Отговори
# 135
  • Sofia
Да се похваля с участие и аз Simple Smile
http://www.folklorika.com/forum/viewtopic.php?t=745
аз съм 6та от началото, Съни е предпоследна Simple Smile

# 136
Да се похваля с участие и аз Simple Smile
http://www.folklorika.com/forum/viewtopic.php?t=745
аз съм 6та от началото, Съни е предпоследна Simple Smile
Брей, че сте майсторки! Евала!

Поли, помина ли ти вече? А какво става с училището на Оничка?

Нийка, страхотни минзухари, направо ми се иска да там да усетя и как миришат!
Тук вече стана жега. Сутринта гледам да излизаме към 7.30. не ме питайте в колко ставаме!  ooooh!
Ади е във ваканция до 17! голям купон!
Вчера ходихме до морето за първи път с бебка. Не беше толкова зле. Аз отидох с идеята, че няма да е като на почивка и така стана, но и затова не се разочаровах Simple Smile Бяхме и с други приятели и Ади се наигра, мъжо кара сърф, бебка подиша морски въздух, а намен ми изгоря врата Simple Smile
Днес става на половин годинка!
Ле ле Ани, скоро Кристичка годинка ше заформи  Hug

# 137
ДНЕС В 10.55 ЧАСА СТАНАХ ГОРДА ЛЕЛЯ НА МОМА КАТЕРИНА СЪС СТРАХОТНИТЕ МЕРКИ 52 СМ. И 3.800 КИЛОГРАМА. МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА!!!

# 138
Честито, Ради! Да е здрава и много да ви радва мома Катерина!  Hug

# 139
  • Sofia
Ей, Ради, увеличихте женското членство в семейството - ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ ЗА СЕТРА ТИ И ЗА ВСИЧКИ ВАС!!! ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВИЧКО МЪНИЧКОТО БЕБЧЕ, ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА ВСИЧКИ ВИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мариско, нацелувай малката прекрасна дама  Hug Ахам, скоро е РД, пък Данчо все вика - има време, когато го питам как е празнуваме  Joy Аз съм го измислила с отчетната и с приятелката ми - само родата остава под въпрос.
Габче си дойде от едноседмичен престой в НЗ пораснал и леко сАполив  Mr. Green

# 140
Ради, да ти е жива и здрава племенницата!  Hug
Днес и систърите ми имат рожден ден, та е хубав ден  Heart Eyes

Аз си спомням първия рожден ден на Ади как тези от 100 грама сладки не ми бяха направили тортата, а аз оревах света  Joy от тогава не ща да ги чуя

# 141
Ради, Честито Ви попълнение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ви е жива и здрава малката Катерина  Heart Eyes
Марисче, започвам да се свестявам, имах много работа около отварянето на магазина, коеъо много помогна да се събера бързо и да продължа напред.
А относно у-щето - не, не я приеха в Света София, казаха ми, че е прекрасно дете, но не е профилът, който те търсят. Изстрадах си го, докато не започнах да проумявам , че може би е било за добре.
Аник на коя дата е рожденния ден на Криста (прощавай, забравила съм  Heart Eyes )

# 142
Ради, честито ново бебче в семейството!
Поли, не го мисли , то и мойто Лиле, нали съм ви казвала, хич не е академично. Само си рисува и лепи, в нейния клас вече пишат и четат  ooooh!
Аз вече съм в отпуска и се подготвяме за Барселона. Рангел за разнообразие вдигна днес температура, да видим докъде ще я докараме...

# 143
  • Sofia

Аник на коя дата е рожденния ден на Криста (прощавай, забравила съм  Heart Eyes )

С Мариската са на една дата - 3-ти май  Peace Heart Eyes Я да ме информираш къде е магазина  Naughty
Светле, там било плажно вече  Peace Дано не задълбочите с Т  Confused Praynig Praynig Praynig

# 144
здравейте Милички,не съм писала то Рд.Благодаря ви за милите думи ,стоплихте ми душата Hug
Тогава получих най големия си подарък,тамън отидох в болницата и татко се беше събудил от упойката,но за мен бешее кошмар-той ми държеше ръката ,тресеше се плачеше,смееше абевсички настроения смени,а беше и неадекватен което било нормално.Цяла нощ ми стискаше ръката и аз не спах,но здраве да е.При него откарах до четвъртък,като до сряда почти не спях.Във сряда даже присъствах на нещо като мини операция на съседа му по легло-отвори му се раната на човека ,а аз хранех татко и пред мене го зашиха.В четвъртък се прибрах от Пловдив ,видях си двете деца и мъжа и припаднах от умора и от гледките който видях се отпуснах и ми падна кръвното.Като се освестих Ронката плачеше,но ми беше направила супер изненада сандвичи и бяха купили с бабата пасти.Едва едва духнах свещите и в 20.30 си легнах с ДОдо и спах до 10 часа на другия ден.Толкова ми отпуснаха всички а и имах работа.Вечерта щях да празнувам с приятели,айде по фризьор ,да си купя рокля и вечерта изпих на екс един Ред бул за да издържа и ей на издържах даже и танцувах,пях,абе ще видите от матеряла
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=206619519356680&set=a.206619496023349.52398.100000258991991&theater

ПОли светли не се отчайвайте ще ги приемат в друго у-ще което съм сигурна че и на тях и на вас ще ви хареса
Ради да ти ежива и здрава племеницата ти и цялот й семейство
КРИСТА НА АНИК е на 3.5 преди обяд ак осе не лъжа,о аник ви е тоговорила вече
Целувам ви всичките но мисл да лягам

# 145
ДОбро утро момичета  Simple Smile
Ради честита племеница, да е жива и здрава и много да ви стопля душата с прекрасните й братовчеди Hug Аз много харесвам името Катерина Simple Smile
Полче успех с магазина! Много ми хареса това което видях!
Роси браво че новините са добри, дано се оправят всички болежки на близките ти!
На мен ми минаха 2 изпита и преди тях не можех въобще да спя  Shocked, забравила съм аз какво е явно или ЕГНто си казва думата Simple Smile
И аз съм в голяма чуденка дали да караме предучилищната в градината или в училище и също пообикаляме, но много се колебая. Вие как мислите?

Хубава седмица момичета Heart Eyes

# 146
evi, Роси - Благодаря за милите думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани заповядай тук http://www.facebook.com/pages/Locker-Room/202544936445217?sk=info

Момичета, събирам си Like-ове Simple Smile
Ако ви хареват нещата, ще съм много благодарна да дадете едно рамо като кликнете вълшебното бутонче Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 10:35 от pipiole

# 147
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен!
Rady Прекрасна новина! Да Ви радва всички!
pipiole newsm51
mama rosi Много си хубава така! Това е твоят стил! Peace
evica Какво стана?
Maris Всички така се тръшкаме за първото. Laughing С второто май по през просото се кара...то, те и за това са по-оправни май?! newsm78 Grinning
aniK Хей, кога порасна малката Криста?!

Моят синковец се е разсополивил и разкихал...та не мога да определя от алергиите които започват ли е или се разболява...  Confused

Хубав ден на всички!

# 148
  • Plovdiv
Поли, прекрасно направено място, пък нещата как ми харесаха.... Hug
Роси, много си хубава с новата прическа. Heart Eyes
Ради, честито, още веднъж, мила.  bouquet

# 149
  • София/Осло
Ради поздрави на мама и бебе..Живи и здрави да са !
Поли, лайкнах те естествено..така някак отвътре ми дойде  Crazy   Hug
Много вдъхновение и нестихващ поток от клиенти да имате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт