А Али , този човек , вече ясно си пролича че е болен , дори олтар е направил със снимката на Бахар най- отгоре , свещи и пали даже , човекът не е добре просто , това неговото не е любов , а неудовлетворение от живота като цяло , явно това го е насъбирал в себе си още от дете , Салих е прекалявал с грижите , никога не е оставял нито Али нито Конджагюл да се сблъскат сами с трудностите в живота , Конджагюл беше страшно наивна и неопитна , като държана под похлупак през целия си живот , а Али въпреки че стана адвокат , до края на живота си ще трябва да е длъжен на брат си , Салих не се държи като брат с него а като баща , и като му каже "Малкия " , самият Салих не приема Али като голям и самостоятелен човек който има право на собствено мнение , човек който иска да върви напред и да се развива , няма нищо лошо в това нали , както няма нищо лошо и че се е влюбил , човек не избира в кой да се влюби или не , да не е лесно да кажеш не на сърцето си , Али се побърка , жалко за него , той трябва да е "лошият " във филма но е по-скоро жалък , някакси не му е там мястото , с брат като Салих , Али ще си остане такъв , дори ще стане още по-лош , Али има по-разкрепостени разбирания за живота , всъщност това го прави успешен адвокат , който може да отърве дори убиец от затвора , за да успееш в тази професия , трябва да имаш и малко лошотия в кръвта , на него определо повече му приляга да е адвокат отколкото на Бахар или Мелтем , добричките и принципните , които биха загубили дело нарочно , само защото знаят че клиента им е виновен , и какво да не би да се станали адвокати с условие да защитават само невинните , аз поне не искам такъв адвокат който ще ме предаде , и няма да е на моя страна и да направи всичко възможно да ми помогне независимо дали съм виновна или не , Бахар отказа да защитава Чушкун , нали така , що за адвокат е тя , определено не и безпристрастен . В такъв случай защо Али да не откаже да защитава Хасан , и защо Салих не може да приеме че Али не желае да си отмъсти като него , защо Салих не може да приеме че Али не желае да се замесва в това , ами като не желае ти защо го караш насила , Али беше този който го спря да не убие Чушкун първия път , но това не е важно , защото на всички ни в очите стои факта че изпитва грешни чувства към жената на брат си , всеки случай Али няма да е този който ще тръгне да размахва пистолети насам натам , да стреля по-хората , смятайки че е правото си защото без отмъщение не може да се живее в този живот , просто няма как , Никой в този филм не е само добър или само лош , всеки иска да обича и да бъде обичан , някой се борят за любовта си по-всякакъв начин и с цената на всичко , други не защото са я получили на готово , но пък се бият в гърдите че могат да се откажат от нея на мига и обикновенно така и правят , често пъти това е разликата между "добрия" и "лошия" герой , лошия никоа няма да се откаже от любовта си , добрия хиляди пъти ще го прави и винаги ще му бъде прощавано , защото неговата любов е споделена , защото е обичан и това че се е отказал винаги има ефекта на издигане в очите на околните който е трудно разбираем в днешно време това не се котира особенно добре .