Мариско, на 10 месеца Кри вършеше всичко в гърнето, на 1 година категорично отказа и изобщо не я насилвам - когато-тогава
имаше много хубаво украсени вили. Ади събра много бонбони и после бързаше да се прибира, че и той да дава.
но утре ще ходим на морето да видим дали водата е още топла. Интересно как изведнъж изстива както беше 30 и не знам си колко градуса. а ще си идваме, зашото трябвало ски да се кара
все си мисля, че Ния не спи от зъби, понякога реве през нощта, друг път като я взема при мен и си заспива веднага...Има огромна разлика между нея и Ади, не е такава зла и упорита както беше той
много е общителна и все да е с нас, до нас, да не изпусне нищо

0878 18 05 96, Оля/ olyamileva@gmail.com. И да напомня отново, че мнооого ви оУуубичам, да си знаете, хех.
, няма какво да говоря.
. Ради, благодаря, че ме сръка онзи ден, 

А междувременно беше попитал дали няма да се отопли стаята за непушачи, това, че сме непушачи, не значело, че трябва да мрем..
При което аз - ми те няма да дойдат, той - как така, аз - ми не знам, я виж кое време стана и ме напуши смеха...

- 8 кукли Уинкс - иска ги всички ...и сега всички дядо коледовци, при нас, при бабите...имен ден....всичко е уредено.
Препоръчани теми