В тази тема са събрани 46 канадски мами!

• 28 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Монреал
Честит имен ден на всички цветя и дръвчета - двамата Ясенчета, Флори, Диди и всички знайни и незнайни герои  Laughing.

И аз чакам новини от Маневрата.

# 646
Честито на именниците!

Кака Дора, много странно, на мен ми се е случвало два пъти да си забравя картата, отидох на къстъмер сървис и ми издадоха бележка с номера ми така че да мога да пазарувам за деня newsm78
може би съм изглеждала твърде нуждаеща се а двете госпожици и корема hahaha

сега видях как се казва крема за корема на Субстанс, Бели Джели Wink

уха почна се с козунаците.. аз гледам да се въздържам че имам бая килца да прехвърлям към Чарли и бавно върви та не ми трябват допълнително  Joy

# 647
  • Vaudreuil Canada
Честито на всички празнуващи днес и близките им.

Аз определено ще извадя старата машина за великден много ме дразни новата как меси  Crossing Arms .

# 648
  • Калгари, Канада
Маневрата, Честита дъщеричка!  bouquet Видях ви на фейса, много е сладка и баткото и той. Да са ви здравички и послушни и двамата и само радост да ви носят! Laughing

На всички с цветни имена ЧЕСТИТО! Много здраве и щастие! Hug

# 649
Еее, mamamia , браво, че сподели новината за Маневрата Hug
Да е здраво, усмихнато и щастливо бебе Hug

# 650
Да се включа и аз по темата за козунаците, пробвах да направя една доза и на вкус ги докарах , обаче на вид нещо не станаха. EmbarassedПравих ги в машината с три бъркания като последното го оставих да втаса до края на програмата обаче не ми се надигна и ги опекох колкото се бяха надули. За сега остава резервния вариант и той е - от магазина Laughing

# 651
  • Vaudreuil Canada
Аз лично мисля че новата машина на блек енд декер нещо прецаква козуначеното тесто - хлебното ми го прави супер - ползвам от същите продукти но козуначеното и на мен не ми се надига както беше с предните версии на машината. Съмнявах се че проблема е с брашното или маята но няма как хляба да става а това не като са същите материали. Днес правих пробно козунак - пълна скръб е.

Между другото направих страхотни хлебчета днес с рецептата за хляб, но на програма месене и после оформих 3 хлебчета и една франзела и ги опекох за 20-25 минути във фурната на 200 градуса станаха разкошни - малко преди да се опекат ги намазах с прясно мляко отгоре ... приказка.

# 652
  • Калгари, Канада
Аз пък предлагам Шеметната да запрята ръкави и да ни направи на всяка по един козунак  Peace
Laughing /предлагам също и да се премести е Калгари, че да ми е наблизо, пък аз обещавам редовно да поръчвам и кифли, и козунаци, и торти и де що има, и ще я препоръчвам на всички познати ... Шемет, глей каква далавера само - не мож ми отказа/

# 653
  • Vaudreuil Canada
Хи хи Мамамия с вашите снегове не можеш ме примами Simple Smile ама както виждаш тази година няма да си на загуба специално за козунака.

# 654
  • Калгари, Канада
Шемет, недей така бре, как ще те плашат снегове, че вие си имате и там предостатъчно. Peace Пък ако си ми наблизо, няма да съм на загуба хич, ще съм даже в нужда на нов размер дрехи /нещо не мога да намеря човечето дето се подхилва с ръка на устата, ама все едно, че съм го сложила/  Wink

# 655
И моята машина е от новите, хляба досега винаги ми е  ставал супер, а пък козунака провал отвсякъде.

Честито на маневрата , да е живо и здраво и бързо възстановяване на мама   bouquet

# 656
Ех, mоmичета докато стигна да пиШа и тука, то сложна работа с тия коmуникации  Mr. Green.

И ние вече сmе си вкъщи, след 4 дена в болницата. Mоmата ни се казва София и се роди 3,100кг. в 23ч21 mинути.
Понеже преди се бях похвалила, че не съm чакала при прегледите, сега си отвисяхmе - приеха ни в 7 сутринта, а чак къm 10ч30 (вечерта) влязохmе в процедура, поради mногото спешни случаи, както ни обясниха впоследствие.

Засега бебка е mного спокойна, кърmи се и пълни успешно паmперсите. Аз добре, че си иmаm поmощник (mаmа), та си седя на втория етаж и даваm коmанди  Wink

# 657
  • Vaudreuil Canada
МaНЕВрата Честита ви девойка. Този месец все хубави имена сте избрали и ти и Ескориал.
Да се възстановяваш бързо.... че чакаме подробности ... много лаконично го раздаваш.

# 658
Маневрата, да ви е жива и здрава София, да расте здраво, умно и жизнерадостно дете!
Пусни и някоя снимка да ги видим с баткото Simple Smile

За козунаците - освен и при мен проблемът да е в машината, защото и нашата е от новите, а пък хляба си става добре newsm78. И сега какво - освен да не го пускам на програма за тесто, ами за хляб и да спирам след като спре да меси, а пък да втасва по-дълго на вратичката на фурната?

# 659
  • Калгари, Канада
Хе-хе, недейте така бре, на калпави правачи на козунаци - машината им крива  hahaha
И аз така - като правя - не става, но виж машината като види мъжа ми и се стряска, та той ги прави у нас  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт