САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 430
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
преди да ги пусна бяха активни , сигурно някой вече ги е използвал , развърти буквите може да попаднеш на неизползван   Peace

# 136
момичета благодаря пуснах и за бебето Simple Smile))

# 137
  • Sofia
Тези сандалки могат ли да се намалят - http://www.laredoute.fr/vente-sandales-a-franges-enfant-fille.as … rodsize=undefined ? Че аз пробвах, но до никъде не стигнах Sad

# 138
  • Wolwedans
Тези сандалки могат ли да се намалят - http://www.laredoute.fr/vente-sandales-a-franges-enfant-fille.as … rodsize=undefined ? Че аз пробвах, но до никъде не стигнах Sad
Oх! Бяха на последната страница на детския ел. католог и се намаляха успешно с код 20/29 за сака парме, но не им запазих референтния номер и сега и мен много ме е яд! Ако някой ти го даде - пробвай! Hug

# 139
 Shocked Те и сега се намалят с код за сака парме, просто това беше първото, което хванах и пробвах - 9.90 Е стават.
++ код за бялата чанта
+++код за крокодила
ако добавиш нещо до 35Е спокойно се намалят и с код за чувалчетата
, иначе само 20%
+ чанта Гриз розе(20 от 35!), като и другата чанта розе гриз 20 от 29
с код за детския сет също се намалят, но и той е 20 от 35
Вероятно биха се намалили и с кодовете за часовника и чашите, но ги даваше Изчерпани до вчера и затова не пробвам - няма смисъл, вс други, за които писах по горе - лично сега ги пробвах.

Nevdi, ако нямаш код за бялата чанта или за PARME-то, а искаш пиши ми на ЛС ще ти дам Wink
Ally_t - също  Hug

# 140
Здравейте има ли някой който да си е поръчвал корнизи и ако има моля да ме светне ? Simple Smile

# 141
  • София...........
Имам код за розов сет търся за син, на лични

# 142
много са гадни тези ларедутци. имам 2 неща от дамската колекция намалени с 25% сложих ги в кошницата и се повлияха от код. на последната стъпка от поръчката ми изписа, че сайта е затворен и сега като го отвориха не се намалят с код, а само 25% колкото е в сайта. направо ще умра от яд Sad

какво да правя? като не работят и електронните каталози.... утре вечер дали ще ми даде пак намаление преди затварянето на сайта...

надхитрих ги Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 04:59 от veselina miteva

# 143
f2fqw,lwsqp,qsqdw,nmtl2,tty6j - СИНЬО ЧУВАЛЧЕ
pqwsp,kl2ll,83lpg,qngl2,ny6q9-розово чувалче
lpg8g,ff4qw,ggpl,llgpq,ghpl2,qw2ss- -20/35Е ,БД ,сак грис роуз

# 144
Сигурно вече е коментирано, но успях да пусна две поръчки с бялата чанта от един акаунт с еднократните кодове. Мислех, че може по веднъж от акаунт само newsm78

Разменям кодче за sac blanc, sac gris rose или sac parme за розовия сет, много го искам за малката  Hug

# 145
Има ли вече яснота кой сак е sac GRIS ROSE?. Май не е Бенсимон-а? newsm78
А може ли някак да се види реф. номер на сак-а преди да се пусне поръчка? Rolling Eyes Аз не успях да намеря реф. номера....без да съм валидирала поръчката... Thinking

# 146
sunshine3
Съншайн и аз мисля,че не може преди да се пусне поръчката да се види реф номер на подаръка...намерих няколко кода за сета с чаши, исках да проверя дали е същото нещо, но...не намерих реф номер, изписва това, което на кода за чаши.
Аз май поръчка с този сак не съм пуснала, другите подаръци по ми се харесаха, а до колкото помня "пижамената чанта" онази на Даниел Хъ...(незнамкой си - ма и той мене не ме знае, така че Laughing няма значение), та при нея надписът е обратно ROSE GRIS  Peace

scarly,  с бялата чанта мисля, че ставаше, сума тикав събрах по намалението. С другите не става - 1 сет само може, 1 чувалче, 1 крокодил (то няма и 2ри вид де)..

# 147
имам за чувалчета,за покривалото,сака грис роуз,и -20/29.Ако на някой му трябват да свирка Wink

# 148
Имам код за син сет, ако някой го иска да пише на ЛС.  Peace
Дадени, но имам всякакви други...
nynn6, ynnn3-син чувал.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 11:25 от krea1

# 149
  • София...........
Имам от всичките кодове (без играчката) разменям за синия сет?

Общи условия

Активация на акаунт