Отговори
# 330
Мацки искам да ви почерпя по случай 3 години брак,който минаха като миг.Днес преди 3 години в 18.30 си казахме "ДА" и станах Георгиева.Това "ДА" не промени нищо.Отношението към мене си е същото,просто имаме пранги- окови както вика неговия ортак. hahaha

# 331
Роси, честито ! Любов си имате много, пожелавам ви да сте здрави и щастливи !

# 332
  • Остров Приятелство
Много любов, много щастие и най-важното още дълги години заедно!

И сегааааа - вече съм дипломиран учител!

bowuu newsm68 bowuu newsm68 bowuu newsm68 bowuu

# 333
Роси, да сте живи и здрави дълги години и да се радвате на деца и правнуци!

Сънка, да си жива и здрава, за де сееш знания и любов! Всичко най от сърце, учителстването е призвание, много успех ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 334
Съни, Роси, честити ви годишнини! Много любов и разбирателство!

Сънка, тази блузка от Яни или от  теб е  Joy и честито дипломиране! Знам, че това ти идва от сърце и знам, че ще го правиш в любов!

Жалко за срещата  Confused
Ние сме ок. Имаме гости и е малко лудница. Момченцето е колкото Ади и като не се карат много хубаво си играят Simple Smile Остава му още една седмица училище и той естественно чака ваканцията с нетърпение, че ще си ходи в София Simple Smile

# 335
  • Plovdiv
Съни,  Роси, честити ви годишнини, мили мои! Безкрайна обич да има за вас и семействата ви още дълги години! Както беше написала една моя приятелка на сватбената ни картичка - обичайте се, уважавайте се, забавлявайте се, умножавайте се. Laughing Laughing Heart Eyes
Много съжалявам, че съм пропуснала дните ви, но преди два часа си влизаме в къщи с мокри и пясъчни крака, върнахме се от моренцето. А, там само от телефоните влизахме, неудобно е.
Съни, специални поздрави за умното ни момиче! Hug Heart Eyes Браво, мила! И голямо ЧЕСТИТО!

Ние набързо взехме решение в понеделник, че може да променим отпуската си със седмица и нещо по-рано ииииии хванахме пътя към гьола. Laughing Седмицата беше на очакване на резултати от първо класиране, с една дума - скука. Laughing А класирането може да се проверява и по интернет, да живее прогресът. Joy В петък, около пет часа следобед, стана ясно, че Митко е приет на първо класиране, първо желание в ЕГ Пловдив, с английски език, очаквахме го и въпреки това мнооого ни олекна и се зарадвахме. Утре ще търчим да се отписваме и записваме, по ДжиПи-та и разни други задачки, но хубави. Grinning Да не ви тормозя, че ви е още далечко тази процедура. Laughing

Hug Hug

# 336
  • Sofia
Niya, СТРАХОТНА НОВИНА, макар и очаквана  Hug  bouquet Heart Eyes Да поздравиш умното ни момче!!!! Хубаво сте го решили за морето, спонтанно май е по-добре, а не 1 седмица да мислиш какво да вземеш и какво да не вземеш  Crazy

Аз не помня дали честитих на Съни и Роси  Blush Момичета, още много дълги години да се обичате и мъжете ви да ви слушат, както досега (Съни, да не съм чула оплаквания  Naughty)

Ние ходихме в Банско през уикенда - нали сме без Габи, уж е по-лесно... ама не беше  Mr. Green Тая надежда, че до 3 години (Или нали така каза) ще има някаква положителна промяна в моята дъщеря  Praynig Praynig Praynig Обаче може и да няма  Crossing Arms Инати се, тръшка се и не иска никой друг освен мен да я развежда (понеже може да ходи, но И е по-лесно за ръка). Използва Данчо само да я доведе до мен и да дръпне моята ръка да я водя, реве от хора, само да я погледне някой, а ако не ревунти, бучи или мънка. Сега уж го отдавам на някакви зъби, които никакви ги няма, но може и да си е мрънкало  Confused Даже в неделя си тръгнахме на зор, че ни се стори с температура - кисела, искаше да я гушкам... купихме термометър някакъв - 36.6С, просто И се мрънкаше  Confused
Та така, Мариско  Mr. Green Лекичко да те подготвям  Joy Ние сме се настроили психически за морето, та се надявам да няма изненади, освен положителни (може пък много да И хареса)

# 337
  • Sofia
Привет!

Ния, браво на момчето! Все така!
Съни, честито дипломиране. Много професионални успехи!
Роси, честито на патерица! Много да се обичате!

