Миналата седмица в понведелник татко го приеха в Пловдив в болница с диагноза рак на пикочния мехур и утре на връх рождения ми ден ще го оперират.Във вторник на свеки й се зави свят и мъжа ми връщайки се от пловдив че беше закарал татко я гушна майка си и я закара в трета градска.Майка й излизат крампи по краката и едва едва се държи на краката си и аз оставях децата на майка и лелями и тичах при свеки в болницата.В четвъртък взех храната то кухнята на ДОдо и заминахме заПловдив да видиме татко,та с мъжа ми го по замихме малко че имаше проблеми със стомаха и се беше запекал.Милите ми деца по едно време сами се гледаха.Е имаше възрастен човек все при тях ам апредимно аз.Изписаха свеки и постоянно й се спи,оказа с ече им анарушение на вестиболарния апарат и таз седмица ще лежи.Уви аз трябваше да замина за Пловдив и ще съм тук пон едо 4етвъртък,далеч от семейството и децата си и ми е многоооооооооооооо
,но ще се оправя.Утре ще го оперират татко ще му махат целия мехур засега е тумор и е външен няма расейки и аз след операцията ще го обгрижвам колкото мога.Днес даже искаха двама души да дадът кръв,единия бях аз другия купих от един мангал но нямаше как.Ядосвам се че брат ми и снахами хал хабер си нямат какво ще се прави и т.н.Днсе снаха ми го видя татко за малко ,а братми обикаля света.Уви на мойте плещи се пада да го гледам,щото моя брат е зает да отговаря за нещата на наща държава а снаха ми не можела да си вземе почивен ден.Абе не ми се говори че ес ядосвам.Всеки ще каже как имам нерви,за радост имам още но докога незнам..ЗАтова не съм писала момичета ,но сега ми е доста притеснено и реших да споделя за да ми олекне.Гледайте да сте живи и здрави вие и вашите семейства ,както и бабите и дядовците помагайте им и някой ден пак ще се включа.Сори че ви занимавам с мойт еси проблеми
ПОЛИ радвай се на живота ,пак ще съберете парички и ще си отворит ес твойт априятелка магазинчето,техниката ще си купите.Важнотое че никой нене пострадал нито е станал тогава за да не бъд енаранен
Съчувствам ти и предполагам какво ти е за съжаление.
Винаги съм обичала да разкрасявам, но не съм мислила, че ще се занимавам и с това. Харесва ми за сега, което е най-важното макар и доста по различно от компютри, медии и от всичко с което съм се занимавала досега 

Започнах със захранването, като цяло й допадат по-сладичките неща