Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 172
  • 381
  •   1
Отговори
# 255
Брееей,той Мурат нали беше много изтощен от снимките на "Цената на живота" и отиде в щатите да си почине,пък какво направи Rolling Eyesто има и такива хора дето си почиват с работа Heart EyesНо аз се радвам много за него,всички фенове му пожелахме такава възможност и е страхотно,че се случи толкова скоро!А и хонорара явно си го е бивал Money MoneyМного се смях на информацията на Йонито,че "обичал да се пазари" LaughingАми нека Moneyталантливо е момчето,учило е много и продължава да се учи!Малко актьори си позволяват да си подбират ангажиментите а той го прави и му се възхищавам за това!Върши си работата прекрасно а затова,че по средата на филма парите свършват,сценарият куца и претупват филма набързо или изобщо не го започват вина имат други хора.Страшно ме е яд на финансовите им неуредици,явно наистина има криза в турското кино и телевизия ConfusedТрудно ще се добере Мурат до главна роля в щатите,но и това е страхотно постижение като се има предвид,че доста американци не знаят къде се намира Турция....Но "нашият човек" ще им покаже Peace SunglassesРолята му ми е изключително интересна-щом ще е точно руски агент ,би трябвало и да говори на руски което никак не си го представям newsm78предполагам колко му е "странен"английския...а за руския не смея да си помисля LaughingНо този филм вече ще го видим!Нама начин!

# 256
Цитат
Доколкото знам , конфликтът не е бил толкова за пари колкото защото  в един момент се е получило така че Мурат се е оказал с  два действащи договора в две различни телевизий по едно и също време ,става дума за сериалите "Hesaplaşma" със телевията TRT  и  "Ömre Bedel " със телевизия Fox , и заради това се е получил конфликт със продуцента на едната , доста сериозен май ,дори с размяна на удари даже , затова е обвинен че го е направил защото иска да печели колкото се може повече пари , явно първият му договор не е бил изтекъл още , а той е подписал друг с друга телевизия и това   е накарало вторите да се съобразяват с него , постъпил е малко непрофесионално ,но може би  се  е касаело за няколко месеца само и той не е искал да пропусне шанса си със Fox ,
Странно,изключително сериозен проблем!Можели са да го съдят и от двете телевизии!Как не са му прекратили договорите когато са научили,заслужавал е огромни парични санкции най-малкото!Единственото обяснение за "опрощаването" им е ,че е бил прекалено нужен за "Цената на живота",не са имали достойна алтернатива за образа на Джесур Heart EyesТова говори прекрасно за таланта му но за профисионалната му и човешка етика меко казано зле!Законите в Турция се спазват доста по-стриктно от колкото при нас и ако това му се е разминало трябва поне да е останало като петно в биографията му.. и за в бъдеще продуцентите които ще работят с него да си имат едно наум и да го проверяват под лупа.Вярно е ,че всеки си гледа интереса,но ...Мурат е запознат с пълните процедури и закони в телевизията и киното по производството на филми и правните моменти.....все не ми се вярва на тази история....

# 257
* Bu sezon iki dizide birden başrol oynadınız. Ömre Bedel halen devam ediyor. Para kazanmak için mi iki iş birden kabul ettiniz?

- Bunlar acımasız yorumlar. İnsanlar para hırsım var sanıyor. Bazı yazarlar beni yerden yere vuruyor. Oysa alakası yok. TRT’nin Hesaplaşma dizisi bir yaz işi olarak geldi. Bu arada Fox’dan Eylül’de başlayacak bir dizi için teklif aldım. İkisiyle de anlaşma imzaladım. Ama TRT’nin mayıs sonu başlayacak işi temmuz ayını buldu. Fox da çekimlere erken başladı. Böylece işler birbiriyle çakıştı.

* Ömre Bedel dizisinin yönetmeni Nihat Durak’a yumruk attığınız doğru mu?

- Tartıştık. Yaşça benden o kadar büyük birine bırakın yumruğu, tokat bile atmam.

* Nihat Bey diziden de ayrıldı. Neydi bu ateşli tartışmanın sebebi?

