Отговори
# 210
Честит рожден ден да ЕВи да е жива и здрава и много щастлива.
Ч.И .Д на Мечи, на гошко а аНилеви и всичи койт однес празнуват,да са живии здрави ,весели щастливи и най вече прекрасен ден им желая

# 211
Честит рожден ден Еви! Много щастие  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 212
Благодаря ви за пожеланията мили момичета - прекрасни сте Heart Eyes
Толкова е хубаво човек да има рожден, особено ден ако и годинките не се трупаха Simple Smile
Аз и днес съм на работа и нямам време да пиша, но ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден и мили и незабравими мигове със семействата! :*

# 213
Ето няколко нови снимки от морето Simple Smile

https://picasaweb.google.com/pipiole/DropBox?authkey=Gv1sRgCL318 … 03646021469197234

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 11:37 от pipiole

# 214
Поли, много хубави снимки  Heart Eyes
Ние взехме нов фотоапарат, Никон 3100, и е срамота, че нищичко не знам по него. Имаш ли някой интернет форум / сайт с идеи как да щракаме с него, засега караме на функция аутоматик  Laughing
Госпожичка Клавел  Praynig Grinning

# 215
Svetlili Госпожичката е твоят човек Simple Smile И благодаря за хубавите думи  Simple Smile

# 216
  • София/Осло
Поли, ой, блазе ви, че сте топнали дупета в морето..
Светлили насреща съм.... Laughing...
Дай скайп ако искаш на ЛС, че ще досадим на хората..

# 217
  • Sofia
Ехо, мамета  Hug Утре имаме тържество в градината на габи за завършването на тази "учебжна" година. Юни ще се гледаме май в къщи, та ще ни е интересно.
Днес сме на поредния бебешки РД  Crazy
Поли, така ми се наминава при теб  Hug Само да разредим програмата с тия рождени дни малко, че трябва и да поработвам, а време никакво не остава  ooooh!

Гледахте ли Лулуто в неделнитеновини вечерта?! Голям кеф ми е да разглеждам блога И  Peace
Мариско, сериозна критика, че пускаш толкова малко снимки с тази ПРЕЛЕСТ  Naughty

И аз сикам нов фотоапарат, но малък, с размер на телефон, да го нося в чантата  Crossing Arms

# 218
Почерпете се за здравето на моето малко момче Добри днес в 15.15 става на 2 години.

# 219
Роси, да ти е живо и здраво момчето! Много да слушка, да расте силен и здрав мъж!

# 220
Роси, да е здрав, много усмихнат и да има късмет малкото  голямо вече момче, Добри! Весел празник!

# 221
 Ех, мила Роси кога го роди Добри, кога стана на 2 години!

Добри да расте палав, умен и силен мъж! Весело детство, мили Добри с кака , мама и тати!

# 222
  • Sofia
Роси, малко на патерица  Embarassed ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО БЕЗГРИЖНИ ИГРИ И РАДОСТНО ДЕТСТВО!!!! Heart Eyes  bouquet
То от МАЙчета направо не можем да сварим да честитим  Hug

# 223
  • Sofia
Rosi, честито и от мен! Здрав и щастлив да расте!!!

При мен новото е, че почнах работа. Сега бабите гледат Емо, а Рали е на градина. Живеем си на къщата. Там му е екстра - полянка, баби, чист въздух Simple Smile
Бяхме на Гърция и останахме много доволни, но истинското море ще е юни...

# 224
  • Остров Приятелство
Ха Добра вечер Дами! Hug

Как сте драги?
При нас всичко е еднородно - детска, учене, игри на площадката и туй и то. Simple Smile
Правите ли вече планове за почивката?
И в този ред на мисли...планове за една вечерка нещо? Grinning

Утре да викате за "ТИГРИТЕ" Laughing
Син ми утре има мач и много се вълнуваме вкъщи, еле па той. Mr. Green Heart Eyes Ей го на сега си оправя екипа, избира си калцуни, ще си лъскал бутонките, щели били цели 3 на 0 да биели Crazy...пък мама една торта с футболно игрище е приготвила за изненада утре. Peace
ТИГРИТЕ....ТИГРИТЕЕЕЕ, ТИГРИТЕЕЕЕЕ Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт