Отговори
# 510
  • Sofia
Деси, напълни ми душата  Hug последното изречение особено е един път  Joy  Heart Eyes

# 511
Здравейте не може само в клюкарнка да ви следя,среч в ФБ-А кат оказах ФБ искате ли  там да си направиме групичканаша си.От другата отчетна направиха и само ние си пишеме там.Нещо като форума.АЗ не пиша но ви следа поне веднъж седмично,тук щото не ми се пише.Едно ми е  Cry smile3518 което не е от времето,имам си семейни драми,с който в момента не искам да ви радвалям седмицата,по нататък ще кажа ако имам сили.Само ще кажа обичайте се,не се ядосвайте за глупости,недейте да се карате на тези който не са виновни.ЖИвотът е кратък но суров и тежък  и един даден момент идва онази лошата с косата  и отнема всичко за миг. Cry
Желая ви от сърце лек ден и хубава седмица поне на вас

# 512
  • Остров Приятелство
Нямам какво да кажа, след думите на pipiole! Много е вярно това, което си казала и точно на мен това ми носи наслада тук при Вас!

mama rosi Какво се случва?! Как си, имаш ли нужда от рамо?

deata Много нежна душа си!

# 513
ПолиHug
Роси, как си? сподели ако ще ти стане по-леко  Hug

Нашето парти мина Simple Smile беше весело нищо, че нямаше много хора. Аз испих няколко чаши вина и искам да ви кажа, че на сутринта бях полумъртва! Нямам опит явно, забравя се  Joy Мъжо пак тръгва на няколко дълги полета и 6 дни ще сме самички пак  Confused

# 514
Да попитам - искам да помоля близка приятелка , която заминава за САЩ да ми донесе Kindle. Оказа се обаче, че двама нейни колеги също а я помолили и тя се притеснява да носи в ръчния багаж 3 броя. Та, какви са опциите , знаете ли ?

# 515
Днес - да почерпя за мое здраве:

Марис - невероятна сладурана си отглеждате  Hug

Роси - много прегръдки  Hug  Hug  Hug

Поли - идея нямам по въпроса  Simple Smile

Хубав ден!

# 516
  • Sofia
angie, Честито, бъди жива, здрава и обичана!

Поли, идея си нямам ..

Марис, невероятна е синеоката русокоса красавица!! пу-пу .. мисля, че и Съни ще се съгласи с мен на 100% Mr. Green

# 517
Поли, това ноутбуук нали беше? или нещо такова. според мен няма проблема ако не я хванат Simple Smile ако я хванат ще й вземат двата
но къде е Ния да каже  Naughty

п.с. благодаря ви за комплиментите!  Embarassed

Анджи, и тук да кажа - много здраве и много такива разходки като тези от това лято   Hug

# 518
Здравейте мацки.мойте кошмари или лоши дни свършиха,с края на тази седмица.Лошото което беше около мене беше че татко страдаше от най коварната болест на земята Рак.Той имаше Рак на пикочния  мехур.На 30-тия ми рожден ден точно го опериарха и аз бях при него държах му ръката когато излизаше от упойка.Беше ужасно.Затова никога не си правете предварително планове.аз 2 месеца по рано си резервирах заведение за този ден ама другу беше решил господ.Там бях 4 дена.От юни месец му се появиха расейки по лимфните възли който отиваха скоросно навсякъде.От август е от болница на болница.Въобще не се е прибирал в къщи.Към 29 .9 го оперираха 1 бъбрек щото пикаеше кръв беше му запушен и му сложиха стенд,те искаха и другия като се оправи,но след като излезе от реанимация не беше съшия човек.Не беше ял 1 месец нищо само вода и лимон със захар.Свалидоста кг и на 11.10 най тежкия за мене ден той си замина от този свят с усмивка Sad newsm45 Flowers Rose Flowers RoseВчера го изпратихме до последния му път.Опитах се да бъда като него,когато го болеше нещо той го посрещаше с голяма усмивка упитах да бъда твърда и да не плача защото той така би искал.Уви  Cryне успях.А майка за малко да загубя й нея,но за щастие всичко е наред с нея.Днес когато видях децата си от 7 дена не виждала се отпуснах и припаднах.Чак вечерта в 20 часа се събудих и сега съм като парцал.За щастие си мисля че утре с изгрева на слънцето ще дойде и домойта улица слънце и всичко ще е ок.Малко подробно го обесних,но нали искахте да ми олекне и сега се чувствам като преродена.
благодаряви че ви има и ви обичам

# 519
Роси, приеми най-искрените ми съболезнования Flowers Rose

# 520
  • Sofia
Роси, миличка, прегръщам те... На по-хубаво място е отишъл човека  Cry

# 521
Роси, щастлив си е отишъл, лека му пръст,  защото е видял, колко много го обичаш ! Прегръдки и гледай очите на децата си, за да забравиш по-бързо кошмарните картини  Hug

# 522
  • Sofia
Роси,  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 523
# 524
Роси, мила  Hug  Hug  Hug отишъл е на по-добро место, сигурна съм!!!

Общи условия

Активация на акаунт