- Çok detaya girmeyeceğim. Mizaçlarımız uyuşmadı. Sette genel bir gerginlik yaşanıyordu. Patlama anı bana denk geldi. Söz düellosu oldu ama fiziksel bir temas olmadı.

Това е част от интервюто в което Мурат Хан обяснява защо се е получило така с  въпросните два  договора  , както и за юмрукът или шамарът който е може би е имало от страна на продуцента или режисьора на "Цената на живота" заради станалото , според мен наистина се е касаело само за не повече от няколко  месеца и то през лятото , когато по-принцип не се снимат сериали , но щом си е заслужил шамар значи наистина е постъпил некоректно  в случая , както и да го обяснява за пред хората , явно е че все за нещо са се скарали и то сериозно за да стигне тази информация до пресата и журналистите дори да го разпитват.

Но това са вече много стари работи с които няма смисъл да се  занимаваме сега , дали  е било за пари или не , или неволна негова грешка , това само той си знае , но занапред със сигурност повече ще внимава, за да не се повтори същата неприятна ситуация отново , това е сигурно .

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 14:11 от Seleya

# 258
40 епизод: http://www.youtube.com/watch?v=iaNiRZc9sSk

във Vbox7: http://vbox7.com/collection:1361237

За желаещите да видят действието напред всички оригинални епизоди: 

http://www.ddizi.com/diziler/925/Vazgec-Gonlum

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:29 от rina-rina

# 259
има го също и тук http://nitrobg.org/details.php?id=1784
а на тази снимка е гозде от мечтатели,значи и тук се е появила аз лично не я харесвам много,но това показва че си играе много добре ролите
да попитам много ли ще се задържи в филма,пак ли ще създава проблеми

# 260
Аз в "Мечтатели"не съм я гледала тази актриса но тук ще изкара един кратък и тъжен брак без любов със Салих SadМалко на сила ще го оженят.....Тя по едно време лъжеше,че е бременна от него, но мръсотии няма да прави.На мен ми беше симпатична,съчувствах й,толкова усилия положи да спечели Салих,бяха заедно само веднъж след като той се напи...винаги беше тъжна....Ще се предаде накрая.....
Ама Бахар толкова да ме ядосва,чула не дочула,за втори път оставя Салих на кучетата на баща си...а той дори не ги отчита тези неща...за него тя е чиста,невинна,безгрешна....за мен пък не е такава.....да се събере с Али-да опита от неговата извратена "любов"...Като се разделиха Бахар и Салих,Али веднага стана културен и загрижен"бааатко,батенце,добре ли си батко"...след малко пък взе да го обижда и кълне че той опропастил живота на Бахар.....ненормалник #2gunfireКато змия пропълзява ту в тях си,ту в холдинга,ту в дома на Ханоолу...и той не е наясно какви ги върти,та аз ли....И Белгин ме ядоса-колко несериозно се отнесе към мъката на Бахар,а е наясно с любовта й към Салих,толкова й е споделяла....ама нееее,то няма по силна любов от нейната към Хасан,само тя заслужава съжаление и разбиране..тя дори си го каза,че не разбирали любовта като младите сега...демек младите нищо не разбират от любов.....утре ще им мине,няма да страдат цял живот като нея.....

# 261
Той пък и Хасан като че е много по-различен от Фикрет , само как заплаши  шефът на конкурентната фирма да се оттегли от търга, що за бизнесмени са това , останах без думи , а според мен Али е жертва на сценаристите , такова чудо като неговото просто няма , вече не се намира никаква логика в действията му  , освен ако нарочно иска да разори Ханоолу , за да може после да си предложи помощта на Фикрет и така да се добере до Бахар , всеки случай няма нищо общо с Гончагюл това му поведение , вече наближава момента за Фикрет да се оттегли от сериала , а не след дълго и Чушкун ще го последва , как са го замислили така този сериал , въобще не ги разбирам , постоянно ни сервират някакви недомислици  , личи си че сценарият е писан епизод след епизод , иначе нямаше да се изпада постоянно в подобни крайности , Бахар замина все едно на секундата , без дори и за момент да сме я видели да се е замислила дали пък да не каже на Салих че е бременна , тя и на техните не каза , та камо ли на него , много ги претупват така нещата , то бива бива , бързо развиващо се действие , но те пък и като не домислят какво правят  въобще не се получава добре , какво е това , каквото се каже в една сцена  във втората или още в следващия епизод се изпълнява , майката на Салих щяла да умре заради него , после припада и хайде сега всичко това ще  е разбира се по вина на Салих ,  и защо да не го сгодим за някоя още в следващия епизод , защото Панар дойде с нейното бебе изневиделица , за да ни каже че на Салих вече му било дошло времето да се жени , ама иначе ще е скучно някакси , е  големи бози показват понякога в тези сериали и това си е .

А да не забравя , думите на Махир да си звемат микробус на лизинг също се изпълниха , и двамата бизнесмени пак станаха шофьори , но много лошо впечатление ми направи как Салих си изпъди клиентите насред пътя както се казва , ако аз съм му клиент и ми направи такъв номер , бих го дала под съд , да не говорим че ще искам да му отнемът лиценза за превоз на пътници завинаги , представете си Вас да ви свалят така от рейса , не бихте ли се възмотили , такова нагло поведение , а после взе че и катастрофира даже от  мъка по Бахар, е то бива бива , ама такава недомислица не бях виждала , и после с този гипс се разтича след Бахар , браво на сценаристите хубаво си скалъпиха работата , нищо чудно че сериалът е изкарал само един сезон , и са го спряли в началото на втория , то просто не задържа интереса на зрителя , и е твърде предвидим , каквото кажат бъдете сигурни че в следващия епизод ще се случи и то непременно .

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:41 от Seleya

# 262
Ама безобразен егоизъм проявява Бахар #Cussing outизбяга без да изслуша Салих,без да подготви семейството си,въпреки,че те имаха нужда от нея точно в този момент дори и само като адвокат-а остави компанията под долното ръководство на "колегата"си Али....Тя може и да се мисли за ангел небесен когото Салих не заслужава,но как реши че не заслужава и баща да бъде,не уведоми дори родителите си,че са станали баба и дядо.....що за постъпки..... #Cussing out
А милата леля Емине.....ще я уморят женицата някой ден тия двамата...и пак си знаят тяхното-да се обвиняват и да се самобичуват..и до кога....до следващия скандал....А този счупен крак е едно от най- безсмислените неща които някога съм виждала на екран!Взе парите на пътниците си,изхвърли ги,изсили се и се заби като камикадзе в първата кола!Поне да бързаше за някъде,за някоя определена среща....що за измишльотина беше това....Уж бил много натрошен,претупаха дългия престой в болницата и операциите му,а как се тича с цял натрошен крак по летища и болници,че и на бой налита на Али.....да не говорим пък за "начина"по който прилежно са омотали тоя бинт върху крачола му от долу до горе ooooh!
А Хасан и Белгин нали се бяха отказали един от друг,какви са тия писма сега,защо разпалват мъката си така упорито и по график.....
Не разбрах и на какво отгоре Фикрет се довери на Али научавайки за машинациите на брат му и компания....дори през ум не му мина,че и Али е замесен.....айде моля ви се вече.....

# 263
# 264
попринцип няма лошо ,че се пазари и шамар да е имало то си е в негов стил нали е Мурат Хан.Много интересна личност.Не знам дали е имал проблеми във филмите ,но човека с е мафиот и му отива да играе такива роли.Даже Селих се доближава да самия актьор доста .Той иска комедия еми пожелавам му го .

# 265
Този сериал "Hesaplaşma " , наистина  е бил доста кратичък , само някакви си 13 епизода , и Мурат играе  полицай там  , отново убива , но този път е на страната на добрите , както изглежда ,попрегледах го отгоре отгоре , не е нещо особенно , защо се е захванал с него , незнам , ако на някой му се гледа , има го целият , само че непреведен тук :

http://www.ddizi.com/etiket/hesaplasma/sayfa-0

а това е трейлър към 1-ви епизод , за да добиете поне бегла представа за какво става дума §
http://www.youtube.com/watch?v=QXgvffFZYaA

# 266
Този сериал "Hesaplaşma " , наистина  е бил доста кратичък , само някакви си 13 епизода , и Мурат играе  полицай там  , отново убива , но този път е на страната на добрите , както изглежда ,попрегледах го отгоре отгоре , не е нещо особено , защо се е захванал с него , не знам , ако на някой му се гледа , има го целият , само че непреведен тук :

http://www.ddizi.com/etiket/hesaplasma/sayfa-0

а това е трейлър към 1-ви епизод , за да добиете поне бегла представа за какво става дума §
http://www.youtube.com/watch?v=QXgvffFZYaA
в трейлара на 1-вия епизод на този филм се долавя малка имитация на онзи другия полицейски дето сега върви по бтв в 17:00-"Опасни улици",аз понеже гледах само 1 вия от него епизод и направих някой сравнения

# 267
 Да,аз "Hesaplasma" пък съм го гледала подробно целия преди време и не ми са стори много "касов" newsm78Мурат не показва и половината от таланта си там.Участват и други актьори които сме гледали в сериали но никой не блести кой знае колко-чудна работа....пак е пресъхнал бюджета по средата на филма MoneyНакрая героя на Мурат го отвлякоха заедно с друга полицайка пък май така и не го намериха,само нея спасиха....абе оплескали са го както обикновено....А "Опасни улици " е по-нов филм така,че кой от кого е крал....не знам....Аз този новия не го гледам,хвърлих едно око и това беше,но ми се вижда доста по-качествен.

# 268
Цитат
попринцип няма лошо ,че се пазари и шамар да е имало то си е в негов стил нали е Мурат Хан.Много интересна личност.Не знам дали е имал проблеми във филмите ,но човека с е мафиот и му отива да играе такива роли.Даже Селих се доближава да самия актьор доста .Той иска комедия еми пожелавам му го .
Ама моля ти се,Yoni...как ще е мафиот милия Муратчо PeaceАз смятам,че и тази история е малко преувеличена,а камо ли това да му е "стил" ThinkingВъв всеки филм актьори се карат помежду си или с режисьори и сценаристи и са се побийвали даже...Турците са темпераментни като всички южни народи,но....Мурат изглежда кротък,разбран и интелигентен човек Heart Eyesе...сигурно е раздал и понесъл някой друг юмрук в по -буйните си години....сега предполагам,че си сключва договорите културно и не се цигани за хонорари като на пазара,а тази ситуация е някакво изключение с много неизвестни за нас обстоятелства.Можем само да се надяваме и да предполагаме,че прилича по-вече на Салих...със сигурност няма общо с Джесур.Да,оръжието доста добре стои в ръката му,може и да гледа страшно,става за мафиот ,но само с тридневна брада!Когато е гладко избръснат прилича на бебе Heart EyesИзкара няколко епизода така в "Изоставено сърце",но аз изобщо не можах да го възприема с подобна визия.Добре,че го "оправиха" WinkТова обаче е много лошо за кариерата му,вкарали са го в едно амплоа и хората свикват.....не виждам как ще се добере до мечтаната комедийна роля newsm78В новия си филм отново ще е лошо момче...но ние си го харесваме такъв,нали Heart Eyes

# 269
ти пак не ме разбра казах ,че такива роли му дават на Мурат за мафиот и Джесур си е мафиот малко или много и в Собака така играе.С Нургюл пак играе подобна роля.Все тая човека му прави кеф да играе независимо какво .Обаче е факт ,че Джесур ми влезе под кожата доста повече с чувствата си от колкото Селих .Както казах Селих се доближава повече до Мурат ,но все пак това е един образ и е противоречив. Мурат обичат спорта ,фитнеса коренно различен от Селих ,камо ли Джесур.....но по скоро образът до ,които се доближава е на Селих.

Просто Джесур ,когато страда ми е адски тежко някак го приемам.Тук е някак по умерен в чувствата си .Не ми действа по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт