Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 206
  • 381
  •   1
Отговори
# 225
Единственото което не харесвам у Салих е това нестихващо желание да си отмъсти на Фикрет и Чушкун , и  Хасан  е същият ,когато Бахар научи за това едва ли ще и стане много приятно , Али искаше точно това да и каже , но на нея не и се слушаше , е нищо , има достатъчно време , рано или късно ще научи , но е малко нагло от страна на Салих , като е тръгнал да отмъщава на това семейство , да продължава да се обяснява в любов на Бахар , като че вижда някакво бъдеще за тях двамата , да се беше отказал от отмъщението , хубаво , тогава ще го разбера , а той хем ще им отмъщава , хем цяла нощ ще стои пред болницата в която лежи смъртният му враг , за да помогне на сестра му , противоречието е ясно , но въпреки това , как да осъдиш "добрия" , макар че не може да се каже  че е чак толкова добър колкото изглежда .
А Али , този човек , вече ясно си пролича че е болен , дори олтар е направил със снимката на Бахар най- отгоре , свещи  и пали даже , човекът не е добре просто , това неговото не е любов , а неудовлетворение от живота като цяло , явно това го е насъбирал в себе си още от дете ,  Салих  е прекалявал с грижите , никога не е оставял нито Али нито Конджагюл да се сблъскат сами с трудностите в живота , Конджагюл беше страшно наивна и неопитна , като държана под похлупак през целия си живот , а Али въпреки че стана адвокат , до края на живота си ще трябва да е  длъжен на брат си , Салих не се държи като брат с него а като баща , и като му каже "Малкия " , самият  Салих не приема Али като голям и самостоятелен човек който има право на собствено мнение  , човек който иска да върви напред и да се развива , няма нищо лошо в това нали , както няма нищо лошо и че се е влюбил , човек не избира в кой да се влюби или не , да не е лесно да кажеш не на сърцето си , Али се побърка , жалко за него , той трябва да е "лошият " във филма но е по-скоро жалък , някакси не му е там мястото , с брат като Салих , Али  ще си остане такъв , дори ще стане още по-лош  ,  Али има  по-разкрепостени  разбирания за живота , всъщност това го прави успешен адвокат , който може да отърве дори убиец от затвора , за да успееш в тази професия , трябва да имаш и малко лошотия  в кръвта , на него определо повече му приляга да е адвокат отколкото на Бахар или Мелтем , добричките и принципните , които биха загубили дело нарочно , само защото знаят че клиента им е виновен , и какво да не би да се станали адвокати с условие да защитават само невинните , аз поне не искам такъв адвокат който ще ме предаде , и няма да е на моя страна и да направи всичко възможно да ми помогне независимо дали съм виновна или не , Бахар отказа да защитава Чушкун , нали така , що за адвокат е тя , определено не и безпристрастен . В такъв случай защо Али да не откаже да защитава Хасан , и защо Салих не може да приеме че Али не желае да си отмъсти като него , защо Салих не може да приеме че Али не желае да се замесва в това , ами като не желае ти защо го караш насила ,  Али беше този който го спря да не убие Чушкун първия път  , но това не е важно , защото на всички ни в очите стои факта че изпитва грешни чувства към жената на брат си , всеки случай Али няма да е този който ще тръгне да размахва пистолети насам натам , да стреля по-хората , смятайки че е правото си защото без отмъщение не може да се живее в този живот , просто няма как , Никой в този филм не е само добър или само лош , всеки иска да обича и да бъде обичан , някой се борят за любовта си по-всякакъв начин и с цената на всичко , други не защото са я получили на готово , но пък се бият в гърдите че могат да се откажат от нея на мига  и обикновенно така и правят , често пъти това е разликата между "добрия" и "лошия" герой , лошия никоа няма да се откаже от любовта си , добрия хиляди пъти ще го прави и винаги ще му бъде прощавано , защото неговата любов е споделена , защото е обичан и това че се е отказал винаги има ефекта на издигане в очите на околните който е трудно разбираем в днешно време това не се котира особенно добре .

# 226
Привет на всички Hug
Не бях гледала филма 3 дни,но си наваксах Mr. Green
Ринка  Hugблагодаря за снимките и сериите  bouquet
 danita958 Hugстрахотни снимки,благодаря   bouquet
didanka73 Hug благодаря за клипчето  bouquet
И така след като приключих с благодарностите,да мина към сериите Grinning
Бахар постъпи грешно ,като обвини Хасан,но я разбирам,все пак там лежеше брат и,и се бореше с живота си.В такъв момент човек е способен на всичко,но както са казали хората ,истината излиза винаги.
Колко и жалко да е ,но Фикрет,ще трябва да живее с вината ,че е стрелял по собствения си син,и е единствения виновник,за това,че не може и глътка въздух да си поеме.Не знам само с какви очи иска и Белгин да му прости,що за човек трябва да си,за да не изпитваш вина,че жената ти пострада и за малко не загуби живота си заради теб.Малко му е всичко на Фикрет,заслужава да гние в дъното на ада.
За Али не ми се и пише,не мога хич да го трая,много голям двуличник #2gunfireМелтем му го каза много хубаво,да се надявам,че Салих скоро време ще го свали на земята,така както свали и Бахар.
Радвам се ,че най-накрая Салих и Бахар се сдобриха,но докога ли newsm78Когато Бахар разбере,че Салих си отмъщава на Фикрет не вярвам да му прости,освен ако не разбере,че Фикрет е един подъл мъж,който е виновен за катастрофата на Белгин и най-вече не е неин баща.
И да не пропусна да кажа за Махир Joyмного са ми сладки с Дефне Joyа Махир определено ме забавлява много с неговите реакций Joy

# 227
Как така Бахар постъпила грешно , напротив грешката и беше че се отказа от обвинението заради сръдните на Салих , Хасан е този който е нахълтал с пистолет при Фикрет търсейки саморазправа , след това и  двата пистолета стреляха почти едновременно, а това че този на Хасан не оцели някого е само и единствено въпрос на щастлива случайност , Фикрет можеше да каже че е натиснал спусака защото е помислил че Хасан ще стреля по Чушкун , опитал се е да защити синът си , тогава пак ли щяхме него да обвиняваме за станалото , по-голямата вина има Хасан , защо като е толкова морален и принципен , не отиде първо в полицията да им разкаже че катастрофата не е била случайна и той е бил истинската цел , а вместо това хукна с пистолета си да сее справедливост ,
Значи Фикрет трябва да бъде наказан ,само  защото в суматохата е натиснал спусака без да го е искал , а Хасан който умишлено е отишъл да търси саморазправа не бива да си понесе вината  , защото той бил в правото си , разбира се , на това му се казва справедливост , затова накрая само трупове ще останат зад всички отмъщаващи , нищо друго , и Хасан ще изгуби Белгин  , и Салих ще изгуби Бахар ,но пък отмъщението ще просъществува вовеки . А пък докато продължават да крият истината един от друг , уж защото много ги е грижа другия да не страда , няма и да са щастливи , визирам Салих , който като мишка се кри , да не го види Бахар случайно и да го пита каква работа има той във фирмата на баща и , а колко много я обича наистина .

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 16:40 от Seleya

# 228
# 229
Ех,момичета,благодаря ви за епизодите и снимките Hug  bouquetизгубена съм без вас Simple Smileнапредвам упорито,само един епизод ми остана да догледам CrazyСимпатизирам на Хасан и ме радват миговете които прекарват заедно с Белгин,но....всички мъже в този филм са ужасно първични и ми иде да им обърша по един шамар....груби са,заслепени,безпардонни,всеки потънал в собствените си мисли и разбирания...като коне с капаци.....Изключение прави само Махир,той е най-разумен,спокоен...много са забавни с Дефне-като анимационни герои са  Heart Eyesтя ми е любимката в целия филм сред всички тези манипулации,отмъщения,тайни и подлости...такава свежест внася това момиче Heart Eyesтолкова е жизнерадостна и добронамерена..дори й завиждам Simple SmileДжошкун все по вече ми допада след"трансформацията си",поучил се е ,смирил се е ...би трябвало всички да последват неговия пример.Тези хора се самоунищожават,вредят предимно на себе си,страдат от собствените си импулси...за постъпките на Фикрет думи нямам,отдавна е минал всякакви граници,не знам какво още може да ни предложи....Хасан хем се направи на благороден свидетелствайки за Фикрет,хем си изля омразата...Салих хем ще си отмъщава на Ханоолу,хем се опитва да поддържа любов с една от тях...ама какво си въобразява,не може и двете неща...излишно драматизират...всеки прави нещо зад гърба на другия а после ходят да си се извиняват,отърват се от едни угризения и веднага започват да трупат нови с всяко следващо действие.Има много неща които не ми харесват в този филм,но...и това е интересно по някакъв начин и очаквам всеки епизод с нетърпение...

# 230
А пък сега  Салих като почне да харчи парите които получава от Хасан  , за да купува неща за дома и да помага на майка си , хептен ще я втасаме , според мен това са мръсни пари , защото са спечелени с цел да се разруши бизнеса и живота на друг  .
 Салих видя че Али е купил храна за дома и веднага ще побърза да го надмине и да купи нещо по-голямо , нали е по-добрият син , този който не бяга от дома , а си стои вкъщи да гледа мама , хубаво , пак ще се нагледаме на скандали между братята , Али поне си изкарва хляба с честен труд , Салих обаче , неговото е трудно да се определи какво е , нещо като наемник или  довереник на Хасан , който изпълнява някакви мътни бизнес планове с цел разоряване на общия им враг  и забогатяване явно изцяло за сметка на този враг , тоест за сметка на Фикрет и семейството му .
Хасан  доста ще спечели от тази сделка  , като се има впредвид че става думи за милиони и контрол над една инвестиция в която вече са хвърлени още повече средства ,  срамно е че Салих получи  само  трохите от погачата дето се казва , тлъста сделка си беше , чудя се само на Хасан защо не се задоволи само със съдружието , сигурно не е достатъчно голямо отмъщение ,а ще трябва да отнеме на Фикрет всичко  до последната риза за да се задоволи докрая .

# 231
Изгледах днешния епизод и бързам да споделя мнението си за поведението на Бахар . Малко се подразних , как се държа нагло с майка си . Според мен  тя няма право да търси сметка за живота , чувствата и поведението на Белгин . А пък да не говорим за избора който я кара да направи . Мисля , че Бахар е доста пораснало детенце за да се бърка в личния живот на мама и тати .

# 232
Изгледах днешния епизод и бързам да споделя мнението си за поведението на Бахар . Малко се подразних , как се държа нагло с майка си . Според мен  тя няма право да търси сметка за живота , чувствата и поведението на Белгин . А пък да не говорим за избора който я кара да направи . Мисля , че Бахар е доста пораснало детенце за да се бърка в личния живот на мама и тати .

А Белгин какво иска , да стовари вината на плещите на Бахар така ли , защото по-онова време когато Хасан си е заминал за Германия за да започне там нов живот и я е оставил бременна с Бахар  , Белгин нямала друг избор освен да се омъжи за Фикрет  , е що за тъпо и повърхностно обяснение ще е това , омъжих се само защото ме беше срам да бъда самотна майка и затова станах жена и то  точно на мъжа който цял живот съм ненавиждала , на най-добрия приятел на любимия ми ,
 но пък за сметка на това отгледах неговия син като свой , а той моята дъщеря като негова родна , отгоре на всичко всяка нощ преспивах при него мразейки го и мечтаейки си за друг , според мен  Бахар е права за всичко което и каза , лошото че като узнае за истинския си баща ще смени версията , и все пак нормално е за всяко дете независимо колко е пораснало или не е да иска майка му и баща му да са заедно , Белгин трябваше да предвиди това , сега всъщност и тя не знае защо страда толкова .Те двамата с Фикрет с годините са намерили все някакъв баланс в отношенията си , И Фикрет е прав че никога не му е бил даден шанс , заради това е направил гроба на Хасан , за да се опита да я накара да го забрави , и Белгин е права , такива са и чувствата , нищо не може да се направи в случая , нейните чувства излизат по-важни от неговите , нормално тя е била жертвата , но всъщност сама е станала жертва на собствените си комплекси и страхове , сега ли ще тръгне да се оправдава че заради децата е останала при Фикрет , точно сега след повече от двайсет годишен брак при който постоянно е повтаряла на мъжа си че не го обича , а обича Хасан , съжалявам но и тя има вина за това в какъв човек се е превърнал Фикрет , и сега като го изостави , невиждам какво хубаво би постигнала , ще го съсипе , защото той не лъже че я обича повече от всичко друго на света , никога няма да се откаже от любовта си , забележете  само , Фикрет се бори за любовта си , Хасан се отказва , примирява се , без да се е борил , и разбира се Хасан е добрия , Фикрет е лошия , и така и ще си остане до края

# 233
# 234
Малееее голяма каша ще става ooooh!дали ще се видят Салих и Фикрет...не си спомням но няма да гледам турския епизод напред ...така ми е супер напрегнато.... CrazyРинка,това ли беше днешния епизод,че аз още не съм в час?Ама щом няма коментари за страховитата среща значи не е минала....Съмнявам се Бахар да прости на Салих тези двойни игрички...дори на мен ми писна от тях ooooh!Меко казано си играят с огъня....Салих и Махир бяха чисти,честни и спокойни момчета а Хасан ги повлече в "подземния"си свят на отмъщение и подли далавери #Cussing outЗа първи път обаче се вслушах и съчувствах на Фикрет!Не съм си и помисляла какво може да се крие зад чудовището в което се е превърнал....какви страшни последствия може да има несподелената любов!А аз вярвам,че обича Белгин безкрайно!беше искрен и затрогващ,дори погледнах с други очи на него.Но на долния плъх Али НЕ ВЯРВАМ #2gunfireЗа миг се зарадвах за решението да се промени,за действията му,ноооо...погледът му си остана същия-злобен и лукав...Видяхте ли когато държеше снимката на Гонджагюл-изчака да влязат Салих и Махир и тогава взе да се прави че я гледа тъжно тъжно #Cussing outИ как така изведнъж мина на тяхна страна,дори се присъедини в групата на Хасан-ЗАЩО?Та той до вчера защитаваше Фикрет,помагаше на Бахар,щеше да й показва другото лице на Салих...ами той....той колко лица има....гнусна хлебарка #Cussing outУбедена съм,че се внедри за да им научи плановете и да ги предаде на Фикрет срещу солидно заплащане или висок пост във фирмата.....Очакват ни още много проблеми....дано поне Махир и Дефне се отдалечат от тия проклети машинации PraynigАма разбрахте ли....оказа се,че Дефне си падала по Салих Laughing Heart Eyesзяпнах от изненада...та аз специално я наблюдавах...не забелязах никакъв  интерес към него,нито поглед....ще се разровя пак назад в епизодите,много интересно ми стана.....

# 235
На този хранителен отпадък Али въобще не му вярвам.
До вчера казваше че един ден Бахар ще е негова а днес щял да бъде до семейството си ooooh!
Според мен Махир за сега не се е променил.Все още вярва че могат да си купят микробус и да бъдат отново шофьори.
А на Дефне не и ли стана ясно че Салих я възприема може би като сестра.Личеше си че е привлечена от него но той и каза и и показа че в неговия живот има место само за Бахар.

