаше възможност за сравнение между хотелите .... доколкото знам в Алтея е по-евтино защото изхранването е в съседен хотел, няма анимация и някакви други екстри липсваха /сравнявах Алтея с Ком, но не си спомням точно какво беше - аха сетих се за едно - в Ком е ултра ОИ/.
На въпроса за това какво е Студио - не знам дали е легално описание, но преди две години почивахме в Гърция, водеше се студио - стая и в самата стая кухненски кът - с печка и шкафове.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 22:13 от Anita_79

# 734
Миналата година почивахме в Ком и мога да кажа само хубави неща за този хотел. Освен, че е Ултра Ол Инклузив, храната беше вкусна и разнообразна, снек бара беше винаги зареден с поне два вида месо и три вида салати, отделно сладоледи, плодове, напитки, пици. Имаше и няколко автомата за кафе,които правеха много добри напитки. Късното зареждане на снек бара беше в 12 през нощта, така, че реално постоянно имаш достъп до прясна храна. Имаш и безплатен бар на плажа - Хавана.Лоби бара също работеше до 12.Анимацията беше на ниво, общо аниматорите бяха 6-7 момичета и момчета я правеха и то на български език. Персонала също беше учтив, само на рецепцията бяха малко... Twisted Evil Единствено стаите са теснички, ние бяхме с две деца и бяхме в две стаи една до друга и така ни беше идеално.

Общи условия

Активация на акаунт