Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 202
  • 381
  •   1
Отговори
# 240
37 eп. http://nitrobg.org/details.php?id=1748
това е основнит линк, от който взима Рина. Не знам защо не го посочва, при все че оттам тегли.
Хубаво е да се слагат линкове към всички възможни места, откъдето могат да се гледат сериите, още в първия постинг на темата. Тя е сложила само към своя си профил в youtube, при все че не го записва, а тегли или от мене, или от Елихан (които пък подаваме към нитрото) Ако не работи нитробг няколко дена, значи няма да има и серии в youtube  Laughing Малко коректност няма да е излишна.

Ето и няколко песнички от сериала:
Yasemin Göksu-Gel gönül
Kubat-Sen gideli
Halük Bilginer-Kara sevda[url]

# 241
37 eпизод :  http://www.youtube.com/watch?v=_ybMfNeIczQ

Няколко снимки зад кадър:

Дизилер, защо ли отново повдигаш въпроса за линковете, при положение, че преди повече от месец двамата изяснихме този въпрос? Явно не си спомняш нито моя отговор, нито твоя? Тогава ти обясних, че в началния пост на следващата тема ще бъдат публикувани всички възможни места за теглене и гледане онлайн, което не беше възможно при публикуването на първата тема. Както се знае, постовете във форума могат да се редактират само в период от 24 часа след публикуването им. И при най-голямо желание след това е невъзможно!

Мисля, че най-важно е филма да стигне до желаещите да го гледат!   newsm12

# 242
37 eпизод :  http://www.youtube.com/watch?v=_ybMfNeIczQ

Няколко снимки зад кадър:

Дизилер, защо ли отново повдигаш въпроса за линковете, при положение, че преди повече от месец двамата изяснихме този въпрос? Явно не си спомняш нито моя отговор, нито твоя? Тогава ти обясних, че в началния пост на следващата тема ще бъдат публикувани всички възможни места за теглене и гледане онлайн, което не беше възможно при публикуването на първата тема. Както се знае, постовете във форума могат да се редактират само в период от 24 часа след публикуването им. И при най-голямо желание след това е невъзможно!

Мисля, че най-важно е филма да стигне до желаещите да го гледат!   newsm12

Ринка, благодаря ти.

# 243
Благодаря за поредната порция удоволствие и на Ринка и на Дизилер Hug  bouquetСалихчо малко късно реши да се отказва, но е по -добре ,преди да е стигнал твърде далеч PeaceСамо,че Фикрет вече го познава и когато Бахар пак реши да го запознава с баща си отново ще има проблеми и няма да бъде приет радушно като зет в дома на Ханоолу #2gunfireа какъв прекрасен шанс имаха..но то филма щеше да свърши иначе....А на Али безочието му минава всякакви граници,дори рекордите поставени от самия него....как смее да държи сметка на Салих,че се отказва ...самият той реши да си отмъщава преди два дена...то това неговото дори не е и за отмъщение...не го разбирам тоя човек какви ги върти....Че и Хасан така лесно реши,че е късно за отмъщение,а нали точно той въвлече всички в това....Много се менят на акъл тези нашите мъже....Фекрет все по вече ми харесва,но и той е позакъснял със смирението и нежността....

# 244
което не беше възможно при публикуването на първата тема.

"което не беше възможно"? как ще да не е било възможно още с първия постинг? та нали още в първия постинг е сложен линк към Youtube, а при все, че това не  е първоизточника и ти слагаш линка към Youtube с ясното съзнание, че ще сваляш от нитробг, значи е на лице и линк към нитробг, тоест...  линка към първоизточника не се посочва, а директно линка към сайта, в който качваш ти. Другите не се споменават, при все, че са били известни. Та дори и във ВиБокс можеше да се провери. За мен това е въпрос на елементарна етика. Да не говорим, че думата "благодаря"... явно е чужда в случая.
Аз поне 10 теми съм правил към различни сериали и ОЩЕ В ПЪРВИЯ ПОСТИНГ съм слагал:
Сериите в lapache, сериите в Нитробг примерно... сериите във ВиБокс, сериите в youtube... проверявам навсякъде, където има, и слагам линкове към всичките, за да е удобно НА ВСИЧКИ. Кой както иска, торент или онлайн. Ти взимаш от нитробг, но не го споменаваш изобщо.
Дай възможност на хората, които не могат да гледат от youtube (например от Турция), да си го теглят като торент. Айде ВиБокс не го споменавам изобщо, макар че е можело да се провери.
Това не ме учудва, защото и в темите за други сериали съм се натъквал на подобно виждане за етичност. Rina и коректност... това е оксиморон. А за думата "благодаря"... да не говорим. Чудно какво ще стане, ако Нитрото спре пак за 5 месеца, както спря миналата година...

Мисля, че най-важно е филма да стигне до желаещите да го гледат!   newsm12
Да, точно това е важното... но как ще стане, след като умишлено не е сложен линк към основния сайт, който качва сериала от хората, които го ЗАПИСВАТ! А се качва само линк към твоя профил в youtube, при все , че и останалите са известни!
Няколко души тук сме били автори на теми и винаги в първия постинг пишем всички възможни линкове за сваляне, това най-малкото е ... като жест към хората, които хвърлят някакъв труд. Подобно неуважение и незачитане на чуждия труд... малко хора го правят. И авторът на тази тема е един от тях

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 23:36 от diziler

# 245
37 eп. http://nitrobg.org/details.php?id=1748
това е основнит линк, от който взима Рина. Не знам защо не го посочва, при все че оттам тегли.
Хубаво е да се слагат линкове към всички възможни места, откъдето могат да се гледат сериите, още в първия постинг на темата. Тя е сложила само към своя си профил в youtube, при все че не го записва, а тегли или от мене, или от Елихан (които пък подаваме към нитрото) Ако не работи нитробг няколко дена, значи няма да има и серии в youtube  Laughing Малко коректност няма да е излишна.

Ето и няколко песнички от сериала:
Yasemin Göksu-Gel gönül
Kubat-Sen gideli
Halük Bilginer-Kara sevda[url]

Уважаеми diziler,

Много ви моля ако имате въпроси към човека, който пуска темата, моля пишете на лични. Не превръщайте темата в поле за спор.

Този, който пуска темата решава сам, какви източници да покаже или  да не покаже а не ние които сме само участници, Много е грозно да отправяме упреци, към хора, които  отделят от свободното си време за нас. Когато нещо не е поместено, вие сте свободен да го пуснете във ваш пост без, каквито и да е упреци.

# 246
Много е грозно да отправяме упреци, към хора, които  отделят от свободното си време за нас.
ами да, така е... но кой отделя повече от свободното си време? този,който си играе да го записва от телевизията, да му реже после рекламите, да го компресира от 4 ГБ на 600 МВ примерно, и накрая да го качи в торент сайта... или този, който просто си го чопва директно готовото от торент сайта, без да го спомене даже. И в doxbg като качвах някои серии (а обработката на един епизод отнема минимум 2 часа време), директно после... метнати в youtube ...само с линка към youtube. И реакциите... "Ринка, благодаря ти, Ринка, златна си"... ако не си бяхме играли да записваме и обработваме,после и да качваме.. дали щеше да е златна Ринка? с чуждата пита е най-лесно. Едно "10х" да имаше... но къде ти.
И аз съм свалял много пъти от торент сайтове... но винаги още в първия постинг на темата веднага ги пиша като първи източник... ЕПИЗОДИТЕ В ЗАМУНДА, ЕПИЗОДИТЕ ВЪВ ВИБОКС (ако съм си го изтеглил наготово от Замунда и съм си го качил после във Вибокс). Въпрос на елементарна колегиалност

ок... бгхелп е права, няма и смисъл да се коментира повече тука. То човек не може да се промени от едно такова разискване . И в други теми е имало подобни прояви на същия потребител, така че... едва ли нещо ще се промени

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 16:29 от diziler

# 247
Много е грозно да отправяме упреци, към хора, които  отделят от свободното си време за нас.
ами да, така е... но кой отделя повече от свободното си време? този,който си играе да го записва от телевизията, да му реже после рекламите, да го компресира от 4 ГБ на 600 МВ примерно, и накрая да го качи в торент сайта... или този, който просто си го чопва директно готовото от торент сайта, без да го спомене даже. И в doxbg като качвах някои серии (а обработката на един епизод отнема минимум 2 часа време), директно после... метнати в youtube ...само с линка към youtube. И реакциите... "Ринка, благодаря ти, Ринка, златна си"... ако не си бяхме играли да записваме и обработваме,после и да качваме.. дали щеше да е златна Ринка? с чуждата пита е най-лесно. Едно "10х" да имаше... но къде ти.
И аз съм свалял много пъти от торент сайтове... но винаги още в първия постинг на темата веднага ги пиша като първи източник... ЕПИЗОДИТЕ В ЗАМУНДА, ЕПИЗОДИТЕ ВЪВ ВИБОКС (ако съм си го изтеглил наготово от Замунда и съм си го качил после във Вибокс). Въпрос на елементарна колегиалност
doh doh doh
Еми то много на ревност взе да лъха от постовете ти Joy
Нитрото и други качващи и записващи епизоди са си ги маркирали
и даже сляп вижда откъде са, което си е най-добрата реклама в случая.
А това не е ли помен с чужда пита за сметка на телевизиите или аз не ги разбирам нещата?! Laughing
Тази тема е много деликатна, затова като зрител предлагам кой каквито линкове
иска да си ги пуска сам и без излишни квалификации за този и онзи.
Зрителите пък да си ги гледат или дърпат където намерят за добре.
Не можеш да задължиш никого да ти прави реклама, ако той сам не пожелае!
В случая Рина ти е обяснила и продължава да ти се обяснява за причините, и дори не отказва
да го направи, но в новата тема, чийто автор е тя при това!
А ти продължаваш да бълваш обиди и квалификации. Shocked
Не ти ли е леееко неудобно от постовете ти?

# 248
38 епизод в :

nitroBG :    http://nitrobg.org/details.php?id=1759

V-box от elihancho1981 :   http://vbox7.com/collection:1361237

B-box  от  pav4et0 :   http://vbox7.com/collection:1366942

You tube:   http://www.youtube.com/watch?v=yUUesWu_gVY 

и още снимки: 

# 249
  • По света и в нас.
След днешният епизод,достигнах до извода ,че Али и  Бахар са си лика-прилика да се взимат и това е.Как можа Баха да обърне гръб на Салих когато отиде накрая в къщата и, и да го остави на кучетата на баща и да го бият.После сигурно ще се вайка и съжалява,но наистина нейната справедливост отиде на вятъра,защото не чу цялата история на Селих.А този Али толкова омразен мазник ,че няма накъде повече.Как само обясняваше на Салих,че не е знаел ,че Бахар ще идва във фирмата.може ли да си долен човек и така да постъпваш с брат си?

# 250
Али е като син на Фикрет,долно и подло същество.Да,Бахар не постъпи правилно като не позволи на Салих да и обясни всичко.Нали е честна и справедлива-защо тогава не каза на Салих за чувствата на Али към нея?Защо като подслушваше на вратата не остана да чуе до край.
Подразниха ме и майка и и приятелката и.Помоли ги да я оставят сама а те йок,трябвало да хапне малко ooooh!Тя малко дете ли е?Много се ядосах на днешната серия,все някой се бърка в живота на някого.

# 251
Мурат Хан снима филм в Холивуд , днес попаднах на статията , и веднага ми се прииска  да споделя .
Ако някой знае добре турски , ще го помоля когато може да я преведе на всички ни , статията не е много дълга , аз успях да си преведа горе долу , и дано да е вярно , разбира се не става дума за главна роля , но все пак се радвам за него .

Ето линк към статията : http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/17616252.asp?gid=381

Eто и малко повече информация за филма ,  в етап на продукция е , но вече си има и трейлър
, погледнете го внимателно може пък някъде и Мурат Хан да се появява в трейлъра , аз не забелязах , но може да съм пропуснала момента .

http://www.newfilmsint.com/FilmDetail.aspx?FilmID=133

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 16:37 от Seleya

# 252
По-последна информация филмът  " KARDELEN " , в който щяха да участват заедно Мурат Хан и Бегюм Биргюрен , за съжаление е стигнал само до нивото на завършен сценарий , след това не са се намерили спонсори които да финансират заснемането му и проектът е бил замразен , може би и заради това нищо не сме чули за този филм и то отдавна .
След снимките на холивудския трилър " Trophy " , където ако съм си превела правилно Мурат ще играе руски агент на име Иван , да не би да  са го взели заради странния акцент  newsm78 , незнам , за първи път чувам че турчин ще играе руснак  #Crazy, ама това всъщност няма чак толкова голямо  значение , след снимките  обаче Мурат  се връща в Истанбул и може би  само след няколко месеца отново ще можем да го гледаме в някой нов турски сериал , само се надявам този път да бъде някой доста по-успешен от последният , и да продължи поне два цели сезона и разбира се да няма ужасният край на " Цената на живота " , ще продължаваме да следим новините за него и ще видим .

# 253
Явно тлъста сума е зел Мурат ,щом отново се снима във филм .Мурат Хан обича да се пазари за високи цени , даже в Цената на живота е имал конфликт с продуцента точно заради това

# 254
Явно тлъста сума е зел Мурат ,щом отново се снима във филм .Мурат Хан обича да се пазари за високи цени , даже в Цената на живота е имал конфликт с продуцента точно заради това

Доколкото знам , конфликтът не е бил толкова за пари колкото защото  в един момент се е получило така че Мурат се е оказал с  два действащи договора в две различни телевизий по едно и също време ,става дума за сериалите "Hesaplaşma" със телевията TRT  и  "Ömre Bedel " със телевизия Fox , и заради това се е получил конфликт със продуцента на едната , доста сериозен май ,дори с размяна на удари даже , затова е обвинен че го е направил защото иска да печели колкото се може повече пари , явно първият му договор не е бил изтекъл още , а той е подписал друг с друга телевизия и това   е накарало вторите да се съобразяват с него , постъпил е малко непрофесионално ,но може би  се  е касаело за няколко месеца само и той не е искал да пропусне шанса си със Fox ,
Иначе парите от сериалите наистина са му много нужни на Мурат , за да може да се издържа и да продължи да се развива като актьор в Америка , нали ходи там всяка година за по три месеца поне , и не вярвам да вземе много пари за американския филм  , там никой не се интересува , каква звезда е Мурат Хан в турските сериали , там би било цяло чудо да получи главна роля   , може би ще трябва първо да си смени името на някое американско за целта , просто досега не
съм чула за човек с неговия произход да е станал голяма звезда в Америка ,
независимо от това колко талантлив актьор е или колко добре изглежда на екрана , биха му дали някоя второстепенна или третостепенна роля в някой филм , каквато е тази сега в "Trophy" ,но нищо повече, може да се каже че в турски сериал за много по кратко време ще изкара в пъти  повече пари отколтото  снимайки се в такива американски филми , но това си е неговата кариера и той си решава , всеки случай този филм е доста под нивото на Mutluluk , поне в кино отношение , а той уж искаше да задмине това ниво , засега обаче с нищо не показва че е на път да го постигне .

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 12:09 от Seleya

Общи условия

Активация на акаунт