# 236
Хмммм , защо ми се стори че Салих въобще не одобри помощта на Али , тези двамата взаимно едвам се издържат вече , заради лъжата на Али , Салих ще изпадне в още по-големи проблеми с Бахар , но никой насила не го е карал да избяга от срещата с Фикрет , вярно е че Али не понася Салих , но и Салих също не понася Али , взаимно е ,
и това е защото Салих не би понесъл някой друг , особенно неблагодарният му малък брат да му казва кого и как да лъже , как да си отмъщава на Ханоолу , или пък  кого да обича и кого да мрази , ех , Али , Али на никого не можеш да угодиш ти май , каквото и да направиш , добро или лошо , пак ти ще си грешният , дето се казва по-добре си затваряй устата и мълчи иначе брат ти и да си невинен и да не си все ще те натупа от яд че си го изкарал лъжец и двуличник пред любимата му , което си е вярно поне засега и то напълно , но както и да е по-малкият винаги е виновен и винаги накрая си получава шамарите заради това .

Прави сте , че Али по природа е двуличен , но нима Салих пък изобщо не е , в отношенията си с  Бахар , Салих се държи точно по-такъв двуличен  начин , хем любов , хем отмъщение ,
и ще трябва пак да  обвиним  Али и за това , така ли , вече ми се струва че сценаристите започнаха да  използват образа на Али специално с такава цел , така че  да можем да оправдаем неморалното поведение на Салих , който сигурно скоро ще вземе да прогледне и ще се откаже от отмъщението , но пък тогава ще е късно вече .
И двамата братя много си приличат всъщност , само дето сценаристите са на страната на Салих и него ще издигнат а Али ще продължават да сриват докато вече нямат нужда повече от него и го разкарат от очите ни завинаги . Аз предлагам Али да замине при Мелтем , да и се извини и двамата да опитат да си дадат нов шанс за един  живот заедно , и една нова , този път споделена любов за която си струва да се бориш , не че за несподелената не си струва , но така казват хората и сигурно са прави щом го казват .

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 16:53 от Seleya

# 237
# 238
Ей , ама в днешния  епизод големи глупости ни се казаха и показаха , тази новата приятелка на Бахар , много ми хареса как  подхвана Салих , от шофьор ей така ли се става  изведнъж строителен предприемач , и живее в предградията а пък кара скъпа кола и се облича като богаташ , защото много му харесвал кварталът , аха , бедни но пък щастливи , а си имат и миална машина , малко лукс сред скромността , никак  не ми се връзва но така се пропагандира от екрана , както и да е , Хасан днес се прояви ужасно зле , на фона на желанието му да разори Фикрет и да остави покрай това толкова хора без работа , тази надута благотворителност , с която се е захванал е всъщност нищо повече от замазване на очите на зрителя , вижте ме колко съм добър и училище ще построя за бедните деца , но пък за сметка на това ще оставя родителите им които работят в строителната фирма на Фикрет без работа , след като го разоря най безкруполно , о да аз съм най-добрия .
Този път Фикрет  ми хареса , като мъж отиде и каза на Хасан , не закачай повече жена ми , а този Хасан , нали се беше отказъл от нея , сега защо пак ламти , стана ми антипатичен , хем се отказа , хем не е , а дали Белгин и Фикрет ще спят или няма да спят заедно , не виждам какво го бърка Хасан това , то си е тяхна работа ,  държи се като някой откачен ревнивец , той колко пъти се отказа от нея , няма право да се бърка сега , да си кисне по-цял ден в кафенето и да се самосажълява , такъв му бил късметът ,
Али също много добре си живее, неговият морал няма как да бъде подложен на съмнение , за грешни съвети на днешно време няма кой да те осъди , така или иначе Али нищо не губи , като хем е с Ханоолу , хем е и с брат си , адвокатчето си знае работата , аз поне не видях нищо подло в действията му , той си остава неутрален , онези които ще вземат крайното решение са Фикрет и Хасан , Али само ще им предложи варианти и за нападение и за отстъпление , такава е ролята на адвоката и така и трябва да е , така че Али винаги има как да си измие ръцете ако се наложи и то без никакви проблеми . За съжаление обаче Салих няма този лукс , защото неговият подпис стои върху документите , неговото име е пряко замесено в това , сега и да се отказва планът вече е задействан и няма връщане назад .

# 239

Общи условия

Активация на акаунт