Отговори
# 225
Сънка, и как приключиха тигрите?  Hug

Аз съм с Варицела - гадост, но ще мине. Мартинче - и той, но ме води с два дни.

Друго интересно няма.

Приятен ден!  Hug

# 226

Здравейте милички,
На всички пожелавам една хубава седмица , дано всеки получи онова, за което ще се бори идните дни   bouquet  bouquet  bouquet

Кой каза среща  Wink

# 227
  • Sofia
Добро утро!
Мда, време ни е за срещичка Simple Smile

# 228
Добро утро!

Къде изчезнахте всички  newsm78

Аз и утре съм вързана вкъщи и после живот  Grinning

# 229
  • Sofia
ПРИВЕЕЕТ!

Къде се изгубихте бре мацки  Peace Пожелавам утре на всички хубав празник и нека септемврийчетата ни да обичат книжките и буквите!  Hug

# 230
Как сте, мили дами?
Как се представиха тигрите?

При нас нищо ново - щерката не спи, зъбче й изби вчера и цялата отдолу така се е надула милата...Ади искара скарлатина, а аз сега съм болна. И естественно съм сама. Честно да ви кажа се чудих как ще оцелеля през нощта!
Ние си идваме юли и много ще се радвам и тогава да има срещичка  Hug

# 231
  • Варна
Ние изкарахме три страхотни дни с приятели в Априлци, никак не ми се връщаше Sad Надявам се да успеем да повторим в скоро време!

# 232
  • Sofia
Моите са болни от 1 седмица - Криста само се сополиви, но Габи е с висока Т. Тъкмо вчера се зарадвах, че му е минало вече, през нощта удари 39.3, а днес вече е с разстройство и повръща. Поради тези причини не отидохме никъде за почивните дни - седим си тук и се лекуваме доколкото можем  Crossing Arms

# 233
  • Sofia
ani, и ние сме на същия хал. Бахме си поканили гости, прощъпулник мисля да правя, но пусти болести ни развалиха хубавите почивни дни.... няма как, така си растат децата...

# 234
Ей, много болни! Да се оправяте ей!
Аз оцелях! Направо си е чудо  Grinning естественно сега мъжо е тук...
Започна Роланд гарос и се кефя, че ще гледам, че за игра с тези ци.. Не знам кога ще стане  Joy
Къде и кога планирате да почивате с деца? То не че ще е почивка де
Ние си идваме в началото на юли и може би само да някоя планина ще отскочим, че нещо не ми се ходи на море с двете. После август ще съм сама с тях и който си е в София много ще се радвам да се виждаме  Hug
Свърши ми курса по хомеопатия и да ви кажа честно съм много доволна  bowuu

# 235
  • Варна
Или, Ани, дано се оправят дечицата по-бързо Praynig Hug

Мариска, я кажи, сега като си изкарала курса, можеш ли сама да определяш какво да им дадеш? В смисъл има ли там хомеопати при които да ходиш, или единствената възможност да ги лекуваш така е ти да им определяш лек.? Аз всеки път като се разболее Маги, предполагам какво ще даваме, но не смея на своя глава без да звънна на хомеопата  Rolling Eyes
За почивките - мисля да пробваме ако има добри оферти last minute за края на юли на море, или в последния момент пак на планина, наистина беше много хубаво, само че този път ще изберем място с басейн  Laughing

# 236
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,

Калоян също е болен! Confused Кашля, буха, сополи до без край, температури, дриско....а аз имам тоооолкова много да уча, че не знам направо как ще се справя....
Държавния ми е на 21. Rolling Eyes
Даже искам не искам на майка си звъннах да идва, защото хич нещо не мога да се организирам - къщата вили на могили, листа навсякъде, сополиви кърпи, сиропи, капки, легла разхвърляни, 100 завъртяна пералня и респективно толкова за пране, храна никаква.... #Crazy

Maris Честито!
Ми хайде сега идвай си, и започвай да ни лекуваш децата, че аз лично пишман станах вече. Crazy

За почивките нямам още планове, но мисля да е както обикновено - обикаляне. Peace

# 237
здравейте мацки напоследък сте доста активни на вън.Оправи се времето  и беж навън.Така е.Ама и болнички виждам че има.Лошо.Ама на тов ашантаво време как да не се разболее човек ам аздраве да еще се оправят всички.Ние 4 дена си бяхме на село изкарахме си екстра,като изключиме дазнителя около мене-свеки която като вещица само дуднеше з ащяло и не щял оя по децата ,я по мене.Най веч епо мене и на 4 ден ми идеше да я удоша ама това е друга тема.Починахме си екстра и от днес всеки по задачи.Качих малко снимки у фб ако ви се гледат
Сънка,гледам че май машина за клониране ти трябва на тебе като на мене.Щом чуят че са измислили веднага ще ти кажа.
МНого поздрави ИМАТЕ ВСИЧКИ ОТ РУКСИ.Засекохме се преди празниците около нас,нали сме съседки.БИла за малко се върнала от Германия.Питаше за срещичка,щото искала да ни види преди да замине отново средата на юни и ще си дойде ЮЛи чак.ИСкате ли да се организираме нещо да се видиме а мацки

# 238
Аз за среща съм за  Peace

# 239
Като никой не подава ръка за среща подавам аз.
СРЕЩА ГОРЕЩА 10.6 ПЕТЪК в чест на РУКСИ.ОРГАНИЗИРВАМЕ ГО ЗАЕДНО С НЕя.ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЩЕ Е СЛЕД 20.часа.СЪбирам МНЕИЯ за заведение и който иска да дойде да ми драсне по едно ЛС,като намериме заведение.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 23:23 от mama rosi

Общи условия

Активация на акаунт