Отговори
# 195
Честит  Първи рожден ден на Криста ! Да е здрава и много послушна ( по-малко носене  Laughing ) !
Честит рожден ден на Марис ! Много здраве и спокойствие с хубавите дечица !

Моето момче Рангел вчера беше рожденник  Laughing Сега като един виден пияч ( на кола) лежи след тежката нощ и ще пропусне училище  Laughing

# 196
честит рожден ден АНик на малката ти принцеса да ти е жива и здрава ,да ти е мамина отмяна и щастливо детство й желаеме.  bouquet
Марис Кога стана на 1 годинка бре моме че и две деца роди по 1 седмица лии си ги носила hahaha Joy hahahaДа си жива и здрава,обичана и желана жена и майка
оставям ви че терминатора ще ми изключи компа

# 197
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ОЧАРОВАТЕЛНАТА КРИСТА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, АНИ, МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА НЕ СЛИЗА УСМИВКАТА ОТ ЛИЦЕТО Й!

# 198
Благодаря ви за пожеланията! Ех, още една година се изниза!  Simple Smile
Малко почерпка с любимите ми бонбони и винце

Денят ми започна много хубаво! Спах до 8,40, естественно с Ния до мен Simple Smile После кафенце с приятелки, хубави подаръци инастроение. Сега си идва и Ади и продължаваме - суши, торта с кафенце и за разкош биричка за мама  Joy

bouquet
Ани, вие ще организирате ли нещо за Кристичка?
Поли, как върви магазина?

# 199
  • Остров Приятелство
Криста, Maris Ехеееееееее, ден ГОЛЯМ за празник!
Да сте живи, здрави и много лични моми!
Hug Simple Smile

Цвете красиво и за двете прекрасни дами!

# 200
  • Варна
Деня мина докато дойде ред да пиша Embarassed

Честит рожден ден на прекрасните Криста и Марис! Здраве и много много усмивки!  bouquet

# 201
  • София/Осло
От малките към големите започвам  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТА! ЖИВА , ЗДРАВА И ЧАРОВНА КАТО МАМА !

За теб мила Ани !

# 202
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАШИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ !

Светлили за теб  Hug

# 203
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ РОЖДЕННИЧКА ДНЕС ! МИЛА МИ МАРИСКО, ИСТИНСКО ЩАСТИЕ  Е, ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМ !

Wink

# 204
  • Plovdiv
Бързам, бързам, накрая пак последна. Laughing ooooh! Милите момичета съм ги замислила от вчера, хихи и трите. Wink
На малката Кристичка, сладко слънчице, да расте здрава, спокойна и уверена, безкрайно щастлива! Честит Първи Рожден Ден, Бузанче!

Ани, много щастливи бъдете всички заедно! Heart Eyes
На красивата, чаровна, прекрасна и добра Мариска - здраве и любов и пак любов, любов, любов. И в теб и около теб.   bouquetЧестит ти ден ден! Laughing

Светле, много да те радва малко ти-голямо момче! Hug Heart Eyes

Не съм се вяствала отдавна май. Embarassed Всичко е нормално при нас. Ежедневни главоболия. ooooh!
Съни, браво на Яни, може би по-лесно ще му е в първи клас, защото няма да сменя средата. Успех. Hug
Аз се боря с работа, уроци на седмокласник  ooooh!, училище, градина и домашните задължения. Laughing Тийнейджърът вилнее и мисли само за прическата си и девойките, а зАпъртъкът се тръшка, както обикновено и ни врътка и тримцата на малкото си пръстче. Joy Здрав рекет пада за играчки, а последната приумица е рисуване на любимите му играчки - герои, които изрязва  после и така си играе с тях. Banghead Като чуя - Мамо ще ми нарисуваш ли генерал Грийвъс, например и ми идва да завия. Joy
Цееееелувки на цялата дружина. Heart Eyes
Ей, все забравям - къде изчезна Галчето, альоууу. Thinking

# 205
Еееех, момичета, много ви благодаря   Hug

Ния, изкефи ме снимката!!!
ДескаHeart Eyes
СънкаHug браво на момчето!

Ани, как ви мина рождения ден

# 206
  • Sofia
Niya, тате да рисува  Peace Grinning Габи така си измисля, че иска да играе на компютъра игри на... каквото му хрумне. Шегувахме се, че ще поиска да играе игри "на Петко" (приятелче от градината)  hahaha

Бебешкият рожден ден мина чудесно - на деня вечерта се събрахме в кварталния ресторант дъртите с големите деца, а "бебето" спа и не пречи  Mr. Green На другия ден събрах отчетните на торта в Романса (храната е гадничка, но пък беше празно и супер се получи  Peace )
Мариско, а какви падарки получи  Hug
Светле, и ти Теленце си отглеждаш - да е много здрав, пък другото... то се знае  Heart Eyes  bouquet
Оф, много торти ядох тия дни, а другата седмица пак сме на много рождени дни  Crazy Ние с Кри нали сме социални, всички ни канят  Blush

Тумороу заминаваме за Рибарица да ни измръзнат хубаво г...носовете  Joy Олга ще ни гости с агнешко и зелена салата  Peace Лошо време се случи, но няма връщане назад, че мъжовете са наточили зъби  Drunk Само да опазим здрави децата  Praynig Praynig Praynig

Моите мъже закъсняват, а Крисана нещо я уморих, та полегна  Mr. Green Затова съм се разписала Embarassed

Деси какви хубави цветя е поднесла пак  Heart Eyes
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА МОЯТА КИКИМОРКА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
 ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ХУБАВОТО КРИСЕ!ДА РАСТЕ ПРЕКРАСНО, МИЛО И УМНО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!

МИЛАТА МАРИСКА , ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООГО УСМИХНАТА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ПО-МАЛКО ГРИЖИ ОКОЛО ДЕЧИЦАТА, МНОГО УСМИВКИ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ!!!

Ще чета и ще пиша, урааа по-добре съм вече в работата и се чувствам човек с нормално работно време!

# 208
Здравейте милички,
Пропуснала съм доста празници, за което се извинявам и поздравявам и целувам всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Изкарахме 5 дни в Гърция на почивка. Времето не го уцелихме съвсем, но не се оплаквам , имаше и много слънце. По-късно ще кача малко снимки Simple Smile
Марисче, с магазина нещата вървят да кажем добре, не мога да се похваля кой знае колко, но ,.... Разбира се започнаха проблеми с наеми, шивачки и какво ли още не, но до колкото разбирам борбата е постоянна и жестока  Mr. Green И ще се борим, до като можем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Деси, толкова твои снимки съм гледала и всеки път се изумявам. И пак ще кажа - фантастична си !!!!!
Аник като сте толкова контактни ами елате да си поконтактуваме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Съни Браво на Яни - хвърляйте се яко, не мисли за нищо  Hug Hug Hug
Ние си оставаме в детската градина и тази година, за другата ще го мисля тогава.

И да се похваля, снощи падна първото зъбче на Вероника  bowuu bowuu bowuu Толкова беше горда и щастлива, а на всичкото отгоре и феята на зъбчетата тази нощ я е посетила и й оставила монетка, абе казвам ви , такова щастие  Joy Joy Joy

# 209
Eви, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много, много щастлива! Пожелавам ти го от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт