Отговори
# 165
  • София/Осло
Честит празник на всички цветенца, клонки, листенца, плодчета, кореноплодни и лазарчета ! Да сте ми живи и здрави!

Hug Hug Hug Hug Hug

# 166
  • Варна
Такаа  Grinning Аз рядко пиша, че все не успявам, но този път направо питам, че май никой не е споделял нищо по темата - има ли вече любовни трепети сред децата  Laughing И сега да кажа накратко историята - от първа група Симонка си има "приятел", тя и цялата група се раздели на двойки, уж че ще се женят и т.н., щуротии  Laughing Да, обаче сега се оказва, че освен нашия приятел, и други две момченца били влюбени в нея, поне така разправяли. И сега Симона хем им се дразни, че все това й говорят, а пък си харесва нейното приятелче, хем въпросното момченце му е тъпо че и други я харесвали /това споделено с майка му/. И аз незнам какво е редно да направя, нещо да й говоря ли, знам че е глупава ситуация като цяло, но май те го приемат по-навътре. Изобщо приемам съвети  Grinning

# 167
  • Остров Приятелство
Ооо любовни тръпки Joy
Съвсем нормално е за мен и моето мнение е да не се бъркаш в тези невинни чувства. Peace
Ако искаш единствено можеш да и кажеш, че това е много хубаво, че това ще се случва, защото е мила, хубава и умна. Можеш да и кажеш, че това са приятелчета, които обичат да играят с нея, защото се забавляват добре с нея и толкова.
А колкото до онова момченце, което се дразни от останалите и кажи, че той може да и е най-любим приятел, и че той е специален, но това не и пречи да си играе и с другите две или ако тя сама не желае това, никой не може да заповяда да играе с тях - да е с този с кого и е приятно.
Общо взето аз кимам с глава разбиращо, прегръщайки го, подкрепям го пак кимайки с глава и с звуците "ахааа, оооо, ухааа, така лиии, олелеее, малеее" и скришом усмихвайки се. Закачам се с него и давам вид на много радостна и няма, няма пусна някоя шегичка. Peace

При Калоян случая беше, че едно момиченце когато си били легнали за обяд отишла до него и му казала на уше много тихо, че го харесва многоооо Laughing, искала била само с нея да си играе... И нашия и казал, че ще си помисли, защото те са мъжка банда били и не знаел дали другите му авери ще я искат....но всичко това и го бил казал завит през глава, защото го било мноооого срам....а, тя като истинска ЖЕНШИНА го отвила и му казала "Ама ти не ме слушаш, какво ти казвам, КАЖИ МИ СЕГА!!!" hahaha Joy
Разказвайки ми го беше не румен, а направо бенбен и помоли най-учтиво да не казвам на татко му, защото видиш ли и той бил от мъжката банда и малееее какво ще правел... Laughing Laughing Laughing

Еееех, че се развеселих!   bouquet
Слънчев и много усмихнат ден на всички!

Сетих се още нещо - Дай и за пример Вас. Ето ти обичаш нейния татко и сте си само двамата, но нали тя вижда и знае, че имаш други приятели и това не пречи да имаш тати, както и тях. Нагледния пример винаги сработва най-добре. Peace

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 09:50 от s_sunny

# 168
Eee, Sunnny, страхотна случка  Grinning
Моето Лиле миналата година имаше един Кристофър, после ги разделиха в различни групи. Сега един Леон ( шоколадово момченце) има, и баща му ме гледа дяволито, явно детенцето му говори нещо вкъщи  Laughing
Ние се прибрахме успешно от Барселона. Бяхме с три деца - и племенничката ми - на три. След като една циганка ми задигна фотоапарата , още ненаправили 20 крачки в Испания обаче, очите ми бяха само в децата, не съм ги изпускала и трите за повече от 3 секунди време. Лятото ще ги заведем в затворен комплекс , с много полянки, а сити брейка - като пораснат  Peace

# 169
  • Остров Приятелство
Svetlili Най-страшното беше Laughing, че след като го отвила и така настойчиво го е попитала, явно той се е бил поизплашил и ме попита дали ...тя нямала ли да го набие утре.... hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
...тя една такава височка и ячка дама и моят дребосък ooooh! Crazy Laughing....сега вече не го обичала толкова...аз си го подпитвам от време на време на шега какво прави Стрендева....те си говорят на фамилия... Grinning
Иначе сега една майка ми сподели, че найната щерка има мераци към Калоян. Whistling  Аз му спеделих, но той хич и не фела - била черничка и много бавна, като баба костенурка била... Laughing

# 170
  • Варна
Хехе Съни, много забавна история  Grinning Уж вчера била казала на единия че него харесва, пък на другия че не, третия и без това си знаел  hahaha

# 171
  • Остров Приятелство
Alexandra Браво на момата! Simple Smile Така трябва, да ги омайва...нищо, че аз имам син... Laughing

# 172
Ееех, развеселихте ме с тези лИбовни трепети  Joy

Алекс, как сама се е оправила Симона, браво на нея!
А Ади се заглежда по по-големи ужас! Разправя ми веднъж- мамо, знаеп ли какво му харесвам на Калоян и аз - какво? Майка му!  Joy
Иначе си има една дружка съседка и даже си се целуват от време на време Simple Smile нейната майка също я харесва  Joy
Стегнахте ли се за празниците!?
Аз не особенно. Тук някак си не се усеща така. На всичкото отгоре Руси е на някакви курсове тогава точно та не знам каква ще е програмата Simple Smile Ади не е на училище в неделя, което е добре

# 173
  • Sofia
Привет  Hug

При нас нищо ново, ама да драсна един ред. Вчера бяхме на концерт в зала Христо Ботев с танците на Рали - останах доволна как танцува, но мноого път до там, пак само един танц  Laughing днес я посетихме и в басейна - ходят от детската в близкото училище, плацикаха се много добре, хванах им играта накрая на урока, вадеха стотинки от дъното с гмуркане ( на плиткото разбира се) Simple Smile чакаме и там открит урок...
Хубаво посрещане на празника и сериозните домакини да пуснат снимки да изплакнем очи  Wink

# 174
На всички искам да пожелая весели празници

# 175
  • София/Осло
Момичета, пожелавам ви прекрасен Великден ! Бъдете здрави !

Before&After  -  Happy Easter Friends ! by Deata, on Flickr

# 176
# 177
  • Остров Приятелство
Честито Воскресение Христово! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

# 178
Воистина Воскресе!
А козунаците какви ми станаха тази годинааа... въздушни и на конци  Laughing Ама съм ги месила по реда - почнах ги в 9 сутринта , на горещо (  го....ла:oops: до кръста)  , цял ден ги топлих и снощи в 1.30 извадих последния  Laughing

# 179
Христос воскресе! Да сте живи и здрави вие и семействата ви, мили приятелки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт