Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 55 051
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • В светлината на слънцето
Миналото лято ние си отложихме почивката със седмица по-късно точно заради рождения ден на сина ми. Управителката на "Орлов" като разбра защо сме поискали да преместим датата с една седмица и каза, че не е имало нужда да се притесняваме, защото аниматорите на хотела организират чудни детски тържества, когато се случи нещо такова. Чак ме хвана яд, че не направихме рождения ден там, защото тук внезапно се оказа, че всичките му приятелчета са заминали и рождения ден бе ... с бабите и дядото.  Confused Та тази година твърдо смятаме там да празнуваме рождения ден на детето. Поне ще бъде сред деца и ще има детско тържество. Peace
elsi, кога е вашият рожден ден? Че ние се каним по същото време да сме на море, макар и в съседен хотел. Да не се окажат на една дата?  Grinning

# 466
  • София
Миналата година отидохме след 14ч. хем се мотахме по пътя,хем от темата знаех,че е за предпочитане.Смятам и тази година така да направим.За Мура всичко от това,което имах като претенции беше спазено-по-висок етаж,по-тиха стая,единствено не беше с пряка гледка към морето/а исках при възможност/,а странична,но си останахме доволни от стаята.То не,че и много се задържахме в нея.За гривните-сложиха ни веднага,но на другия ден установих ,че ме стяга и я махнах.За 7 дни само 2 пъти ме попитаха дали съм гост на хотела.В деня,в който напускаме също може да обядваме,но ние май го пропуснахме,че ходихме до Делфинариума.

# 467
  • Sofia
Райче, мерси за идеята с аниматорите  Grinning Не се сетих за нея, точно защото ми се вижда смешно "да черпиш" на инклузив Laughing
Дано да са съпричастни от хотела и гостите, че ще сме само семейството без приятелска компания.

lulumba, на 29 юли е рожденика има ми го в подписа, ама трябва да се смята  Grinning ще ходим с мъжа ми и неговото детенце. Те са почти на една възраст и са си партия, като истински братчета, ама драмата е че няма да черпи приятелите, а и да получи мнооого подаръци  Mr. Green

# 468
Ами като се върнете ще направите едно детско парти....Те подаръците не се губят.

# 469
Здравейте!

Имам въпрос относно настаняването в Калиакра Стандарт. На кои етаж, в кое крило и т.н. е добре да се направи резервация. Ще сме с малко дете под 1 г., но предпочитам като че ли по-високи етажи, за да не е много шумно и да има добра гледка към морето.

Благодаря предварително.

# 470
lulumba, на 29 юли е рожденика има ми го в подписа, ама трябва да се смята  Grinning ще ходим с мъжа ми и неговото детенце. Те са почти на една възраст и са си партия, като истински братчета, ама драмата е че няма да черпи приятелите, а и да получи мнооого подаръци  Mr. Green

Нашият РД е на 3 август. Ама моят е от друга възрастова категория. Което не пречи да напира за парти с много деца. Проблемът е, че РД-то на кака му е по средата на март и винаги има мащабно парти в детски клуб. А за неговия августовски почти няма деца и реално парти не може да организираме. Та тази година почти твърдо сме решили да е на морето. Поне деца ще има и ще е весело. Peace

# 471
  • София
Лариса огромни благодарности  bouquet.
Определено мненията ми помогнаха да реша, че ще се почива в някоя от Ралиците.
Сега остава да обсъдя с половинката, дали да останем за 1-2 нощувки повече в Ралица3+ или за по малко, но в 4зв.
Не мисля, че моята дъщеря ще обръща много внимание на анимацията, но искам да я има. Там се събират доста деца, а нали повечето искаме точно там, заради децата.
Само не разбрах - Вита парк и Ралица се хранят в 1 ресторант ли?

Ох, пак съм в размисъл.
Лариса отново ти благодаря.

# 472
  • Sofia
lulumba, ако ни поканиш на 3-ти имаш 2 броя деца + подарък  Joy и вие сте добре дошли на нашия all inc., стига да сте вече там Laughing

Знам за драмата с липсата на деца лятото, ние затова правим детски купон на Никулден /баба ми казваше, че навремето празнували именния ден, а не РД, не знам доколко е вярно, но върши работа/. Като пораснете и вашият човек може да си прави купоните на 23.11, че другата възможна дата е пак август, добре че има 2 именни дни   Grinning
Сори, за оф топика Peace няма повече.
Само ако ми кажете и какъв интересен подарък може да се уреди на място, да не мъкна оттук.

# 473
  • Пловдив
Лариса огромни благодарности  bouquet.
Определено мненията ми помогнаха да реша, че ще се почива в някоя от Ралиците.
Сега остава да обсъдя с половинката, дали да останем за 1-2 нощувки повече в Ралица3+ или за по малко, но в 4зв.
Не мисля, че моята дъщеря ще обръща много внимание на анимацията, но искам да я има. Там се събират доста деца, а нали повечето искаме точно там, заради децата.

Ох, пак съм в размисъл.
Лариса отново ти благодаря.
Вита парк и Ралица*** ползват един ресторант Peace.

# 474
lulumba, ако ни поканиш на 3-ти имаш 2 броя деца + подарък  Joy и вие сте добре дошли на нашия all inc., стига да сте вече там Laughing

Знам за драмата с липсата на деца лятото, ние затова правим детски купон на Никулден /баба ми казваше, че навремето празнували именния ден, а не РД, не знам доколко е вярно, но върши работа/. Като пораснете и вашият човек може да си прави купоните на 23.11, че другата възможна дата е пак август, добре че има 2 именни дни   Grinning
Сори, за оф топика Peace няма повече.
Само ако ми кажете и какъв интересен подарък може да се уреди на място, да не мъкна оттук.

Последен спам по темата за рождените дни. Но като помня само как ме беше яд миналото лято, та поне малко да сме полезни на други в подобна ситуация. Peace

elsi, ние още не сме решили точно от кога до кога ще почиваме. Но ще е в тези дни - последните на юли и първите на август.  Grinning Ох, това с подаръка също не е лесно. В Албена има ... предимно боклуци. Confused От друга страна не мисля да мъкна от София подарък (а като знам моето диване какво си е поръчало, то ще отиде половината багажник на колата Mr. Green). Така че ще пробвам да уговоря да си получи големия подарък предварително или следварително, а за там ще измисля нещо по-малко, за да не е на сухо. Thinking

# 475
  • Абсурдистан
Някой случайно да има телефон на хотел Калиакра различен от този обявен в Интернет, а именно 0579/62873 ?

# 476
Здравейте!

Имам въпрос относно настаняването в Калиакра Стандарт. На кои етаж, в кое крило и т.н. е добре да се направи резервация. Ще сме с малко дете под 1 г., но предпочитам като че ли по-високи етажи, за да не е много шумно и да има добра гледка към морето.

Благодаря предварително.

Аз си поръчах 5-6-ти етаж, на по-високо да е по-тихо, но не най-горе, в случай, че има проблеми с налягането на водата на високите етажи, което е много често срещан проблем не само в хотели, ами навсякъде.
За т.н. крила - двата корпуса - аз разбрах, че са разделени на Сюпириър и стандарт (условно), като сюпириър крилото е това отляво (ако застанеш с лице срещу хотела). Тоест не можеш да си заявиш в кой корпус искаш, то зависи от типа на стаята, или поне аз така го разбрах.
Гледката от сюпириър корпуса е само морето, докато гледката от т.н. стандартни стаи е хем към морето, хем към целия комплекс. Относно добрата гледка към морето не се притеснявай, абсолютно всички стаи я имат, може би само от първите етажи не се вижда добре.

Чипоноска, не съм звъняла в хотела скоро, но звънях на този телефон преди месец, даваше само заето. После момчето от кол центъра ми обясни, че в хотела текат ремонтни работи и телефонът най-вероятно е изключен. Ако и сега не можеш да се свържеш с хотела, питай в кол центъра дали изобщо са отворили Калиакра или още не е пуснат за новия сезон.

# 477
...
...
Ресторантът на Ралица*** и Вита парк е един. Но залата и терасата са разделени с прегради. За всеки хотел - отделна част, с отделен вход. Кухнята е обща и де факто храната е една и съща.  chef
Единствено е въпрос на организация на храненето от различните управители на отделните части от ресторанта.  bowuu

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 19:58 от Лариса

# 478
Супер! Много благодаря.

А каква е разликата между Стандарт и Сюпериър, освен големината на стаите?

Здравейте!

Благодаря предварително.

Аз си поръчах 5-6-ти етаж, на по-високо да е по-тихо, но не най-горе, в случай, че има проблеми с налягането на водата на високите етажи, което е много често срещан проблем не само в хотели, ами навсякъде.
За т.н. крила - двата корпуса - аз разбрах, че са разделени на Сюпириър и стандарт (условно), като сюпириър крилото е това отляво (ако застанеш с лице срещу хотела). Тоест не можеш да си заявиш в кой корпус искаш, то зависи от типа на стаята, или поне аз така го разбрах.
Гледката от сюпириър корпуса е само морето, докато гледката от т.н. стандартни стаи е хем към морето, хем към целия комплекс. Относно добрата гледка към морето не се притеснявай, абсолютно всички стаи я имат, може би само от първите етажи не се вижда добре.

Чипоноска, не съм звъняла в хотела скоро, но звънях на този телефон преди месец, даваше само заето. После момчето от кол центъра ми обясни, че в хотела текат ремонтни работи и телефонът най-вероятно е изключен. Ако и сега не можеш да се свържеш с хотела, питай в кол центъра дали изобщо са отворили Калиакра или още не е пуснат за новия сезон.

# 479
  • Все на втория етаж
Ето снимки от стая Супериор / всеки различно го казва, та аз така го назовавам. Стаята беше огромна, с огромна тераса и баня и тоалетна с две мивки , термокана и изобщо беше страхотна. Бяхме на 7 етаж, гледката беше басейна на Добротица и морето. Последните снимки май са от терасата.

http://avent.snimka.bg/sea/pochivkata-ni-na-albena-05-2008g.253144.6042398

Общи условия

Активация на акаунт