Жената лъв - 48

• 18 630
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Еха още едно наборче  Simple Smile

Разкажи за себе си нещо? Виждала съм те в темата за Варна, от Варна ли си?

# 76
Минавам да се поФала  Crazy
Бях си заплюла един крем от аптеката . Днес отидох да  го взема и ми дадоха подарък от същата серия -почистващ гел.
Колко малко му трябва на човек да се почуства добре  Hug

Ето я серията/за принцеси е  Laughing/
http://physiogel.bg/physiogel/

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 14:36 от Жу

# 77
Жу, браво със здраве да си се мацотиш  Hug Ще разгледам сайта интересни неща виждам. Иначе съм си купувала преди много време нещо от тях ама не си спомням вече какво.

Аз малко четох книга и дремнах 30-тина минути и сега съм гладна като вълк  eat и замаяна  smile3538

Смятах да обикалям по центъра да видя, дали няма да си харесам някоя др чанта, ама ме мързи  ooooh!

# 78
Каква банда заформихме набор '77, не е истина.

Звезди в очите  Hug добре дошла!

Къщата ми е чиста, обядвахме, дребната ако поспи сега грешка няма да има. Някой реши да прави ремонт баш тия дни и имам чувството, че блока ще падне, а ремонта е в съседния вход. Сега ако се разтропат пак след 16ч. джуджи със сигурност няма да заспи.

Реа, прати мъжа ти за подаръка. Аз току що казах на моя, че нещЪ цветя за 8 ми март, искам или нищо или нещо интересно, запомнящо и изненада най-вече, но без цветя.

Жу, честито ти кремче.

Аз май съм споделяла с вас, ама да си кажа де, мечтата ми беше да си имаме отделна спалня и да не си оправям леглото  Blush Е, вече имам отделна спалня и не си оправям леглото. За това и вълненията около шалте и завивки ми е леко далечно.

Искам да се изкъпя и да се пооправя малко, ни нокти съм поглеждала, ни вежди, ни... нищо. Дойде и моето време. Мислех да гладя, но ще го оставя за утре. Аман от домакинстване.

# 79
Реа, прати мъжа ти за подаръка.

ЦЪ ще си ида сама, не бих си причинила това  да го оставя той да ми избира чанта Laughing

# 80
Рейче,приятно ` щъкане` за чанте.Макар,че имам чувството,че ще се прибереш с нещо друго  Joy
Хаяси,и аз така бих казала....не съм по китките.Просто искам да се изненадам,но рядко ми се случва  Tired

Стискате ли палци  Crazy Mr. Green

# 81
Жу, не, по-вероятно да се прибере и с чантето, и с нещо друго. Ти кажи сега за какво стискаме/

Рейчо, ми какво да правя  Embarassed като не сУм дизайнер и ми трябва много време и проби докато ми се избистри идеята. Тя ми се появява в главата ама като не мога всичко да изкупя наведнъж, за да я реализирам?

Пол къде е днеска, нещо сякаш е писала малко. Thinking

Бенджи, ти за шалтето ми думаш... пък аз все те питам за работата ама ти явно не си ми видяла поста. Както и да е де - дано всичко да се нарежда по план.

А! Нов звяр е дошъл в прайда. Звезди в очите... добре дошла.

А Жу, бе щях да те питам сега вие с Васко къде сте, че ви обърках спатиите вече? В Пловдив?

# 82
Охо Стеф, здрасти. Hug

Днес няма да си купувам нищо, щото ме мързи да се облизма и да излизам, само на фитнес ще ида.

Сега го мъча тоя ларедут да го разбера, ама не става.  33uu
Иначе в спортдирект веднага се ориентирах и сайта работи бързо, не като ларедут бббаааавввввннноооо.  Crossing Arms

# 83
  • Пловдив
Стеф, ми нищо, кво да става с раб. Говорих с шефа на 28.02, до нач. на април съм /еее то си ме устройва де/, но още не се знае как ще оформят съкращението /стискайте палци да е в моя полза/
След това не съм била на бач. /на 1 и 2.03/ - нали се разболяхме, а после дойдоха почивните дни..та чак в понеделник съм на бач...Това е.