Ние се завърнахме от морето. Бяхме в къщички в къмпинг Каламици, Халкидики. Мноого ни хареса. Къмпинга беше като гора, доста добре уреден, имаше почти само българи, но явно някакси отбрани. Зарязвахме си нещата на плажа не сме имали проблеми. Запознахме се с нови хора, всяка вечер правихме седянки, децата играеха на воля.. с една дума съвсем друго настроение и енергия имаше мястото - страхотен залив, огромен пясъчен плаж и много, много приятели Simple Smile Вечер се виждаше много ясно млечния път и звездите. Водата беше топла. Последните 2 дни настана жега и заприиждаха гърците. На нас не ни стигнаха 10 дена, можеше още толкова да стоим...
Ани, Марис, пригответе се за трудните 2 - бебешкия пубертет. Тежки времена бяха, но наистина на 3г трансформацията беше неузнаваема. Сега си е доста самостоятелна, занимава се с куклите по цял ден, прибира си ги, даже си сгъва дрехите.. Simple Smile

# 338
И аз вече забравих, за кое честитих и за кое не - чавка ми е изпила акъла, както се казва  Embarassed

Мисля, обаче, че на Съни дипломирането не съм честитила - та честито и със здраве да си я ползваш!  Hug

Ния - браво на момчето   bouquet

Ние днес също празнуваме 7 години и сега тръгвам от работа  Grinning, че ще взема да закъснея, което не е от обичаните от мъж ми черти  Wink

Хубава седмица на всички  Grinning

# 339
  • Plovdiv
Благодаря, момичета!
Качих за вас маааалко снимки от моренце, но друг път ще разказвам.
http://olya.snimka.bg/other/morence.603003.24043677.big

angiе, честито и много, много, много любов!  bouquet

# 340
  • Sofia
Nia, много са готини твоите младежи и ти изглеждаш перфектно! Simple Smile

# 341
  • Plovdiv
Или, дивaци ca ми тe, оооyyбaчe cи ги ооyбичaм. Simple Smile) Къдe изчeзнaхa вcички?
Aз пaк от тeлeфонa пишa и щe cъм крaткa.
Eхоооо....Wink)

# 342
 Здравейте!
 Анджи, честит празник на патеричка!    bouquet
 Нийка, хубави, по-хубави най-хубави! Heart Eyes Много се зарадвах на снимките, създадоха ми настроение, а за Лазето какво да кажа като пиленце в стъкло се е блъснало детето Sad Като гледам снимките на юнаците, личи си , че са с характер. Батито ми изглежда благ инат/като моя Ники/, а Лазето чаровно серт Laughing А мама е прекрасна Simple Smile
 Ани, да не сте правили Крисето по Банско да е толкоз окомуш мома?
 Или, добре сте си изкарали Wink, но дай малко снимчици като доказателство!
 Ние в последно време се изпращаме и посрещаме. Децата бяха на лагер, Мила се справи чудесно, въпреки че бати не я е гледал много-много. На заминаване му казах, че не очаквам да е отговорен за нея, но да я подкрепя, та значи настаняват се те, чувам ги по телефона поотделно, Ники ме уверява че се грижи за нея, но на другата сутрин при въпрос как е Мила ми отговаря баткото, че не знае в коя стая е настанена и сигурно е добре. След прибирането им пък Ники замина на турне с ансамбъла в Турция, пак емоции с пътуване на детенце през граница и прибиране. През това време ние пък бяхме на една страхотна сватба насред гората на една поляна, очарована съм, беше невероятно просто, имаше любов, гайди, огньове музика и природа! Пускам и снимчици от там!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1685303947519.71097.168 … &l=99c5ca850b

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 12:19 от Rady

# 343
Ани, за теб не знам, ама аз май няма да оцелея да я видя тая промяна на 3 годишните!!!!!   Joy някакъв кошмар е, а и ти нищо добро не казваш за напред  Joy
Нийка, честито , мила! Умни са ни децата  Grinning
Анджи, честита годишнина! Много любов и разбирателство!  bouquet
Нашето бг гости си замина. Що викове, що чудо беше  ooooh! ей тия деца си играят 10 мин после 3 часа се заяждат и бият! Още не съм се възстановила  Laughing
Ади приключи училище. Другата година май ще се мести целия клас, а няма да ги смесват и правят на ново класовете. Мисля, че е по- добре, защото те вече си се познават. Разбира се учителката ще е друга. На Ади му беше мъчно! Не искаше да се снима с никой. ей цяла година не иска да ходи на училище и от пътвия ден питаше кога е уикенда, сега му било мъчно! Няма угодия   Joy

# 344
  • Варна
Хелоу и от мен! Пак изчезнах за известно време, и съм пропуснала поводи Grinning
Бях в Италия една седмица с баща ми на едно състезание, нещо като преводач/организатор, но основно да си почина  Laughing Разсипахме се от плаж  Embarassed Вече от седмица съм тук, но още не мога да вляза в крак с нещата, съвсем друг свят беше там..
Мони ходи вече редовно на плуване, малко ми обърква плановете за деня, но няма как, налага се аз да я водя и връщам обратно на градина.
Да ви кажа за успокоение, много голяма промяна има при Маги откакто тръгна на градина, просто спря с тръшканиците, много по-разумна е и приема обясненията без крясъци. В предвид че беше голяма глезанка, едната седмица само с баща й се е отразила много добре.

Общи условия

Активация на акаунт