Ето вече се стопли, яхваме количките и навън.

И ние до скоро не можехме да си задържаме главата изправена, от една седмица вече успява. То си е много индивидуално. Баткото по това време вече се обръщаше, а девойката няма такива намерения все още. Ама и това ще стане.
Аз да споделя, за тези които имаха проблем с пропускането на памперсите. Вече една седмица ползвам Хъджис и всичко е наред. Само един път ми пропусна. За сега ще продължа с тях.

И ние от днес сме със сополки.
След малко ще я заведа при ЛЛ, за да я прегледа, че нали следват почивни дни да видим как е положението. Смятам, че я хванах съвсем в началото, ама ще видим. Нали виждам колко бързо може да се усложнят нещата.Добра, как мина тържеството?
ANGYA, Josepha стискам палци по- бързо и леко да се оправят вашите мъници.
Ей това с гъбичките и мен ме изуми. Мислех, че само големите страдат от такива неща.7/8, ами само така. То идиоти всякакви. Аз като чуя някой да казва, защо съм влязла с количката и направо побеснявам. Ами няма да си оставя детето навън само...
, а другата каза след 6 -я месец. Та исках да ви питам вие как мислите да постъпите?
. Имаше да си чакааааам още 1 година...
)

За съжаление никой не се замисля колко бързо се краде дете и колко скъпо струва то примерно в гърция . Не знам дали сте чували случая - за приятелка на моя позната става въпрос - играят си в парка, майката тръгва да тича подир голямото дете - връща се и бебето го няма - още не са го намерили