Отговори
# 150

Поли, лайкнах те естествено..така някак отвътре ми дойде  Crazy   Hug
Много вдъхновение и нестихващ поток от клиенти да имате  Heart Eyes

Добре е, че изобщо ти се гледат все още тези снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Трябва да кажа, че прекрасните снимки , които са в страницата ни са там благодарение на Деси!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
  • Остров Приятелство
Тъкмо си мислех, че този стил ми е познат. Simple Smile
Страхотна работа!

# 152
  • София/Осло
 Blush....Поли , дано ви е успешно начинанието наистина...Много сте готини и ви го желая от все сърце, а всичко, което зависи от мен правя с много любов и положителни емоции Hug .... виж как бързо набъбнаха до 125 човека  Whistling
съни  Heart Eyes

# 153
Момичета, защо никой не пише Sad Толкова се радавхме, че ще ни оставят темата, а то никой не се вясва Simple Smile

ето аз ще споделя, че и на Вероника май започват да се клатят зъбките Simple Smile Видях я един ден, че хапва едно бонбонче "Мерси" със страничните зъбки и проверих какво се случва. Чакаме ги всеки момент Simple Smile
Тя е много развълнувана, чака Феята на Зъбките Simple Smile

# 154
  • Sofia
Да взема да се вясна - нещо съм припалила и дните ми минават на егати оборотите  Crazy
Поли, страхотно е това, което видях във ФБ. Съвсем скоро ни очаквайте на гости с Кри  Peace Само малко да се оправи времето, за да сем в тази посока  Hug Вероника пак е напред с маТРИала  Heart Eyes
Деска, личи, че всичко правиш с любов желание  Hug

# 155
Аз честно да ви кажа поиздъхвам. Никога не съм си мислела, че ще го кажа, но ето....искам д аправя толкова неща и не ми остава грам време.
Много ми се ще да вярвам, че ще се получи някакъв баланс, но засега не се получава...
На всичкото отгоре утре сме на ваксина  #Cussing out

# 156
  • Sofia
Мариска, стискай зъби  Hug още година две и баланса ще си се получи. Аз усещам как вече отхлабва хватката  Mr. Green
Откакто ми носят и кухня се родих.
Вчера имахме тържество в градината. Бяха големи сладури с носии. Беше посветено на българските обичаи по лазаров ден, цветница, великден, гергъовден. Рали беше лазарка Simple Smile Имахме и офицални гости - кмета на Красна поляна  Laughing

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 12:17 от Или_

# 157
  • Sofia
Мариска, стискай зъби  Hug още година две и баланса ще си се получи. Аз усещам как вече отхлабва хватката  Mr. Green
Joy Joy hahaha При нас вече е поносимо, само да не беше такава лепка таз' Криста, Ние сме вече на държавна куФня и съм СУПЕР доволна - моето е прахосмукачка, всичко яде, даже се опитва и сама с лъжицата (Телец Wink )

Марис, аз си мислех - не можеш ли да вземеш жена поне с Ади да ти помага малко. Ако Руси отсъства често, аАди е на половин ден в у-ще, това с двете деца нон-стоп си е направо АД (шЪ мЪ прощават дЯцата, ама и ние сме хора  Rolling Eyes)

# 158
Уф, ами говорихме и май ще си вземем някоя по-тъмничка от есента Simple Smile Поне с домашните работи да се оправя Simple Smile може би малко драматизирам, не знам...а и мацката, с която си бяхме дружки и можех да разчитам на нея си замина за бразилия за винаги. сега ми остана само една дружка тук. 
мерси много момичета, много си ви  Heart Eyes

# 159
Добро утро момичета,
Малко ни е странно времето тези дни, но скоро обещават да стане мноого топло Heart Eyes
Дано дойде и по-хубаво настроение Heart Eyes
Хайде Съни, какво се случва при теб, разкажи, няма как да стоиш...просто така и да не подготвяш нещо  Heart Eyes
Марисче   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Или_ значи скоро можеш да помислиш за ново попълнение в семейството  Joy
Интересно , дали някой ще се престраш за трето newsm78
evica сподели какво се случва с новата работа???
Приятен ден на всички
http://www.youtube.com/watch?v=4CKM3q209bk&feature=artistob& … ist=TLzI0_biNf2z4

# 160
  • Sofia
ДА НИ Е ЧЕСТИТ ХУБАВИЯ ПРАЗНИК ДНЕС!!! ДА Е СВЯТО ИМЕТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!

# 161
Честит имен ден на всички с красиви имена на цветя и моето Калинче bouquet  bouquet  bouquet
Здраве, щастие, любов и късмет да имат в изобилие!
:love

# 162
  • Остров Приятелство
evica Да ти е жива и здрава прекрасната и много умна щерка! Да си прослави името с добро!

Честит Имен Ден на всички останали красиви цветя в нашата тъй хубава банда!

# 163
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet

# 164
Честит имен ден на Калинчето и на Они да са живи и здрави.
Мойта Рони празнува на 17.9 щото днес мама имала имен ден и затова та по този повод да ви почеерпя   party023  cook  food002 beer3 beer2 Wine Glass eat smile3510 Popcorn morning kaffeetrmker_2 cheers happy bd cook cook cook cookparty023  cook  food002 beer3 beer2 Wine Glass eat
Ето ви форумска почерпка щото сега немога да търся гугълска

Общи условия

Активация на акаунт