Добре дошла, Звезди в очитеHug

# 84
Мерси Grinning,да във Варна живея.
Ами какво да кажа-3 годишно майчинство,не по собствена воля,т..е ако имаше вариант за дечко,бих се върнала рано,рано на работа/седенето вкъщи не е за мен и никога не ми е било мечта Crazy/Детегледачка -не,не е за мен NaughtyС 2 думи-работи ми се SunglassesИ вече предстои надявам се,детето тръгна на градина и се оглеждам вече,нещо по специалността Peace
Иначе какво друго newsm78-непрекъснато имам някаква цел пред себе си,без цел не мога да живея Crazy CrazyСъщо и планове,непрекъснато планирам Rolling EyesИ вие ли сте така?С това побърквам околните разбира се,но и в повечето случаи ги постигам Thinking
Това ми идва наум сега Simple Smile
а вие за какво си говорите тук? Blush

# 85
Реа, ти пък да ти избира, не си ме разбрала. Действа се така, избираш, запазваш, казваш на продавачката, че ще пратиш един мъж с пари да ти я плати и вземе и готово.

Жу, стискаме, ама пък ти кога ще кажеш де? Затрудних го моя мъж нещо, много се зачуди какво да е. Първото нещо, което му дойде на ум е бутилка любим бърбън (ма ша излезе, че съм пияница) Joy обаче и на това ще се зарадвам повече отколкото на китка.

Звезди в очите, да ти кажа честно говорим си всичко, за почти 50 теми изписахме всичко свързано с ЛЪВ ството и минахме на общи приказки  Joy Но както виждаш бива ни в това Joy
Аз ще те питам нещо, защо не детегледачка, какво им има? Аз понеже съм другата крайност та ми е любопитно. Мойто дете го оставих на детегледачка на 1,3г. и не искам да я пускам на градина, предпочитам жената да ми я гледа. Та за това любопитствам.

# 86
Аз ще те питам нещо, защо не детегледачка, какво им има? Аз понеже съм другата крайност та ми е любопитно. Мойто дете го оставих на детегледачка на 1,3г. и не искам да я пускам на градина, предпочитам жената да ми я гледа. Та за това любопитствам.

ааа нищо конкретно,просто лично усещане за нещата PeaceТака, с децата да си играе,малко са на брой,частна градина е,добре ги гледат,щастлив е,доволна съм,спокойна съм.

# 87

ааа нищо конкретно,просто лично усещане за нещата PeaceТака, с децата да си играе,малко са на брой,частна градина е,добре ги гледат,щастлив е,доволна съм,спокойна съм.

Това е най-важното, да сте спокойни. Аз съм така спокойна, когато джуджето е с бавачката. Живея в квартала от 27г. и много хора познавам, децата ни са почти на една и съща възраст и комапния не й липсва. Пазя мястото в ДГ, но като знам, че не ги извеждат цяла зима навън, а с бавачката не пропускат. Друго си е вкъщи. За мен де, не ме разбирай погрешно, просто споделям.

# 88
Ето ме и мен.  Hug
Наредихме паркета, ама магазина беше затворен и не можахме да вземем первази да сложим и тях. Аз не се втелясвах много с напасването в другата стая, ама там нюансите са близки и не си личи толкова. На този контраста е по-голям и седи грозно като не е напаснат. Пък аз искам да ми е хубаво.  Crazy
Гледам говорите за шалтета за спалня. Ние към момента слагаме отгоре едно мекичко голямо одеяло. Естествено с лъв отгоре.  Mr. Green
Като сложим первазите ще  снимам паркета и "лъвчо" и ще ви ги покажа.  Peace
Ние днес следобед ходихме на разходка в Южния парк. Взехме на зайо тоалетна, харесахме му по-голяма къщичка, за да сменим неговата като го направим софиянец и милото си хареса аквариум за неговите риби от един магазин.  Party

# 89

Наредихме паркета, ама магазина беше затворен и не можахме да вземем первази да сложим и тях. Аз не се втелясвах много с напасването в другата стая, ама там нюансите са близки и не си личи толкова. На този контраста е по-голям и седи грозно като не е напаснат. Пък аз искам да ми е хубаво.  CrazyГледам говорите за шалтета за спалня. Ние към момента слагаме отгоре едно мекичко голямо одеяло. Естествено с лъв отгореMr. Green

Типично по лъвски. И аз така искам всичко да е изпипано, напоследък правя компромиси, но само с неща, закоито нямаме пари, за сега. Ремонта го изпипаха, само за мебели няма кинти, но ще дойде ден да има  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт