Жената лъв - 48

• 18 679
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
# 618
Ида, ида!

Добър ден  Hug Hug Hug

Нали ме намаше вчера и сега зор, зор. Баси откачих.

Не сме скайпили до късно, окапахме една по една към 23-23.30ч.

Реа, как е МиСо?

Ай оставям ви, че много работа ме чака още.

# 619
ОООхооо Хаясче, само теб не те е отвял южният вятър  Laughing

МиСо е добре, кашля лошо, днес ще го водя на лекар в 16ч. ще видим какво ще каже лекарката.

Някой да ми даде съвет за:

1. С какво да си изпера лакътника на дивана?

2. Как да сготвя сурова наденица?

# 620
2. с боб!

# 621
Нат, имам още една чинийка с боб от оня ден  Laughing

Да ви кажа майняма да готвя, мъжа ми замина командиворка, тъй, че ще ги опеа в една така колкото да не се развалят и ще си пируваме с децата който квото иска. Може пица да си поръчаме или китайско......

# 622
Реа, за 1 - опитай с обезмаслител Меглио, но не пръскай директно , а на някакво парче плат или с четка изтъркай. Зависи, разбира се от цвета на дамаскта и колко точно е захабено. Абе в един съседен подфорум нямаше ли една тема за домашно приготвени препарати за почистване, защо не погледнеш там? newsm78

# 623
Гери , не бих пробала с домашно правени препарати, квато съм в ръцете ще вземе нещо да гръмне и да направя дивана на пух и прах.....но ще проверя в магазините за Меглио. Дивана ми е нов и до сега не ми се е налагало да му чустя единственият лакътник Laughing Възглавниците са ледни, свалям пера и после пак ги слагам на мястото им  Peace

След малко ще излезем с Мишо да се поразходим  Simple Smile

В неделя правих две дози пудингови мъфини и тя си взе за у-ще. Децата много са ги харесали и едно момиченце и едно момченце искат рецептата  Flutter

# 624

Ехооу....Ей мЪ на.....

Малеее кЪв дъжд ме пра днес.... Mr. Green....Върнах се благополучно в къщи,но мокра..И се бухнах в банята.....Пуснах пералнята да пере ,за довечера сме на принцеси с кашкавал,айрян и мляко с ориз за десерт......Толкоз.....
И.....ба си мокрото време....Добре поне,че не е студено ще съвсем щях да откача....

# 625
Мастерче, сигурно дъжда е бил като летен........

Прибрахме се.
Взех К. от у-ще с главоболие, сега спи, дано като се събуди всичко да е отминало  Praynig
М. водих на лекар, кашлица незнам си кво......от понеделник е на у-ще и аз на работа. Дадоха ми болнични вклю и събота. Не съм си взимала болнични от операцията ми и ми е мн странно и сега кво? Ще ми режат от заплатата и кво др?  newsm78

Направих зелена салата с краставици, пресен лук, репички, яйца и синьо сирене и нямам търпение да я метна, ама чакам спящите да се събудат.
За първи път взех равиоли с шунка и ще ги пробам, нищо , че карначетата се пекат, те са за утре  Wink

Ко правихте цял ден беееее, то хубаво, хубаво време ама все по улиците е уморително да се митка  Laughing

# 626
# 627
  • София
А, тук времето беше кофти днес. И мен ме валя дъжд като Мастерчето.
Аз бях на маникюр, ескортирах детето насам-натам, ходих да свърша някои неща и ей сега се прибрахме.
Рейчо, какво се оказа с книгите? Чела ли си ги или не? Аз обичам да си препрочитам Агата Кристи, а откакто ме хвана склерозата, много удобно забравям за какво се разказва в романите  Mr. Green.

# 628
кво бре!  Hug Hug Hug Hug

.... а откакто ме хвана склерозата, много удобно забравям за какво се разказва в романите  Mr. Green.
Хаха......аЙ да не идвам...да видиш ти една склероза.... Twisted Evil

Blush Hug Heart Eyes

# 629
Ахой, момичета! Днес не можах много да се разпиша, че доста работа се посъбра в офиса.
Сега си харесах едно блузе.....   Heart Eyes мноооого го искам значи  Mr. Green

Мастерче, къде го намери тоя дъжд???

Рейски, аз се чудя що ми е смешно цял ден, пък ти си ни гъделичкала тука  Mr. Green Дани М и К се оправят бързо Hug

Вени, завид за маникюра..покажи снимчица  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт