Отговори
# 120
Здравейте мацки ОТдавна не съм влизала и не съм чела но си имам здравословни проблеми.
Миналата седмица в понведелник татко го приеха в Пловдив в болница с диагноза рак на пикочния мехур и утре на връх рождения ми ден ще го оперират.Във вторник на свеки й се зави свят и мъжа ми връщайки се от пловдив че беше закарал татко я гушна майка си и я закара в трета градска.Майка й излизат крампи по краката и едва едва се държи на краката си  и аз оставях децата на майка и лелями и тичах при свеки в болницата.В четвъртък взех храната то кухнята на ДОдо и заминахме заПловдив да видиме татко,та с мъжа ми го по замихме малко че имаше проблеми със стомаха и се беше запекал.Милите ми деца по едно време сами се гледаха.Е имаше възрастен човек все при тях ам апредимно аз.Изписаха свеки и постоянно й се спи,оказа с ече им анарушение на вестиболарния апарат и таз седмица ще лежи.Уви аз трябваше да замина за Пловдив и ще съм тук пон едо 4етвъртък,далеч от семейството и децата си и ми е многоооооооооооооо Sad Cry Cry,но ще се оправя.Утре ще го оперират татко ще му махат целия мехур засега е тумор и е външен няма расейки и аз след операцията ще го обгрижвам колкото мога.Днес даже искаха двама души да дадът кръв,единия бях аз другия купих от един мангал но нямаше как.Ядосвам се че брат ми и снахами хал хабер си нямат какво ще се прави и т.н.Днсе снаха ми го видя татко за малко ,а братми обикаля света.Уви на мойте плещи се пада да го гледам,щото моя брат е зает да отговаря за нещата на наща държава а снаха ми не можела да си вземе почивен ден.Абе не ми се говори че ес ядосвам.Всеки ще каже как имам нерви,за радост имам още но докога незнам..ЗАтова не съм писала момичета ,но сега ми е доста притеснено и реших да споделя за да ми олекне.Гледайте да сте живи и здрави вие и вашите семейства ,както и бабите и дядовците помагайте им и някой ден пак ще се включа.
Сори че ви занимавам с мойт еси проблеми
ПОЛИ радвай се на живота ,пак ще съберете парички и ще си отворит ес твойт априятелка магазинчето,техниката ще си купите.Важнотое че никой нене пострадал нито е станал тогава за да не бъд енаранен

# 121
Полче  Hug Съчувствам ти и предполагам какво ти е за съжаление.
Скоро прочетох нещо което ми хареса и ми дава сили в изпитания - хубавото на лошото е че не е най-лошото...
Бъдете здрави, а дано другото се нареди скоро както искаш!
И аз след доста интервюта, накрая се обучавам за фризьор Simple Smile Винаги съм обичала да разкрасявам, но не съм мислила, че ще се занимавам и с това. Харесва ми за сега, което е най-важното макар и доста по различно от компютри, медии и от всичко с което съм се занимавала досега Simple Smile Дано да потръгне де Simple Smile Салона, работи само с Лореал и на доста ниски цени и ако някой път решите, заповядайте, намира се в Младост Simple Smile
Хубава седмица мили момичета, дано е слънчева и успешна, а всички само да сме здрави!

# 122
МАЦки почерпете се кой с каквото иска

Почерпете се за мое здраве,днес правя 30 години но се чувствам на 18плюс 12.Ако не ви кефи менюто поръчайте си и ми изпратете сметката .Изчезвам да чакам най големия си подарък:
На татко да мине операцията без усложнения и да се събуди  от упойката.ЗА съжеление нямам възможност за повече да ви почерпа сега щото съм на гости на една роднин ав ПЛОвдив и отивам до Окръжна при татко.
Лек ден и ви обичам всички

# 123
Роси, честит рожден ден! Да си здрава, всичко днес да мине добре и да ти се случват много приятни неща за в бъдеще.   bouquet

# 124
Мила ми, Роси бъди жива и здрава! Пожелавам ти здраве, здраве и пак здраве за цялото ти семейство! Нека щастието е спътник през целия ти живот и твоите съкровища да ти дават безброй поводи за гордост!

# 125
Роси, честит рожден ден! Да си жива и здрава, ти и цялото ти семейство!

Поли, как си/сте? И сега какво ще правите с магазина? А на кой етаж бяхте и как са се качили толкова нагоре? Направо се ужасявам от мисълта да ти влезе някой в къщата докато спиш!!!!!!!!!!!!

Аз нямма грам време, честно да ви кажа откачам! И то не за друго ами Ади е влязал в една поредица от болести и не знам какво да си мисля вече!!! Сега ще ходи от утре на училище, но пък другата седмица са ваканция.
Ния май я мъчат зъби и честно казано се очертава същата като батко си - изискваща внимание. Вече и тя с претенции, а 62 см  Joy Започнах със захранването, като цяло й допадат по-сладичките неща  Grinning
Еви, успех, мила с новото начинание. Никога не е късно човек да наичи нещо ново

имам нужда от некой пост на Гал  Mr. Green
Аник, Съни. Или, Анджи, Niya, Алекс и всички как сте   Hug Hug

# 126
Марисче, незнам как да ти отговоря, надявам се, скоро да се похваля, че съм добре Sad
Живеем на трети етаж, качили са се по терасите на съседите и през нашата са влезли у нас.
 Cry

# 127
  • София/Осло
Олелееееееееее Полииииииии...
Добре, че сте живи и здрави....надявам се Вероника нищо да не разбере и да не се травмира...  Praynig
Умирам от страх аз от такива неща...
Не ви ли обираха пак преди време ...

# 128
Да, Деси, преди около 4 години. Тогава поне не бяхме у дома ...

# 129
  • Sofia
Роси, честито на патерица!   bouquet Желая ти повече усмивки и по-малко проблеми!

Poli, съжалявам за това което ви се е случило, отвратително... имате ли СОТ в къщи?

При нас нищо ново. Ходим през почивните дни на къщата, а събота го ударих на живот - банкет след фестивала с танците, после дискотека до 3.30  Mr. Green моите хора си бяха на къщата - там 2 баби ги обгрижват  Peace

# 130
  • Sofia
Някой знае ли защо този критерий "И двамата родители на детето работят (вкл. в отпуск по майчинство) или са редовни студенти" го няма в нито една детска градина вече?

# 131
  • Остров Приятелство
Тук съм Maris ама до скоро бях в очни, до сега изпити/взети с 6ци Mr. Green/, явявам се на състезания по танци/не спечелени  Confused/, подготвям се за държавен, обикалям училищата, подготвям Калоян, мъж в чужбина...ей ми ти тези работи се случват. Simple Smile
Или От кога така? Не зачитат студентство и работата ли? Това не е ли истински критерий, че няма кой наистина да гледа детето....или си казват "Ооохоо, работят - могат гледачка или частна, учат - значи има баби..."  ooooh!
mama rosi Знаеш  Hug
pipiole Горе главЪта.  Hug

Уууф пак студ бре!!! Искам голи баджаци!!! Laughing

# 132
  • Sofia
Росиии, и от мен на патерица   bouquet Мнгоо да те обичат и обгрижват домашните  Hug

# 133
  • Plovdiv
Поли, ужасно, ужасно. За посягането над личното и в прекия и в преносния.  Twisted Evil
Не го премисляй, не го обмисляй, минало-заминало, нали? Hug Жалко за парите за магазина, звучеше много бодро.  Hug И това ще стане, щом си го замислила.
Нямам и идея как се чувстваш, но мои приятелки се праживявали подобни обири, едната даже се сблъскала с тях на входната врата на апартамента, докато се прибирала с детето от градина. Twisted Evil Няма такъв уплах, сега са със СОТ. Ндаа. Абе, говоря, говоря..., я дай едно  Hug. Heart Eyes
Роска, мила ми душицо, пак ли на твоята глава всичко. Дано всичко мине много добре при татко ти. Стискам палци.  Praynig
Или, да нацелуваш това сладко момче от мен. Жив и здрав да ви е. Знаех си, че пропускам нещо,  Laughing обаче все се бъркам с термина ти. Laughing
За предимствата в ДГ ли питаш? При нас виси табелка с изброените такива, но аз все ги забравям. Нали не ме вълнува вече. Laughing
Светле, честито возило, с радост да си джъткате. Laughing
Мариско, напълно ти влизам в положението, и не само аз Laughing, не можем да правим кротки деца явно и тва е. Joy Дааа, с двама си е.....купон, да кажем. Laughing Айде, от мен да мине, дай една  Huglove001
Евче, голямо превъртане, обаче пък интересно звучи. Успех от мен. Heart Eyes
При нас всичко е нормално, ежедневие, няма време за нищо. Неделя и понеделник почивах за първи път от ноември два последователни дни и хванахме пътя, че фамилията полудя заради мен. Grinning Ей, тук се потъркаляхме, да оплакнете окото. Laughing
кликнете за по голям размер.

# 134
Роси, да си ни жива и здрава и от мен !

Ния, чудесен пост , при нас едни нарциси са цъфнали по улиците и полянките...пък и времето се затопли.. добре , че свърши тая зима  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт