Отговори
# 105
Честит Рожден Ден ( на патерица) на голям сладур Емо !
И аз не мога да повярвам, че мина една година  Hug
И едно голямо "похвал" от мен -вчера си купихме нова кола - за мен - един разкошен фолксваген голф плюс ( по-височък, че съм дребосък ), червена . Утре ще ни я доставят пред къщи, просто нямам търпение да си я видя  Flutter

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 21:27 от Svetlili

# 106
ч.р.д деуси да си жива и здрава ти и твоет осемейство щото това е най важното

# 107
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛЪК СЛАДЪК ЕМО!!!! ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВИЧЪК, ПОЖЕЛАВАМ МУ ЕДНО РАДОСТНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!
Боже, толкова бързо мина времето, а ми се струват толкова далечни бременност и раждане, като в някакъв друг живот  ooooh!

Аз изпратих в 5ч. мъжете за Нова Загора, оправих си къщата а и сега имам час спокойствие докато Криста спи  Grinning Напоследък на такива обороти ми минават дните, че минават абсолютно неусетно  Crazy Десет дни ще бъдем "ергени" и такива планове правим  Joy Да гледам цял уикенд филми и да спим нощем заедно  hahaha

Svetlili, ЧЕСТИТО МАЛКО СЛАДКО ЧЕРВЕНО ВОЗИЛО   bouquet С много кеф да си го караш и да те слуша. И ние имам чАрвен Голф 5-ца - бетон е  Peace

Да честитя и рождения ден на Дейзи - БЪДИ ШАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА

# 108
  • Sofia

Чести Рожден Ден на мама Дейзи! Да бъде здрава, щастлива и много обичана!

Благодарим за пожеланията!
Някакси второто дете сякаш расте по-бързо, може би защото си минал по този път, а и времето е по-малко...

# 109
  • София/Осло
Жив и здрав да  е Емчо ! Толкова чаровно дете !    bouquet

Честит празник  и на Дейзи    bouquet

Толкова е гадно времето ,че направо ме подтиска! Таман извадих масичка и столчета на тераската, засадих китки.. и то кво..дъжд и студ  Crossing Arms
Полиии...докъде стигнахте... Hug..няма да съм в Сф от петък до неделя .

# 110
Дескаааа, не питай - ще свиркам скоро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 111
Наистина не разбирам защо никой не пише, може би сте много заети  Sad

Но сега аз ще ви споделя нещо, с което се занимавам от както реших, че няма да си търся повече работа  Mr. Green
С моя много близка приятелка решихме да си отворим малък магазин, в който да продаваме дрехи - ще кажете "Банално". Но всъщност дрехите, които ще продаваме (по-точно предлагаме) (пък дано и продаваме )  Mr. Green ще бъдат измислени от нея с малко моя помощ.
Аз ще се занимавам основно с административната и финансова част. Вече избрахме локацията, магазинчето, сега усилено пазаруваме обзавеждането и започваме да го правим.
Надявам се, че ще се харесат дрехите, а също така се надявам и всяка от вас да ни посети след като отворим , да пием по кафенце и да разгледа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Стискайте ни палци и ако имате идеи - давайте ги  Hug

# 112
pipiole , май съм виждала някои неща във ФБ , браво, дерзайте !  Hug

При нас утре е ден на майката . Моите са ми скрили подаръци из цялата къща, аз пък съм замислила да ги почерпя с шоколадова торта.

Хубава събота и неделя и всеки да драсне по нещо !

# 113
Обраха ни. Тази нощ докато спим.
влзели са през терасата, с отверка са отворили вратата на терасата и са ни обрали Sad Cry
взели са ни фотоапаратите, чантите
а после са ги хвърлили пред блока
разбрахме два часа след като станахме, като си потърсихме нещата
понякога мразя тази страна.
взеха ми парите за магазина
Не издържам вече, честно Cry

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 14:37 от pipiole

# 114
  • Sofia
ПОЛИ,  Shocked Shocked Shocked

# 115
Поли,  Shocked Cryтова е страшно , как докато спите ... Shocked

# 116
Мале, Поли, добре че не се е събудил никой!!!!!!!!!!!!!!
Боже, ужас!
ще пиша повечко довечера, надявам се!

# 117
Незнам какво да напиша, все още не мога да осъзная случилото се. Сълзите ми текат, просто така, боли ме.
Страх ме е, опитвам се да погледна от добрата страна на нещата, все пак никой не е пострадал, но някак си трудно ми е.
Страх ме е.
И ми е мъчно

# 118
Ох, мила Поли! Hug Преживявала съм го, чувстваш се обран, омърсен от отва че чужди, гадни хора са ти бърникали в живота, че са взели част от теб. Ужасно е , но наистина прегърни детенце и милия, опрете се един в друг и продължете напред. Винаги ще ти остане неприятен спомен, но наистина помисили си за това да сте живи и здрави. Просто нямам думи! Пак голяма прегръдка!

# 119

Общи условия

Активация на акаунт