Добра, честито ви зъбче!!!
Мами , на вас спряха ли ви коликите?Аз мисля тези дни да спра Лефакса..
Днес бяхме на разходка на Панчаревското езеро , беше много приятно ..дават го мнооооого топло да става , ще се скъсаме от разходки !

и мама днес звучи по-ведро 
за половин-един час. Коцето още спи в количката
Както Добра каза по-добре да идеш на преглед и д аняма нищо отколкото да има нещо, което може да се влоши.
и то хубаво че аз му казах да погледне, че му се бели м/у пръстчетата. Някой д аима идея от какво може са сме ги хванали
Ей заради такива психясват майките, защото не знаят на кого да вярват!
Понеже сме със слинга и е топло в него, не обличаме космонавт- боди, гащеризонче, суитчер, памучна шапчица и плетени панталонки- но само в по-студените дни, когато е било около нулата.
Айде в класацията сега 
... пак цяло като космонавт, с копчета само отпред и много лесно се облича. Беше намалено в Mothercare на 35 лв. А пак си е дебеличко, тип поларено. Беше последно от 3 до 6 м. И бях много доволна 
,
Много добре се получи 
Аз нямаше и да го забележа, съвсем леко се е показало, но онзи ден като му вземаха кръв, тази некадърница така го измъчи, че детето се захласна от рев и аз случайно го видях. Иначе семейната ни политика е да не го оставяме и за миг да плаче, та нямаше да го видя.

Добре че не си изчакала 2-3 седмици като е казала лекарката ами си го завела. Горкичкия, много е гадно като немогат да си кажат какво им е ... Дано бързо да му мине и да не стигате до по-сериозно лечение. 
много неприятно. Може от претоляне ли знам ли, от потните крака. Дано бързо да му минат... 
и за всички болнички. Бързо оправяне, че идва хубавото време и трябва дс е излиза 
Знам ли ... а иначе другата количка, която ползвам, когато излизам с колата или при майка ми я ползвам с кошчето за кола. Засега е добре, но с темповете, с които растем съвсем скоро ще ни стане късо и тясно и тогава незнам. Има си и зимен кош, но пък него немога да го побера в колата ми и никаква работа не ми върши. Надявам се скоро да се позатопли трайно и по-сериозно и да я монтирам направо като лятна количка, защото пак има напълно легнало положение...